سلام
تبریک تبریک تبریک... به همه ی مردم عزیز ایران و مخصوصا بچه های گل پی سی ورلد با این سرعت عمل فوق العاده
بچه ها مچکریم
سلام
تبریک تبریک تبریک... به همه ی مردم عزیز ایران و مخصوصا بچه های گل پی سی ورلد با این سرعت عمل فوق العاده
بچه ها مچکریم
دمشون گرم.خیلی حال دادن.کاش بقیه رشته هامونم مثل والیبال و بسکت این قدر خوب رشد میکردن.ولی با اینکه ایران چند ساله توی مسابقات نوجوانان والیبال مقامای خوبی میاره اما بزرگسالاش نمیتونه موفق باشه؟
زنده باد ایران و ایرانی![]()
اخرای ست چهارم دیگه نتونستم تحمل کنم زدم زیر گریه![]()
ولی خداییش این پیروزی های غرورافرین چقدر لذت بخشه![]()
شما هم مثل من ادرنالینتون زده رو 10000 ؟!!!!!!![]()
![]()
بازم علی ابادی(پدر جدید ورزش ایران) میاد می گه مربی خارجی خوب نیست بدید به ایرانی!!!!!!!
ولی خدایش تو کار سرعتی ایران ضعیف بود ولی تو توپ گیری عالی
از یه تیکه این مربی خوشم اومد اون جایی که گفت سرویس رو در نقطه که مشخص کرده بود گفت بزن بازیکن ما زد و امتیاز گرفتیم
خوشم اومد مربی باحال هست
واقعا پیروزی غرور آفرینی بود...دست همشون درد نکنه... مربی تیم ما مال کدوم کشوره؟؟ قدیما تیم والیبال ایران خیلی تو توپ گیری ضعیف بودن ولی الان بسیار عالی هستند....ولی نمی دونم چرا روی بزرگسالان تاثیری نمی ذاره؟؟؟
چون اينها هنوز نوجوانند .وقتي بزرگسالان برن روي توپ گيري بزرگسالان تاثير ميذاره![]()
خوب ايران هم قهرمان شد و اولين نفر هم تايپيك قهرماني را زد و بقيه را جا گذاشت.به هر دو مناسبت تبريك
من ديگه از اين به بعد هيچكدام از بازيهاي ايران را نگاه نميكنم چون بسكت را نديدم قهرمان شد والي هم نديدم قهرمان شد كاش فوتبال را هم نميديدم.همينجا مسئوليت باخت فوتبال را ايران را به عهده ميگيرم
من واليبال ايران و بازيكنانش را دوست دارم اما معتقدم همهي كساني كه در ورزش ايران فعاليت ميكنند بايد هدفشان پيشرفت كار باشد. در صربستان هر تيمي كه قرار است از كشور به تورنمنتي اعزام شود از پيش ميداند با كسب هر نتيجهاي چه عقوبتي در انتظارش خواهد بود. هر عضوي از آن تيم ميداند كه كسب پيروزي با چه پاداشي و قبول هر شكست با چه جرايمي همراه خواهد بود. اما با وجودي كه در مسابقات آسيايي با مدال طلا به تهران بازگشتيم برخورد دوگانهاي را شاهد بوديم. من از مسوولان ورزش ايران ميخواهم كه براي تمام رشتههاي ورزشي به يك اندازه ارزش قايل باشند، چرا كه در غير اين صورت مادري خواهند بود كه بين فرزندانش تبعيض قايل ميشود. من آرزوهاي خوبي با واليبال ايران دارم و به همين دليل هم بر برگزاري هرچه بهتر مسابقات تيم تمركز كردهام، در عين حال اعتقاد دارم ما ميتوانيم يك بار ديگر مردم ايران را بواسطهي موفقيت در واليبال خوشحال كنيم چرا كه مطمئن هستم خدا با ماست.نتيجه استفاده از مربي توانمند خارجي/مصاحبه سرمربي تيم واليبال نوجوانان پيش از اعزام به مسابقات/قابل توجه فدراسيون فوتبال
Last edited by pedram_ashena; 27-08-2007 at 10:41.
من هم به همه تبریک میگم.کارشون عالی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)