خوب میشه آذر سال بعد دیگه
آزمون دولتی اول قرار بود تیر برگزار بشه بعد تصمیم گرفته شد اردیبهشت برگزار بشه بعد مثل اینکه دوباره مسئولین خواب بد دیدن برش گردوندن تیر.
امیدوارم تیر نگن امتحان اردیبهشت بود تموم شد![]()
خوب میشه آذر سال بعد دیگه
آزمون دولتی اول قرار بود تیر برگزار بشه بعد تصمیم گرفته شد اردیبهشت برگزار بشه بعد مثل اینکه دوباره مسئولین خواب بد دیدن برش گردوندن تیر.
امیدوارم تیر نگن امتحان اردیبهشت بود تموم شد![]()
اگه مشکل خدمت سربازی نداشته باشی آره میتونی ! اگه مشمول باشی باید بری سربازی !
با مدرک کاردانی ناپیوسته میتونی توی هر رشته ای که بخوای شرکت کنی !
دست شما درد نکنه دیگه !!
بابا سخته ! خیلی هم سخته !! بخصوص سراسری !!!
به حرف اینا که میگن هیچی نخوندیم و قبول شدیم گوش نکن ! میخوام بگن ما خیلی اینکاره ایم !
خداییش سخته دیگه ! :(
اینجا که همه کامپیوترن !!
آقا کسی برق نیست !؟ نمیدونه چه درسایی تو علمی کاربردی میاد ؟! البته آزاد شرکت کردم نمیدونم
چی میشه ، اگه قبول نشم باید برم علمی کاربردی ! خلاصه از سربازی که بهتره ! دفترچش کی میاد ؟
Last edited by Dr.SaeiD; 10-12-2007 at 17:31.
دفترچه اش همین روزاست که بیاد ... احتمالا 26 آذر ماه میاد .
من از معافیت کارشناسی استفاده میکنم
اگه کنکور کاردانی به کارشناسی که میدن وبدون هیچ مشکلی میرن ادامه تحصیل میدن برای کاردانی به کارشناسی دوباره معافیت تحصیلی میگیرن مگه معادل کاردانی فرق میکنه
ببین من چیزی که شنیدم اینه که اگه شما از دانشگاه انصراف بدی یا اخراج بشی باید وضعیت خدمتت مشخص
بشه تا بتونی دوباره کنکور بدی ! حالا که شما کارشناسی هستی نمیدونم چطوری میخوای کاردانی معادل بگیری
حتما" باید انصراف بدی دیگه !
بازم برای اطمینان بیشتر تحقیق کن ..
ما نفهمیدیم بالاخره کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر اردیبهشته یا تیر ؟
% قبولیش چطوریه !
مشهد باید رتبت چند بشه ؟!
سجاد جان کنکور کارشناسی ناپیوسته تو تیر ماهه
تو رشته شما نمیدونم قبولیش چطوریه ولی من خودم باید رتبم 160 به پایین باشه که تازه غیر انتفاعی تو شهر خودمون قبول بشم
اگه بخوای دولتی قبول بشی باید رتبت خیلی خوب بشه
این دفترچه های علمی کاربردی هم معلوم نیست کی می خواد بیاد
مشهد که دولتی نداره!!!
برای غیر انتفاعی هم دوست من امسال با رتبه 760 غیرانتفاعی بابل قبول شد. فکر کنم توی همین مایه ها باشه.
یکی دیگه از هم دانشگاهیها هم با رتبه 250 همون دانشگاه خودمون شمسی پور تهران قبول شد.
کلا رتبه زیر هزار میتونی همه جا غیرانتفاعی قبول بشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)