تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 108

نام تاپيک: آموزش اضافه کردن نقشه ایران به N95

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان گل.یه سوالی دارم...برای اینکه بشه از Gps ان 95 استفاده کرد حتما باید به وایرلس لن دسترسی داشت؟خیلی برام مهمه که بدونم!چون اصلا فک نمی کنم که بشه تووی رشت از لن استفاده کرد...(لااقل من اینجوری گمون می کنم)لطفا هرچه سریعتر جواب بدید...

سلام دوست من.اصلا لن لازم نداري.تو مي توني جستجوي لن رو غير فعال كني
    از طريق :يه ايرانسل امانت بگير يا يكي بخر واسه gprs خوبه حال ميده.خوب بعد تغيرات رو تو access point anjam bede.و دستيابي به لن رو هم روي never بزار .بعد ايرانسلت رو در بيار و سيم كارت خودتو وارد كن
    حالا وقتي رفتي تو maps ديگه جستجوي لن نمي كنه و يه بار جستجوي gprs ميكنه و تموم مي شه بعدش تو مي توني از جي پي است استفاده كني.
    تازه از اون مطلبت در مورد راه اندازي جي پي اس تشكر مي كنم خيلي خوب بود.
    مرسي

نقل قول قبلي رو اشتباه زده بوذم ببخشيد ديگه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب gps اصلا نیازی به لن و اینترنت نداره که!!!!!!!!!!!!!!!
    نياز gps به اينترنت و لن رو كه نوكيا الكي رو گوشي نذاشته.
    واسه اين هستش كه مثلا شما تو يه كشوري هستين كه نقشش رو دستگاه موجود نيست از طريق اينترنت شما مي توني تو همون لحظه نقشه اون شهر رو دانلود يا بخري.
    الگه گوشيت منوي فارسي داره،مي تونيبا منوي فارسي بري تو جي پي اس و يكم كه منو هاشو ببيني متوجه مي شي من چي مي گم.

حتما ZEST همه نقشه هاي كشورهارو داره كه مي گه نيازي به اينترنت نداره؟مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازام ميگم ببخشيد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

17 آذره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
    امااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
    نه تو خود کلوپ نه جی پی اسش کسی خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    اوه مای قاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقشه برای جی پی اس Garmin & N95 GPS
    1- نقشه تهران با جزییات کوچه ها و مکان نمایی پمپ بنزین ها و بیمارستانها،سفارت ها،پارک ها،هتل ها و... با امکان جستوجو و راهنمایی نزدیکترین آنها به مکان شخص+
    نقشه راههای ایران با جزییات بالا و آخرین تغییرات و مکان نمایی شهرها و روستاها ،مساجد،استراحتگاه ها،باسکولها،پمپ بنزینها،ناهارخوریها،هتلها ،تونلهاو پارکینگهاو...در جاده ها+ نقشه توپوگرافی کوههای ایران و امکان load سریع
    قابل نصب روی GPS های :
    Street pilot,Zumo,nuvi
    iQue M3, M4, M5
    eTrex Legend, Legend C, Legend Cx
    eTrex Vista, Vista C, Vista Cx
    Rino 120, 130, 520, 530
    GPSMAP 60C, 60CS, 60Cx, 60CSx
    GPSMAP 76, 76S, 76C, 76CS, 76Cx, 76CSx
    GARMIN
    2- نقشه تهران و کرج و راههای ایران با نمای گرافیکی و نمایش سه بعدی برای گوشی های نوکیا با سیستم عامل symbian و کلیه PDA های دارای سیستم عامل windows mobile/CE با استفاده از GPS Bluetooth
    3- نرم افزار نقشه تهران وراههای ایران و شهر های بزرگ(مشهد،شیراز،تبریز) مبتنی بر GPS موبایل نوکیا N95
    و قبول سفارش تهیه نقشه ی اقصی نقاط ایران برای دستگاه های

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقشه برای جی پی اس Garmin & N95 GPS
    1- نقشه تهران با جزییات کوچه ها و مکان نمایی پمپ بنزین ها و بیمارستانها،سفارت ها،پارک ها،هتل ها و... با امکان جستوجو و راهنمایی نزدیکترین آنها به مکان شخص+
    نقشه راههای ایران با جزییات بالا و آخرین تغییرات و مکان نمایی شهرها و روستاها ،مساجد،استراحتگاه ها،باسکولها،پمپ بنزینها،ناهارخوریها،هتلها ،تونلهاو پارکینگهاو...در جاده ها+ نقشه توپوگرافی کوههای ایران و امکان load سریع
    قابل نصب روی GPS های :
    Street pilot,Zumo,nuvi
    iQue M3, M4, M5
    eTrex Legend, Legend C, Legend Cx
    eTrex Vista, Vista C, Vista Cx
    Rino 120, 130, 520, 530
    GPSMAP 60C, 60CS, 60Cx, 60CSx
    GPSMAP 76, 76S, 76C, 76CS, 76Cx, 76CSx
    GARMIN
    2- نقشه تهران و کرج و راههای ایران با نمای گرافیکی و نمایش سه بعدی برای گوشی های نوکیا با سیستم عامل symbian و کلیه PDA های دارای سیستم عامل windows mobile/CE با استفاده از GPS Bluetooth
    3- نرم افزار نقشه تهران وراههای ایران و شهر های بزرگ(مشهد،شیراز،تبریز) مبتنی بر GPS موبایل نوکیا N95
    و قبول سفارش تهیه نقشه ی اقصی نقاط ایران برای دستگاه های
    من که سر در نیاوردم. بقیه ها، شما چطور؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام, من Nokia map loader 1.4 رو از توی سایت نوکیا داونلود کردم ولی نقشه ایران را نداره- آیا نقشه ایران حذف شده؟ اگر ورژن 1 شو نصب کنم نقشه ایران هست؟؟ لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من که سر در نیاوردم. بقیه ها، شما چطور؟
    این یه تبلیغ از یه سایتی بود عزیزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام.
    طول و عرض جغرافی که موبایلم برای بعضی جاها نشون میده با طول و عرض جغرافی که سایت گوگل ارت برای همان جاها نشون میده تفاوت میکنه.کسی دلیلش رو میدونه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

13

با توجه به نیاز اکثر دوستان به این موضوع و چگونگی اضافه کردن نقشه ایران به نوکیا N95 لازم دونستم تا این آموزش رو اینجا قرار بدم...
    البته جا داره که از کمک های امیر حسن عزیز هم تشکر کنم...
    ..........
    قدم اول برای این کار اینه که ابتدا برنامه MapLoader ورژن 1 رو از آدرس زیر دانلود کنید (حجم فایل 2.6 مگابایت هست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از دانلود و نصب برنامه (احتمالا برنامه هنگام نصب نیاز به نصب مایکروسافت دات نت 3 میکنه) باید موبایل خودتون رو درحالتmass storage به کامپوتر وصل کنید یا مموری رو در رم ریدر بذارین و به usb وصل کنید بعد از این، برنامه رو اجرا کنید...
    طبق تصویر پایین به برگه آسیا رفته و روی علامت + کلیک کنید...

روی دکمه دانلود کلیک کنین و صبر کنین تا دانلود به اتمام برسه...

به همین سادگی...

اگر باز هم مشکلی بود همین جا مطرح کنین تا جواب بگیرین...

سلام تنزاد جون من همه کارای بالارو کردم ولی تو رم گوشیمم ریختم ولی نقشه با قبل هیچ فرقی نکرده میشه بیشتر توضیح بدی البته راجب کار با گوشی یا این که باید نقشرو نصب کرد چه جوری باید نقشه ایران رو اورد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

8

سلام میخاستم بدونم نقشه ایران روی gps n95 فعال میشه
    من MapLoader ورژن 1 رو دانلود کردم نقشه ایران رو هم همینتور ولی نقشه گوشی بازم مثل اوله هیچ تغیری نکرده ایا واقعا نقشه ایرانو داره یا نه اگه داره چه جوری فعال میشه هرکسی که میدمنه ممنون میشم اگه کاملا دقیق برام توضیح بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •