ببخشید این لباسها زنانه و مردانه فرقی نمی کنه با هر دوتاش یکیه؟؟
عالی
خیلی خوب
خوب
معمولی
ضعیف
ببخشید این لباسها زنانه و مردانه فرقی نمی کنه با هر دوتاش یکیه؟؟
Last edited by doyenboof; 16-10-2007 at 01:03.
نه فرقی نداره ولی بیشتر برای اقایون ازش استفاده میشه
اطلاعات زیادی ندارم چون در ایران از این لباس ها برای خانوم ها استفاده نمیشه
فقط اقایون هستن که میپوشن
Eskate 2 Charkh Ham Darim Ke Baraye Harakate Namayeshie
Gheymatesham Mamoolan Geroontar Az Mamollias
Gheymate In Kifaye Eskate Chande???????????
رقابتهای جام جهانی اسكیت سرعت در باسل گای ایتالیا پیگیری شد.
به گزارش شبكه خبر ، در پایان رقابتهای 1500 متر ، شینی دیویس آمریكایی با زمان یك دقیقه و 46 ثانیه اول شد اما در رده بندی كلی جام جهانی بعد از 6 رقابت ، سیمون كویپِرزِ هلندی با 394 امتیاز صدرنشین است
سلام گفام حیفه این زیر زیرا بمونه
راستی من در مورد قیمت اسکیت حرفه ای میخواستم بدونم
ترجیحا filla رو میخوام بدونم.
ممنون
سلام من تازه تو این انجمن عضو شدم گفتم بزار یه مقاله بنویسم از عشق خودم یعنی اسکیت اگه شمام از اسکیت بازا هستین حتما می دونین چی می گم از کل خیابونی با اسکیت با دخترای سمج. امروز من راهنمایی در خرید اسکیت رو به شما می دماول از شرکتای معروف اسکیت شروع می کنیم راتی من دیگه اینجا پاتوقمه دفعه بعدم درباره اسکیت حرفه ای براتون می گم راستی کسایی مه میبینم اینجا دارین زیاد پست میدین آیدی مایدی بدین تماس کاریش کنیمفعلا اینو بخونین:
فیلا
روسز (roces )
اولمپبا
و k2
اگه شما تازه شروع کردین به اسکیت بازی من 100 در 100 به شما می گم که roces نگیرین چون خیلی بد شده این چند سال اخیر واقعا آشغاله برای شروع شما می تونید از اسکیت های k2 استفاده کنید با مشخصات حدود :
میل 70
شل پلاستیک
آلیاز 80
این طور اسکیت حدودا یه 80 یا 90 تومن واستون آپ بر می داره ولی میتونه حسابی شارزتو کنه واسه شروع راستی یادم رفت بگم میل میشه اندازه لاستیک شل میشه تیکهی زیر کفش اکست و آلیازم میشه استحکام لاستیک
ولی اگه شما یه مدت با ان طور اسکیتی کار کردین باید برین سراغ خرید اسکیت های فیلا که امسال کیفیتشون فوقلاده بالا رفته و البته قیمتشون من می تونم چند تاشونو که به درد خیابون می خورن بهتون معرفی کنم
از جمله : fila nighthawk 18 2008 & fila cento fm 100
من خودم از این دارم ( fila cento fm100 ) :
میل : 100 !!
شل : کربون
آلیاژ : 85
قیمت در تهران: 450
عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرف نداره
حالا nighthawk 18 2008 :
شل: پلاستیک
آلیاز: 83
میل : 80
قیمت در تهران : 400
عکسش:
حالا میرسیم به اسکیت های k2 که فقط برای تمرین هستن من تو پست بعدی کاتالوگ اسکیت های k2 رو میزارم حمایت کنین.
اسکیت فروشا خیلی آدمای ناقلایی هستن هیچ وقت به حرفشون گوش ندید اگه قصد خرید اسکیت دارید با خودم مشورت کنید
اگه کسی سووالی داره بگه
تشکر و نظر یادتون نره
این هم چند عکس دیگه از اسکیت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)