عالی بودن ...
کارت واقعا جالب بود![]()
من طریقه ی آپلود کردن فایلا رو نمیدونم.اگه میشه لطفا توضیح بدید و بعد بگید توی کجا آپلودش کنم.خودم فری آپلود منیجر دارم اما طریقه ی کارباهاشو بلد نیستم.توی چه سایتی میتونم آپلود کنم.احتیاج به ثبت نام هم داره؟(یه گل توپ با ادمیلسون از وسط زمین دارم ببینید فر میخورید)
عزیز من شما برو صفحه اول تاپیک رو بخون من توضیح دادم
خب گلم بابت راهنماییت ممنون.خیلی آسون بود.اینم گل من.البته اگر درست انتخابش کرده باشم.(یه ضربه ی وحشتناک از وسط زمین با ادمیلسون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا.هرکاری کردم توی کد نرفت.نمیدونم چرا.ولی شرمنده.تستش کردم.دانلود میشد.حجمشم با رار شدن 196 کیلوبایت هستش.نبینید از دستتون رفته ها.از من گفتن بود.
چطور گلهایی که سیو کردم رو پیدا کنم ؟
فایل سیو شده اش رو از کجا بیارم ؟
بهترین راهش اینه که بری تو فولدر مورد نظر که گلو توش ذخیره کردی(تو ویندوز نه تو بازی) بعد راست کلیک کن و ایکونهارو به ترتیب تاریخ که ایجاد شدن مرتب کن بعد برو تو خود بازی اطلاعات مربوط به تاریخ و زمان سیو شدن گل مورد نظر رو با تاریخ و زمان فایل تو فولدر مرد نظر چک کن هر وقت فایلی با اون تاریخ و زمان پیدا کردی همون گله مورد نظره
البته یه راه دیگه هم هست که ساده تره اونم اینه که تو بازی گلتو بری تو یه فولدر جدید که قبلا هیچ فایلی توش ذخیره نشده سیو کنی بعد که بری تو ویندوز وفولدرو باز کنی خب همون یه فایل اوجاست و اون همون گل مورد نظره
که به نظرم راه حل دوم بهتر وراحت تره
امیدوارم گرفته باشی چی شد
![]()
از سایت زیر هم میتونی استفاده کنی که بهتره چون ثبت نام و پسوردو و ...... و از این جنگولک بازیا نداره ولی فکر کنم سرعتش پایین تره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DiDiSks; 20-08-2007 at 10:36.
ایول بابا با این که شانسی بودولی محشر بود بهترین گلی بود که تو
pes دیده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)