هیچ چیز حقیقی نیست : همه چیز مجاز است
هیچ چیز حقیقی نیست : همه چیز مجاز است
خیلی خوب بیاید دوباره این تاپیک رو فعال کنیم دوستان عزیز
واقعا حیفه
به نظرتون منظور نیچه از بیان این جمله چی بوده؟ :
شما آنگاه که مرا یافتید هنوز خود را نجسته بودید. مؤمنان همه چنیناند از این رو ایمان چنین کم بهاست. اکنون شما را میفرمایم که مرا گم کنید و خود را بیابید. و تنها آنگاه که همگان مرا انکار کردید، نزد شما باز خواهم گشت
"چنین گفت زرتشت" رو یکمش رو بیشتر نخوندم.ولی از روی جمله بندیش حدس میزنم که واسه این کتاب باشه.
فکر کنم نیچه منظورش به کسایی هست که ادعای ایمان دارن و اون رو بعضی وقتا دیوانه میدونستن.
مثل خواهرش یا کلیسا و...
به نظرم میگه که اول خودتونو درست بشناسید بعد بیاید سر وقت دیگران!
من انتظاز جواب های بیشتری رو داشتم
به نظر میاد کاربران این فروم بیشتر علاقه دارند که آمار سن و قد کاربران رو بگیرند یا جوک بگن و تولد تبریک بگن و ... تا اینکه کمی در مورد یه جمله فلسفی که ممکنه زندگی آدم رو تغییر بده فکر کنند.
البته به نظر میاد انتظار من از مردم با فرهنگ و غیور ایران یه مقدار زیادیه
سلام
سینا جان چرا این قدر عصبانی
شادی اون موقع که این مطلب را گذاشتی حواس بچه ها نبوده و یا شاید ........
به نظر من داره می گه مهم ترین چیز شناختن خویشتن است و شناخت خدا قبل از شناخت وجود ادمی تاثیر خوب و کاملی نمی تونه داشته باشه
اين كه ديگه جمله فلسفي نيست خودش يه متن روون ديگه تفسير نميخواد.
درسته دوست عزیز
منظور من تفسیر این موضوعه که چرا نیچه میگه "ایمان چنین کم بهاست" ؟؟؟
کاری نداره که!!! داره میگه که من رو فعلا انکار می کنید ولی بعدا می فهمید من واقعا می بودم.
اینم که میگه خود را بیابید یعنی برید هر وقت عقلتون به حد کتفی بزرگ شد بیاید با هم بحث کنیم.
نه دوست عزیز گفته "اکنون شما را میفرمایم که مرا گم کنید و خود را بیابید."
یعنی شما الان به من ایمان دارید ولی چون ایمان کم بهاست ممکنه بعدا به من شک کنید(که حتما همه شک میکنن).
یه مسئله دیگه دوستان:
به نظر شما نیهیلیست ها درست فکر میکنن یا غلط ؟
نظرتون در مورد یه روشنفکر نیهیلیست و یه آدم معمولی نیهیلست چیه؟
آیا یه نیهیلیست باعث تباهیه؟
اطلا به نظر شما میشه به درستی ارزش هایی که در جامعه وجود داره (چه در ایران و چه در هر کشور دیگه) اطمینان داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)