واییییییی....
عجب کارتونی بود...
چقدر دوست دارم این را دوباره ببینم...
به کل فراموشش کرده بود.
درست یادم نیست اما فکر میکنم این کارتون از شبکه دو پخش میشد اما فکر میکنم تلویزیون کامل پخشش نکرد!
واییییییی....
عجب کارتونی بود...
چقدر دوست دارم این را دوباره ببینم...
به کل فراموشش کرده بود.
درست یادم نیست اما فکر میکنم این کارتون از شبکه دو پخش میشد اما فکر میکنم تلویزیون کامل پخشش نکرد!
سلام
یادمه نسخه اصلیش عروسکی بود
واقعا معرکه بود
【ツ】
سلام
حدود ساعت 14:30 جمعه 8 شهریور، پای تلویزیون بودم، شانسی زدم شبکه 1
قسمتهایی از 3 تا کارتون رو نشون داد ( سفید برفی ، حنا ، پسر شجاع )
بعدش مجری یه شماره sms داد ( 3000123 ) و گفت حدود یک ساعت فرصت دارید تا از بین این 3 کارتون ، کارتون دلخواهتون رو به این شماره sms کنید تا کارتونی که بیشترین درخواست رو داشته براتون پخش کنیم
من هم سریع پسر شجاع رو براشون sms کردم! شما هم ارسال کنید...! تقریبا 45 دقیقه دیگه وقت هست
ظاهرا قراره هر جمعه کارتونهای قدیمی رو شبکه 1 حدود ساعت 15:30 پخش کنه
البته ظاهرا قراره شماره sms از هفته آینده عوض بشه
یه انیماتیون!! ای هم بود اسمش یادم نیست
درمورد یه جوجه اردکیه که اسمش پر طلاست و فرزند خونده یه موش کوره!!!
این یادمه خیلی قدیمی بود روز سه شنبه تو برنامه کودک ساعت ده و نیم صبح دیدم داره نشون می ده! ولی خیلی از شما نمی تونید ببینید!!
آره ، يه چند هفته اي هست داره پخش ميشه![]()
اينبار شبكه دو تصميم گرفته هفتگي كارتون قديمي پخش كنه !
ماجراهاي اردك كوچولو (پر طلا) _ هر هفته سه شنبه ها _ شبكه دو _ حول و حوش ساعت ده ، ده و نيم
ممنون بابت يادآوري .. يادمه قديم جمعه ها پخش ميشد و آخرش رو هم تقريبا يادم نيست چي ميشد ،
از اون كارتونهايي كه همه جور حيووني داخلش پيدا ميشه !
باباش هم كه باباي اصليش نبود ؛ موش كور بود ، فكر كنم اتفاقي تخم اردكي پيدا كرد و ...
لك لك و كلاغ (زاغي) هم از دوستاش بودن .
هر قسمت هم درگير يه ماجرايي ميشد ، يه كمي درصد دلهره اش بالا ميزد ؛ فضاهاي تاريك و ... كم نداشت !
اين تيتراژ آخرش كه خيلي عجيب بود ؛ بالاخره متوجه نشديم اين كادري كه منظره نشون ميداد رو ايراني ها دستكاري كرده بودن يا نه ؟
![]()
Last edited by Morteza4SN; 25-11-2008 at 19:50.
اسپیرو زیاد قدیمی نییست اما خوب یکمی قدیمیه دیگه!!!spirou
اینم مث کوتلاس از رو کمیک هاش ساخته شده که البت تنها مجله کمیک کشور هم داره چاپ می کنه کمیکاشو اسمشم نمی گم که تبلیغ نشه!!
امروز یکشنبه ساعت 4:12 دقیقه داره پخش می شه! یادمه پسر عمم که الان سندی ازش می گذره اون موقع ها مرده این بود!
نبوغ هم خوب چیزیه نابغهاين تيتراژ آخرش كه خيلي عجيب بود ؛ بالاخره متوجه نشديم اين كادري كه منظره نشون ميداد رو ايراني ها دستكاري كرده بودن يا نه ؟اینجا حتما کردیت بازی... ببخشید انیمیشن بود گفتن سانس..ور کرده باشن!
Last edited by *Necromancer; 30-11-2008 at 16:24.
مرسي شبكه دو
منم امروز از راه كه رسيدم ديدم داره اسپيرو و فانتازيو نشون ميده :
اسپيرو مو نارنجيه و لباسش هميشه قرمز رنگ و فانتزيو همون مو زرده است كه هميشه لباساش آبي است ،
دكتر ... هم كه دوست كار راه بنداز ايناست .
اسپيپ هم كه اين وسط نمك پاش بود !
![]()
قلعه هزار اردك _ چهارشنبه ها _ شبكه دو _ ساعت 4:10 بعدازظهر
قلعه ي هزار اردك قرنهاست كه محل زندگي خاندان اردك هاي عجيب و غريب بوده است
در افسانه ها آمده كه براي ديدن اين موجودات پردار بايد به هنگام بارش باران و در ميان رعد و برق به سوي قلعه ي بزرگي كه در انتهاي صخره اي بلند قرار دارد حركت كنيد
در صورتي كه شانس با ما همرا باشد حتما موفق به ديدنشان مي شويم
پرنده شناس مشهوري سعي دارد تا از راههاي جديد براي ديدن آنها استفاده كنـــــــــــــد
ايگور : " معجون گياهان وحشي "
ناني : " من ترتيبشو ميدم "
هرگز كسي باور نخواهد كرد كه پرنده هايي كه سالها به خواب فرو رفته اند بيدار شوند ...
متن تيتراژ آغازين كارتون قلعه هزار اردك رو خونديد !
كارتوني با سه كاراكتر اصلي و ديالوگهاي فراوان به علاوه ي يك فضاي درهم و عجيب .
اسم اصلي كارتون count duckula بوده ؛ تركيبي از duck به معني اردك + دراكولا !
داستان از اين قراره كه كنت داكولا به خاطر تابش نور آفتاب به فنا ميره ...
ايگور و ناني ؛ خدمتكاران قلعه ي هزار اردك تصميم ميگيرن طي مراسمي كنت داكولا رو احيا كنن ، اما با اشتباه ناني به جاي «معجون گياهان وحشي» سس گوجه فرنگي در محلول ريخته ميشه و نتيجه ي امر بازگشت داك هست ولي با يك اختلال غيرعادي ؛ ارباب داك يك دراكولاي گياهخوار شده !!
يك دراكولا كه اردكه و گياهخوار هم هست ؛ اين اولين تناقض از كليه تناقضات كارتون هست .
ايگور گياهخوار بودن كنت رو مايه شرم خاندان ميدونه و مي خواد هر جور شده اين ارباب مسخره رو سر به نيست كنه ، ناني هم يك مرغ خنگ ولي بامزه است كه دست راستش هميشه ي خدا توي گچه (احتمالا از وقتي از تخم دراومده!) ، كيك و شيريني هاي ناني از سنگ سخت تر بوده و از قدرت تخريب بالايي برخوردارند ، خود ناني هم مثل تانك ميمونه !
«دكتر فول غازوينگ» هم يك غاز بيكاره كه مدام سعي داره داك رو از سر راه برداره و به قلعه برسه ، هر چند وقت يكبار هم سر و كله اش پيدا ميشه !
قلعه هزار اردك گاهي اوقات ناپديد ميشه و به جاهاي عجيبي و بعضا آشنايي ميره و همين هم باعث بروز داستانهاي ديگري ميشه كه اينقدر در هم پيچيده ميشه تا ساعت قلعه 12 شب رو نشون بده و قلعه به جاي اوليه خودش برگرده !
دو جور ساعت در قلعه ميبينيم ؛ برادراي خفاش به نام هاي تيك و تاك كه بعد از بيرون اومدن از ساعت يه تيكه اي هم ميندازن و برميگردن و ديگري خفاشي كه به عنوان كوكو انجام وظيفه ميكنه !
يه جا خوندم كه اصغر افضلي سرپرستي دوبله كار رو بر عهده داشته ،
واقعا كارتون پر ديالوگي هم هست و البته سرشار از ارجاعات به وقايع مختلف كه احتمالا براي بچه ها چندان قابل لمس نيست !
يك نمونه از ديالوگهاي كارتون ؛ جايي كه پول داك جواب خرج هتل رو نميده و بايد كار كنه :
_ صاحب هتل [خطاب به داك كه داره ظرفا رو ميشوره] : هنوز تموم نشده هان ؟
_ داك : شوخي ميكني ؟
_ خب ظرفا رو ولش كن
_ آو .. مچكرم .. مچكرم
_ سريع براي مهموناي بسيار مهم ما كه در قسمت اعياني هستند غذا ببريد
_ اين قسمت سبك لويي چهاردهمه ؟
_ اگه ديده بوديش اينو نمي پرسيدي !
_ آو .. چه خوب ! خب غذا كجاست ؟
_ سرآشپز هنوز اونو نپخته !
_ سراآشپز كجاست ؟
_ اون همين الان ظرفشويي رو تموم كرد !
.
©
.
دوستم نشسته بود 3-4 گیگ کل قسمتهاشو از تورنت دانلود کرده بودقلعه هزار اردك
اما خودمونیم
دوبلور ایگور که راوی داستان هم بود خیلی عالی بود
خیلی به نسخه اصلی هم شبیه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)