میشه این فایل آموزشی رو یه جای دیگه آپلود کنی. مدام ارور میده بیشتر از ده بار دانلود کردم.
میشه این فایل آموزشی رو یه جای دیگه آپلود کنی. مدام ارور میده بیشتر از ده بار دانلود کردم.
سلام دوست من .
ببخشید اگه دیر به دیر سر می زنمواقعا شرمند ه ام
اگه یه پی ام می دادی ، زود تر متوجه می شدم .
این هم لینک ، پست اول هم ادیت شد :
سوالی بود در خدمتم ( پی ام بذار ، ماکسیمم یکی _ دو روزه جواب میدم ، اما به این تاپیک دیر به دیر شاید سر بزنم .)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من گوشی خودم رو با Xs++ فلش کردم دیگه روشن نمیشه چیکار کنم در ضمن من بیرون ببر نیستم.....
البته من خیلی حرفه ای نیستم ، اما سعی می کنم کمکت کنم . مدل گوشی ات چیه ؟
( بهتره با devil هم صحبت کنی ، اون ختم )
راستی من هم یه بار این مشکل پیش اومد ، یه بار دیگه فلش کن ، ببین چی میشه ؟
گوشی من k510i هستش.......
چی رو فلش کنم و چطوری(یعنی پچ و . چیزی باید اونو فلش کنم......)
ممنون میشم....
من نتونستم این شخص رو پیدا کنم یه نشانی بدید به من....( بهتره با devil هم صحبت کنی ، اون ختم )
گوشی من اصلا روشن نمیشه چیکار کنم روشن بشه خواهش می کنم کمکم کنید.......
سلام ببخشید که دیر اومدم .
ببین اون فایل هایی که رو که گفتم اول تاپیک گرفتی ؟ فایل آموزشی رو هم خوندی ؟ ( اگه آره . . . ) :
با فایل فلش ( K510_p3k_dcu.49R.ssw ) اول گوشی تو فلش کن ، بعدش فایل فریم ور ( K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn ) رو بریز رو گوشی ات .
این هم id دویل هستش : D E V I L
این هم لینک اش :با اون هم مشورت کن ، اما فکر کنم اگه این کاری رو که گفتم بکنی ، حله .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهم خبر بده . . .
یا حق
كل 9 صفحه رو ديدم
يه آكوستيك واسه ك510 معرفي نكرديد
ببينم چه ميكنيد !!!
امتحان میکنم..... با چه برنامه ی setool2lite دیگه......
گوشی من اصلا روشن نمیشه یه برنامه ی باید باشه که وسط بایستی گوشی منو روشنش کنه(مگه نه)
آرش جان ، این جوری بخای پیش بری که گوشی ات به فنا می ره ، کامل اون pdf رو بخون ، تا نخوندی ، دست بهش نزن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)