دستت درد نکنه PINK PANTHER جان روشن شدم فقط چندتا ویستا وجود داره کدام باید نصب کنم یا اصلا فرقی نداره هر کدام شد عیب نداره
دستت درد نکنه PINK PANTHER جان روشن شدم فقط چندتا ویستا وجود داره کدام باید نصب کنم یا اصلا فرقی نداره هر کدام شد عیب نداره
دستت درد نکنه
فقطfirmware چیه؟
آخرین firmware را از کجا بگیرم؟
سلام.
joey jordison جان ویندوز ویستا Ultimate رو بگیر.
حد اقل رمت باید بالای 2 باشه برای روون اجرا شدن وگرنه تیک میزنه.
ابولفضل جان ازینجا بگیر درسته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه![]()
Pink Panther عزیز یعنی بدون رم 2 گیگ به بالا نمیشه ؟!
سیستم من اینه :
CPU : 3Full With 2MB Cache
VGA : 7300 GS With 128MB Ram Up To 512
Ram 1 GIG
Windows : Xp .
اگه هم نمیشه دیگه دیر شده چون من خریدم ! حالا یه تستی میکنم . خداکنه بگیره . عکس های پشت جلد بازی منو داره دیوونه میکنه !
در مورد FireWare اون دیگه چیه ؟ من تاحالا نشنیده بودم . حالا میگیرم شاید واسه ما یه کفافی داد !
نگران نباش میگیره
عزیزم نگران نباش . اجرا میشه . فقط اگه یه وقت مشکلی پیش اومد ، از VGA هستش که اون هم با پایین آوردن جزئیات درست میشه .
بلاخره تموم شد. کمکی خواستین بگین.
دوستان با گرافیک سری 7 و 6 بازی زیاد گرافیک درستی نخواهد داشت. سایه ها و پرکتیکلها به هم میریزن اما خوبه.
بازی رو تقریبا دارم تموم میکنم ! واقعا کیف میبره ادم با این گرافیک با 8500 geforce عالی باز میشه
رم هم 1 گیگ بسه چون مال من هم 1 گیگ بود مشکلی نداشتم
pink panther جان اگه مشکلی داشتم میگم فعلا بای
سلام ،
اگه بازی BioShock رو تموم کردین و پایان بد رو دیدین ؛ بهتون پیشنهاد میکنم که به این سایت برین و پایان خوب رو حتما ببینین !! همونطوری که میدونید ، بازی 3 تا پایان داره که هر سه تو این سایت موجود هستن !!
توجه : دیدن این ویدیوها به افرادی که بازی را تمام نکرده اند ، به هیچ وجه توصیه نمیشود !!
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)