از نردبان برو بالا
اون بال طناب رو با كليد F بگير
بعد برو پايين و بايد سريع سريع اون آدمك هارو بزني و اون مرحله رو انجام بدي
در ضمن تاپيك بازي Call Of Duty 4 : Modern Warfare
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نردبان برو بالا
اون بال طناب رو با كليد F بگير
بعد برو پايين و بايد سريع سريع اون آدمك هارو بزني و اون مرحله رو انجام بدي
در ضمن تاپيك بازي Call Of Duty 4 : Modern Warfare
سلام به همه دوستان و آشنایان.من این بازی رو تازه شروع کردم و با اولین مشکل مواجه شدم. مشکل من توی مراحل اولیه بازی هست. تو اون مرحله ای که یه هلیکوپتر هی داره بالای سر ما می چرخه و به من شلیک میکنه. من یه اسلحه که شبیه آر پی جی هست رو برداشتم ولی نمیشه باهاش شلیک کرد.فقط پیغام میده شبیه این: On Lock Require نمیدونم باید چه کار کنم.کمک کنید لطفا![]()
Last edited by saman_k2; 10-03-2008 at 00:34.
سامان جان كال اف ديوتي چهار هستش؟!!
خب روي اون كليك چپ رو داشته باش فكر كنم تير بزنه
باید هدف رو روی هلیکوپتر نگه داری تا هدف رو قفل کنهسلام به همه دوستان و آشنایان.من این بازی رو تازه شروع کردم و با اولین مشکل مواجه شدم. مشکل من توی مراحل اولیه بازی هست. تو اون مرحله ای کهیه هلیکوپتر هی داره بالا سر ما میچرخه و به من شلیک میکنه. من یه اسلحه که شبیه آر پی جی هست رو برداشتم ولی نمیشه باهاش شلیک کرد.فقط پیغام میده شبیه این: On Lock Require نمیدونم باید چه کار کنم.کمک کنید لطفا
اگر هم از ترینر استفاده میکنی اینجا نباید استفاده کنی...
سلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست
ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده
Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data
چیکار کنم؟
هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟
اگر مدل کارت گرافیکت رو بنویسی بهترهسلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست
ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده
Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data
چیکار کنم؟
هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟
چون اینجور که نشون میده گرافیکت نمیکشه یا درایورش رو نصب نکردی
دوست عزیز شما باید چند ثانیه رو هدف نگهداری تا اسلحه قفل کنه بعد باید شلیک کنی اگه شلیک نکرد فضای خالی پشت سرت کمه باید چند متر پشت سرت خالی باشه تا به خودت آسیبی نرسه .
دوستان عزیز در مورد این بازی من یه سوال داشتم . من امروز برای ششمین بار این بازی رو تموم کردم اما تا حالا نفهمیدم اون لپ تاپ ها به چه دردی می خورند . اگه مهمن لطفا بهم بگین.
جواب سوال شما در تاپیک Call of Duty 4: Modern Warfare پست 966 به این آدرس داده شده.
دوستان عزیز! این تاپیک فقط مربوط به Call of Duty هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک Call of Duty 4: Modern Warfare در این آدرس:
کارت گرافیک Mobile intel 965 Express chipset family
البته لبتاپ هستش dell 1520
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)