تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 97

نام تاپيک: [آموزش] ریپ کردن Dvd توسط Tvc

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان

چند تا سوال دارم درباره این برنامه

من جدیدا چند تا سریال معروف اومده دستم ( از اینایی که چند قسمت تو یه dvd هست) و میخوام با این برنامه تبدیل کنم اما برا dvd هایی که ظاهرا استاندارد ساخته شدن (منظورم اینه که برا هر قسمت سریال یه فایل ifo دارن این برنامه بدون مشکل عمل میکنه فقط بعضی مواقع رو بعضی از قسمتها وقتی زیرنویس را انتخاب میکنم و convert را میزنم برنامه خود به خود بسته میشه ولی همون قسمت را بدون زیرنویس تبدیل میکنه
    و مشکل بزرگتر dvd هایی هستن که فقط یه فایل ifo دارن و نرم افزار فقط قسمت اول را شناسایی میکنه و قسمت های دوم به بعد را تو لیست تبدیلش نمیاره و نمیتونم عمل تبدیل را انجام بدم

لطفا کمکم کنید بخصوص تو مشکل دوم چون زیرنویس را میشه دانلود کردن اما برا مشکل دوم راهی به نظرم نمیرسه.

ممنون
    شما از کدوم ورژن برنامه استفاده می کنید چون من با ورژن 3.12 این مشکل رو ندارم ولی با بقیه ی ورژن ها این مشکل پیش میاد

2. این کاربر از ebru_gundes_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

من از آخرین نسخه استفاده میکنم فکر میکنم 3.14 که البته کرکی هم براش پیدا نکردم ولی این مشکل را داشت

میگم حالا شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی نظرتون درباره ImTOO DVD Ripper Ultimate 5 چیه؟
    به نظر من نسبت به نسخه های قبلش خیلی تفاوت کرده و نرم افزار خوبی شده.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستش چون tvc همه جوره من رو راضی نگه داشته با برنامه های دیگه کار نمیکنم ولی چون تو ورزن 3.14 با فایل های ts مشکل داشت و فقط صداشون رو شناسایی می کرد مجبور شدم برگردم نسخه ی 3.12 یه ایمیل زدم به شرکتشون که چرا این مشکل رو داره گفتن تو ورژن بعدی درستش می کنن که اگه اون رو هم درست کنن دیگه مشکل خاصی نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من می خوام یه DVD رو به Dat تبدیل کنم.چون می خوام بشه با دستگاه VCD پخشش کرد.با این برنامه (tvc) می شه این کار رو انجام داد؟
    یه سوال دیگه که دارم اینه که اگه در حین تبدیل با کامپیوتر کارهای دیگه انجام بدم (مثلا باز کردن آهنگ یا دیدن فیلم و باز کردن صفحات وب و غیره) مشکلی برای فایل پیش میاد؟ یعنی مثلا بعضی جاهاش که رم کم اورده صدا یا تصویر خوب تبدیل نشده باشه و قطع و وصل بشه؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    Last edited by SADEGH 7; 31-01-2009 at 00:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مگس جان جواب سوال اولت بله هست البته dat رو نداره به صورت یه فرمت مجزا ولی می تونی موقع ریپ بزاری رو VCD که خودکار به dat تبدیل می کنه

سوال دومت هم بستگی به سیستمت داره اگه رمت بالای یک گیگ باشه و سی پی یوت هم دو هسته ای با اجرا کردن یه فایل تصویری یا وبگردی مشکلی پیش نمیاد

در ضمن اصلا یکی از مزیت های این برنامه Background converting هست که با فعال کردن این گزینه هر چه شما برنامه های بیشتری اجرا کنید این برنامه هم خودکار سرعتش رو میاره پایین تا از سیستم کمتر بار بکشه تا فایل نهایی سالم باشه
    Last edited by ebru_gundes_206; 01-02-2009 at 04:10.

7. این کاربر از ebru_gundes_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sina.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه با این نرم افزار زیر نویس هم به فیلم بچسبونیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بلـــــــــــــه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاسداران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشد.

دوست عزیز ebru-gundes-206جان .من به دنبال زیرنویس کردن فیلم های که زیرنویس فارسیشان sub هستن به این

تایپینگ امدم.والحق که اموزشتان وبرنامه ای که گذاشتید بسیارعالی بود.البته همانطور که در خوداموزش ذکر کرده

بودید مشکل اصلی صدا بود .که راه حلی هم براش گذاشته بودید ولی ذیادخوب نبود. اما بعد از چند روز دوباره به

تایپینگ شما امدم .ودر اواسط صفحه ها به یک پوست از شما برخورد کردم و انجا شما ورژن 12 را معرفی کرده بودید.

که مشکل صدا را به راحتی حل کرده.در خواست من از شما این است .هنگامیکه مشکل یک برنامه اموزشی را

حل کردید.. لطف کنیددر همان صفحه اول راه حل را بگذارید.البته باید ببخشد این فقط یک خواهش از شماست ..

در اخر بازهم ممنون.مشکلم هم صدا بود که جوابم را گرفتم.باتشکر alimor

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

alimor جان ممنون از این که تذکر دادید بله حق با شماست راستش دارم رو چندتا آموزش دیگه کار می کنم در ضمن آموزش برنامه TVC رو هم کامل کردم با همه جزئیات به خاطر همین هم زیاد با سر و وضع این آموزش نرسیدم

در ضمن پیشنهادات و انتقادهای شما دوستان عزیزی مثل شماست که میل به کار کردن تو این دنیای مجازی رو فراهم میکنه

12. این کاربر از ebru_gundes_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام دوستان

امروز یه اتفاق جالب دیگه برام افتاد با این نرم افزار!

من سریال لاست را دارم ریپ میکنم و چند قسمت اول کاملا از همه نظر از این برنامه راضی بود برا همین زیاد دقت نمیکردم به فایل خروجی برا تمام قسمت ها اما امروز اتفاقی دیدم بعضی از قسمت ها ( فقط بعضی از قسمت ها ) را رو 34 دقیقه کامل ریپ میکنه!
    در حالی که میدونید تمام قسمت های لاست رو 42 دقیقه هست!

برام عجیب بود نکته اینجاست که اون قسمت های 34 دقیقه ای کامل هستن فقط اگه روش دقت کنیم میبینیم که کمی سرعت فیلم بپخش بالا رفته مثلا 1.2 یا 1.1 سرعت معمولی!

آیا ایم مشکل ها ماله کرک برنامه هست یا باگ برنامه هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •