فکر میکنم واضح باشه
Inset یعنی اینکه پالیگنی جدید در اون پالیگن انتخاب شده ایجاد کرد
![]()
فکر میکنم واضح باشه
Inset یعنی اینکه پالیگنی جدید در اون پالیگن انتخاب شده ایجاد کرد
![]()
الان بحث سر چیه؟؟؟ یکی مشکل رو بگه شاید من هم بلد باشم.
آهان پس یعنی این
تمرین می کنم ببینم درست درمیاد
دست گلت درد نکنه
یعنی کسی shortcut اینایی که گفتم نداره خدایش غیرممکنه این همه حرفه ای هستن اینجا !!!!!!!!!!!
شما اون فایلی که هادی جان گذاشته بودن را دانلود کردید ؟ احتمالا تو اون هست .... من دانلودش کردم نگا می کنم براتون ببینم اینایی که میخواین رو داره یا نه
دوستان یه سوال داشتم
در قسمت پانل پرسپکتیو گاهی اوقات همه قسمت یک جسم نشون داده نمیشه و یه جورایی نامرئی میشه ... یه عددی هست باید مقدارش را باید دستکاری کنیم تا ین مشکل رفع بشه ولی نمیدونم کجاست
تو عکس هم نشون دادم :
قسمت داخلی استوانه اصلا نشون داده نشده ... ممنون میشم راهنماییم کنید
خوب اگه منظورتو خوب فهمیده باشم شما 2 تا کار میتونی انجام بدی ..
1: بری تو منوی Customize و viewport Configuration انتخاب میکنی و در کادر زیر گزینه ی Force 2-Sides را تیک میزینی.
2:میتونی روی object راست کلیک کنی و در قسمت Object Properties طبق عکس زیر گزینه ی BackFace Cull را تیک بزنی.
بازم اگه درست نشد بگو....
آهان پس اینطوریه
الان انجامش میدم ببینم درست میشه
دست گلت درد نکنه بهزاد جان
یه سوال دیگه هم داشتم با چه دستوری میشه این انحنا را ایجاد کرد
![]()
خواهش می کنم دستوراتی در قسمت modify هستن که برای خمیدگی و در همین راستا طراحی شدن.
برای همین باید object انتخاب کنی البته باید بگم که خود شما استایی و بهتر میدونی که اگه تعداد سگمنت های روی استوانت یا هر چی دیگه اگه بیشتر باشه خمیدگی بهتر و بدون شکستگی هستش .خوب حالا که object انتخاب کردی میری به اینجا یعنی قسمت modify و بعد modify list و بعد bend انتخاب میکنی و با تنظیماتش میتونی بر روی محور های مختصاتی که داده خم کنی .
میتونی تو این قسمت گزینه هایی مثل Bend ..Melt..Taper...Twist و غیره
سوالی دیگه بود بپرس خوشحال میشم کمکت کنم.
ممنون بهزاد جان
باشه حتما می پرسم
فعلا پاتوقمون شده اینجا
دست گلت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)