تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 9 از 1174 اولاول ... 567891011121319591095091009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

كاپيتان رائول ديروز درمصاحبه‌اي در مورد پوئرتا گفت:
    «من واقعاَ احساس همدردي مي‌كنم.جواني كه تازه كار خود را آغاز كرده بود،در اولين بازي فصل،آخرين بازي خود را انجام داد» همچنين رائول از يه بار ديگه از طرف خودش و باشگاه، هحساس همدردي خود را با تمام خانواده و باشگاه و هواداران سويا اعلام كرد.
    حالا دم اين كاپيتان با معرفت گرم....امّا خيلي‌ها فكر مي‌كنند اين همه تعارف و لغو بازي و اين صحبت‌ها، بيشتر جنبه‌ تعارف داره و دليل اصليش متقاعد كردن سويا براي فروش آلوس است!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينم آخرين مصاحبه‌ي اشنايدر:
    شما از بودن در مادرید چه احساسی دارید؟
    من هنوز به دنبال یک خانه هستم و من و خانواده ام در هتل زندگی می کنیم. این مهم است که یک خانه پیدا کنیم تا به صورت عادی بتوانم زندگی کنیم و مطمئنم که بزودی پیدا خواهیم کرد.
    نظرتان در مورد لالیگا چیست؟
    یکی از بهترین لیگهای اروپایی است و فکر کنم انتخاب من برای بازی در این لیگ انتخابی درست بوده است. من به بازی با سبک اسپانیایی علاقه دارم و همان سبکی است که من دوست دارم بازی کنم. من اینجا امده ام تا لحظات خوبی را داشته باشم.
    ایا اولین گل شما در لالیگا ان هم در اولین بازی شما برای رئال به یاد ماندنی خواهد بود؟
    این گل برای من خیلی ویژه بود چون اولین بازی من در برنابئو از سری بازیهای لالیگا بود و از زدن این گل بسیار خوشحال شدم چون سه امتیار را به تیم داد. برای ما مهم بود که لیگ را با پیروزی اغاز کنیم اما باید بگویم که هر چند این گل برای من مهم بود اما پیروزی تیم مهمتر است.
    ترجیح می دهید در چه پستی بازی کنید؟
    من هافبک هستم و چون تکنیکی هستم دوست دارم در پست هافبک وسط بازی کنم جایی که توانایی هایم را بهتر می توانم نشان دهم.
    ایا تعداد زیاد بازیکنان هلندی در ترکیب تیم می تواند به شما کمک کند؟
    البته. این موضوع می تواند باعث شود که ما زودتر متحد شویم. من دوست دارم که هر چه زودتر زبان اسپانیایی را یاد بگیرم چون خیلی مهم است که بتوانی با دیگران ارتباط برقرار کنی امسال اولین فصل حضور من در رئال است و امیدوارم در دومین سال بتوانم به خوبی اسپانیایی صحبت کنم. من اوایل مشکلاتی داشتم اما ون نیستلروی به من کمک کرد.
    ایا این رئال مادرید شکل و شمایل هلندی دارد؟
    بله. در بارسلونا سابقا بازیکنان هلندی زیادی بازی می کردند اما حالا در رئال مادرید این گونه است.فوتبال در هلند کمی کند تر از اینجا است و هر دو کشور نسبتا به یک سبک بازی می کنند.
    نظرتان در مورد شوستر چیست؟
    من خیلی تا حالا با او صحبت نکرده ام. اما می دانم که چه می خواهد و از من چه انتظاری دارد. او به من گفته که کجا بازی کنم و چگونه. به نظر من او مربی بزرگی است. او همیشه می خواهد که پیروز باشد و برای این کار نیز می جنگد. من گمان می کنم که تلفیق المان - اسپانیا می تواند موفق باشد.
    هدف شما چیست؟
    نمی دانم باید ببینیم چه پیش می اید. بردن هر بازی که ما انجام می دهیم برای ما مهم است. بردن لالیگا خیلی خوب است اما ما باید قهرمان اروپا شویم. قهرمانی همه چیز را رویایی می کند اما رقابت خیلی سخت است و تیم های بزرگی هستند که با هم رقابت می کنند. اما ما اول باید با سیستم خود وفق شویم زیرا همه چیز به عملکرد خودمان بستگی دارد.
    در مورد ون نیستلروی چه نظری دارید؟
    او در هلند و انگلیس ثابت کرد که بازیکن بزرگی است و الان نیز در اسپانیا دارد این کار را می کند. ما در تیم هلند در کنار همدیگر زیاد بازی کرده ایم و فکر می کنم او بهترین مهاجم دنیا است. من از بازی کردن در کنار او لذت می برم.
    نقطه ضعف و قدرت شما چیست؟
    من فکر می کنم که از نظر شوتزنی موقعیت خوبی دارم و همچنین از نظر گلزنی. من بعد از هر بازی به خودم فکر می کنم که ایا می توانستم بهتر از این بازی کنم یا خیر.
    شما در اوقات تعطیلی چه کار می کنید؟
    ما خیلی وقت ازاد نداریم اما هر وقت فرصتی بدست می اید ان را در کنار خانواده ام سپری می کنم.
    ایا می دانید که چگونه باید یک شوت سریع داشت؟
    نه. من فقط می دانم که شوت هایم محکم هستند اما نمی دانم که چگونه باید سریع باشند و فکر نکنم که بتوانم مثل روبرتو کارلوس شوتهای سریعی داشته باشم.
    شما این فصل چه تعداد گل می توانید بزنید؟
    من هیچ پیش بینی ای نمی کنم و دوست هم ندارم به ان فکر کنم. من هیچ وقت تصور نمی کردم که فصل قبل بتوانم ۱۸ گل برای اژاکس بزنم اما این کار را کردم. بهتر است که در این مورد حرفی نزنیم و ببینیم که چند گل می توانم بزنم.
    شما فکر می کنید که بازیکن بزرگی هستید؟
    من هیچ وقت دوست ندارم که در مورد خودم صحبت کنم و دوست ندارم که بگویم بازیکن خوبی هستم یا نه. من همیشه سعی می کنم که نقصهایم را بهبود ببخشم. من به رئال امدم تا به عنوان بازیکن درس یاد بگیرم و رشد کنم.
    بازیکن مورد علاقه شما در تیم چه کسی است؟
    من بازیکنانی که قبلا به تیم امدند را بسیار دوست دارم. کاناوارو بهترین نمونه در دفاع است و ثابت کرد که قهرمان جهان است. من همچنین سبک بازی روبینیو و تواناییهای او را می پسندم از بازی رائول و گوتی نیز لذت می برم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينم يه والپيپر از بكهام كه البتّه با اينكه از رئال رفته امّا فكر كردم شايد بد نباشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

mahdi-shadi عزیز این پستا رو میتونی تو یه پستم بدیا..ببین تاپیک دو صفحه رفت جلو

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رو چشم.فقط فكر كردم اين جوري خوندنش راحت تره!شرمنده

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1-همین امروز صبح پست گذاشتم که رئال می خواد بازیکن ۱۵ ساله تیم سانتوس برزیل رو بخره الان توی سایت تریبال فوتبال نوشته بود که آرسنال به این بازیکن پیشنهاد داده که به این تیم بیاد اما این بازیکن قبول نکرده و گفته که داره با رئال مذاکره می کنه و دوست داره به رئال بپیونده.
    بابا چه میکنه این رئال مادرید!
    2-به نقل از سایت تریبال فوتبال برند شوستر اعتقادی به بازیکنان آمده از تیم رئال مادرید ب ندارد.
    شوستر از بازیکنانی نظیر روبن دلاره رد - خاوی گارسیا و گرنرو خواسته است که به تیم رئال ب بازگردند یا به دنبال تیم دیگری باشند.
    این بازیکنان که از تیم رئال مادرید ب ترفیع پیدا کرده بودند و به تیم اصلی راه پیدا کردند در پیش فصل همراه تیم بودند اما حالا باید دوباره به رئال ب برگردند.
    بعضی از بازیکنانی از تیم رئال ب که از زمانی که شوستر امده به تیمهای دیگر رفتند:
    کیکو کاسیا ( اسپانیول ) - بورخا ( مایورکا ) - خوان ماتا ( والنسیا ) - نگردو ( المریا )
    امّا حالا خداييش اون خوان ماتا یکی از بهترین مهاجمین رئال ب بود اما الکی دادنش به والنسیا. نگردو هم عالی بود اما حالا رفته المریا و توی بازی اولش همین هفته گل زده. اينم از اون حركات عجيب شوستر بودا !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض عکس العمل وردربرمن در مورد همگروه شدن با رئال!

سایت رسمی باشگاه وردربرمن امروز نوشت: رئال مادرید از ان دسته تیمهایی است که هر تیمی ارزو می کند با او بازی کند.

و ادامه داد:

رئال مادرید در این گروه شانس اول صعود است و شاید ما به عنوان تیم دوم شانس صعود داشته باشیم.

یکی از مربیان تیم برمن نیز گفت:

ما بسیار محظوظ شدیم که با تیمی مانند رئال مادرید همگروه شدیم ما سال گذشته با همگروه شدن با بارسلونا و چلسی تجربه روبرو شدن با تیمهایی در این سطح بالا داریم.

توماس شاف سرمربی برمن نیز گفت:

مطمئنا این تیم رئال مادرید است که مدعی اول صعود از این گروه است انها با داشتن مربی مثل شوستر و با بازیکنانی نظیر رائول - ون نیستلروی - کاناوارو - روبینیو و دیگر بازیکنان حتما حرفهای زیادی خواهند داشت.

فرانک بوئمن کاپیتان برمن هم گفت:

من از این قرعه کشی بسیار راضی هستم چون ما می خواهیم با بازی کردن در مقابل رئال مادرید خودمان را ثابت کنیم.

و در اخر صحبتهای مهاجم جوان برمن - کوین - را می خوانیم:

من ارزو داشتم که با رئال همگروه شویم و این اتفاق نیز افتاد و من از این اتفاق بسیار خوشحالم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينم از شماره‌هاي برو بچ رئالكه تو سايت باشگاه زده بوند:
    ايكر كاسياس(1)،ميشائيل سالگادو(2)،په په(3)،سرخيو راموس(4)،فابيو كاناوارو(5)،محمّد ديارا(6)، رائول گنزالس(7)،فرناندو گاگو(8)،روبرتو سولدادو(9)،روبينيو(10)،آرين روبن(11)،مارسلّو(12)،خوردي كودينا(13)،گوتي(14)، رويستون درنته(15)،گابريل هاينزه(16)،رود فن‌نيستلروي(17)،ميگل تورس(18)،خوليو باپتيستا(19)،گونزالو هيگواين(20)،كريستوف متزلدر(21)،خاوير بالبوآ(22)،ويزلي اشنايدر(23)،خاوير پدرو ساويولا(24)،يرزي دودك(25)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

13 رائول:تغییر مربی قسمتی از زندگی مادرید است.

كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد تغييرات پي در پي در پست مربيگري را قسمتي از زندگي اين تيم دانست.

به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: متاسفانه سال‌ها است كه مربيان ما مدام تغيير مي‌كنند. تاكتيك‌هاي عجيب و غريب آنها را به اجبار اجرا مي كنيم و هر بار نيز ثابت كرده ايم كه مشكلي از اين منظر نداريم.
    گونسالس بلانكو افزود: بازيكنان حرفه اي هستيم و برايمان فرقي نمي كند چه مربي بالاي سرمان باشد. تنها مربي كه حضورش براي ما بسيار مغتنم بود، كاپلو است.
    وي اظهار داشت: بعد از او به نظر مي آيد برند شوستر نيز نقشي موثر را ايفا مي‌كند؛ اما اين درست نيست كه پس از هر تساوي يا باخت، هر چه قدر هم سنگين، به فكر تغيير مربي باشيم. متاسفانه تغيير مربي قسمتي از زندگي رئال مادريد است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

6 سولدادو مشروط در رئال ماند!

روبرتو سولدادو بازیکن ۲۲ ساله رئال مادرید که سال گذشته را به طور قرضی در اوساسونا بازی می کرد امسال به تیم رئال مادرید بازگشت اما با وجود بازیکنانی نظیر رائول - ون نیستلروی - ساویولا و هیگوئین بعید به نظر می رسد فرصت بازی به او برسد به همین دلیل این بازیکن قصد داشت که رئال را ترک کند اما پدیا میاتوویچ با او مذاکره کرد و قول داد که اگر در نیم فصل اول به او فرصت بازی کردن داده نشد او می تواند در فصل نقل و انتقالات زمستانی به هر تیمی که می خواهد برود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •