تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 24 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 232

نام تاپيک: یه مودم خوب واسه Adsl باسرعت 128 ؟؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    بچه ها من هم یک مودم برای ADSL 128 میخوام ...
    شرکتی هم که استفاده میکنم چون من شهرستانم براتون اشنا نیست پس نمیگم ...
    حالا من 30 تومان پول دارم و میخوام یک مودم خوب بخرم که USB فک کنم با این قیمت بشه پیدا کرد ...
    خود شرکت به من 8840 TP-Link رو داده که مودمه خوبیه ولی قیمتش بالاست و 4 تا LAN داره که به درده من نمیخوره ...
    مدل مدنظر من PLANET ADU-2110A هست که لینکش هم پایین هست ...
    میخوام بدونم این مودم برام مناسبه ؟؟؟
    بعد میگن که مودم های پلنت بده و کلا USB ها نویز دارن اینا قضیه اش چیه ؟؟؟
    اگه انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم کمکم کنید ...
    ممنون . . .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    دوست عزیز به 10 تومن دیگه بزاری روش میتونی یه دونه لن ethernet بگیری و خودتو راحت کنی
    من اینو دارم D LINK 520T قیمتشم 42 تومنه . کمترم هست. کاملا راضیم
    یه مدل USB هم داره DLINK 200T ولی به نظر من 10 تومنه رو جور کن
    اگه اون 10 تومن جور بشه مدلهای بهتری هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

D-Link 200 به هیچ عنوان نگیرید که واقعا سرطانه

سعی کنید مودم های لن بگیرید یا کمبو که هم لن و هم USB دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون دوست من الان من اینترنت وایر لس را با گرفتن دیش و بریج دارم فقط میخوام بوسیله کابل کراس به سه کامپیوتر دیگه هم اینترنت بدم بدنبال یه جنس چهار پورت خوب میگردم . مگه نمیشه از بریج (شاید منظور شما از اکسس پوینت همین بریج باشد)اینترنت را به مودم اکسترنال داد و سپس از پورتهای ان استفاده کرد در ضمن من در شیراز سکونت دارم
    سلام
    اگر نوع اینترنت شما بیسیمه و فقط می خواهید اینو به بقیه کامپیوترها بدید , مودم adsl بکارتون نمیاد. فکر کنم سوییچ باید بگیرید یا شاید روتر. درباره روتر اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم با روتر دیگه اتصال شما وابسته به هیچ کامپیوتری نیست و هر کدام از سیستمهای شما در هر لحظه می توانند مستقیم به اینترنت وصل بشن. این مودمهای adsl بیسیم معمولا قابلیت روتر را دارن اما برای شما که اینترنت بیسیم دارید , فکر نکنم بکارتون بیاد.
    بریج با اکسس پوینت فرق داره. و در ضمن برای اتصال کامپیوترها به سوییچ یا روتر , باید از کابل شبکه معمولی استفاده کنید نه کابل کراس.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من مودم وایرلس بیسیم با چهار پورت از نوع مارک سنائو پیدا کردم به قیمت 95000 هزار تومان
    نظر اساتید چیست بخرم یا نه ممنون ازشما
    سلام
    سنائو مارک بدی نیست. من فقط درباره بعضی از محصولات d-link بد شنیدم . البته از بخش پشتیبانی شرکتی که اینترنت ازش گرفتید هم سوال کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    بچه ها من هم یک مودم برای ADSL 128 میخوام ...
    شرکتی هم که استفاده میکنم چون من شهرستانم براتون اشنا نیست پس نمیگم ...
    حالا من 30 تومان پول دارم و میخوام یک مودم خوب بخرم که USB فک کنم با این قیمت بشه پیدا کرد ...
    خود شرکت به من 8840 TP-Link رو داده که مودمه خوبیه ولی قیمتش بالاست و 4 تا LAN داره که به درده من نمیخوره ...
    مدل مدنظر من PLANET ADU-2110A هست که لینکش هم پایین هست ...
    میخوام بدونم این مودم برام مناسبه ؟؟؟
    بعد میگن که مودم های پلنت بده و کلا USB ها نویز دارن اینا قضیه اش چیه ؟؟؟
    اگه انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم کمکم کنید ...
    ممنون . . .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
    من بیسیم پلانت دارم و مودم خوبیه. تا اونجا که شنیدم محصولاتش بد نیست.

برای مودم , حتما مودمی بگیرید که پورت lan هم داشته باشه. تنظیم و راه اندازیش در سیستمهای مختلف معمولا راحته.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون ... دوستان میشه قیمت بدید ؟؟ چون اینجا گرون میدن و الان هم موقع امتحاناته و جیب خالی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ممنون ... دوستان میشه قیمت بدید ؟؟ چون اینجا گرون میدن و الان هم موقع امتحاناته و جیب خالی
    us robotics 819112
    d link 522 t

قیمتا 45 تا 55

d link 520 t هم 42 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به تماي دوستان و اساتيد محترم
    اگه ممنه من رو راهنماي كنيد تا اطلاعاتي در مورد مودم adsl بدست بيارم
    در واقع بايد بگم در اين مورد هيچ گونه اشناي ندارم فقط شنيدم ازطريق پورت به كامپيوتر متصل ميشه
    ايا اين مودم مانند مودم هاي معمولي (دايل اپ) روي مادر بورد قرار ميگره و يا نه جدا از كامپيوتر هستش
    براي اتصال به كامپيوتر به چه وسيله نياز داره (لوازم جانبي) ايا هنگام خريد اين اين لوازم روي مودم قرار دارن و يا نه بايد جدا اون ها رو تهيه كرد
    من قست دارم مودم ايسوز 604 بايد تهيه كنم يا يه مودمي كه مانند اين داري 4 پورت باشه (براي استفاده از شرينگ اينترنتي) من شنيدم كه سرور ها (isp ) از مودم هاي مخصوص استفاد ميكنند ايا ممكنه كه من اين مودم رو بگيرم و بعد براي گرفتن اكانت با مشكل رو به رو بشم يا به قول يكي از دوستان اين فقط يه حرف بي خوده كه براي خالي كردن جيب مشتري از طرف isp زده ميشه
    متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض سوال

در واقع بايد بگم در اين مورد هيچ گونه اشناي ندارم فقط شنيدم ازطريق پورت به كامپيوتر متصل ميشه
    ايا اين مودم مانند مودم هاي معمولي (دايل اپ) روي مادر بورد قرار ميگره و يا نه جدا از كامپيوتر هستش
    براي اتصال به كامپيوتر به چه وسيله نياز داره (لوازم جانبي) ايا هنگام خريد اين اين لوازم روي مودم قرار دارن و يا نه بايد جدا اون ها رو تهيه كرد
    من قست دارم مودم ايسوز 604 بايد تهيه كنم يا يه مودمي كه مانند اين داري 4 پورت باشه (براي استفاده از شرينگ اينترنتي) من شنيدم كه سرور ها (isp ) از مودم هاي مخصوص استفاد ميكنند ايا ممكنه كه من اين مودم رو بگيرم و بعد براي گرفتن اكانت با مشكل رو به رو بشم يا به قول يكي از دوستان اين فقط يه حرف بي خوده كه براي خالي كردن جيب مشتري از طرف isp زده ميشه
    متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض پاسخ , سوال

متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •