بر بدون اینکه ازت پول بگیرن تو هلوفدونی هستی عزیزم
بر بدون اینکه ازت پول بگیرن تو هلوفدونی هستی عزیزم
یه سوال من ازت بکنم؟
می شه بگی تو چطوری تونستی انقدر پول داشته باشی که سیستمت رو ارتقا بدی؟؟؟
من هرچی در می یارم باید ورژن بهتر نرم افزارهامو بخرم
بانک زدی؟
از سیو یکی دیگه رفتی؟
از سیو قبلی خودت رفتی؟ اصلا این امکان هست اگه بازی تموم بشه دور جدید رو با نرم افزار ها و سیستمی که داشتیم شروع کنیم نه از صفر؟
الان نگاه کردم دیدم یک سوال نبود یه ذره بیشتر از یه سوال بود!!!!!
نه من سیو کسی رو نگرفتم فقط اونقدر مرحله هارو بهغیر از بانکی ها رو رفتم تا به مرحله هایی که باید به یه نفر جرم جنایی تو پرونش اضافه کنی که معمولا بین 12000 - 19000 تا پولش رسیدم
بعدشم من تو مرحله 3 سی پی یوم رو به 200ghz افزایش دادم یه خورده سریعتر رمز نگاری می کرد اصولا بازیش تو حالت مرحله ای به این سرعت تموم نمیشه
در مورد بانک
تو خود واک ترو نوشته بهترین روش برای پول در آوردن اینکه از حساب یکی که خیلی خر پوله به حساب خودت (و حساب بقیه بعد حساب خودت ) بریزی من دیدم دردسرش واقعا زیاده ولی می ارزه که اینکارو بکنم ولی خوشم نیومد چون واقعا باید از 20 تا جا Log هات رو پاک کنی من هم حوصله ندارم
در نتیجه بانک نزدم
چرا 20 جا؟؟؟
مگه نگفتی اگه فقط از inetrNIC پاک کنم کافیه؟؟؟
یعنی باید حتما از اون سروری که واردش شدم هم پاک کنم؟
در ضمن الان یادم اومد اون آی پی که بالای صفحه نشون می ده آی پی ما نیست
من خودم اینو چند جا توی log ها بررسی کردم اون آی پی همون سروریه که بهش وصل می شیم
خب موقعی که به جایی وصل نمی شم که آی پی Gateway هست دیگه
از بیست جا نه ولی Uplink Test Machin و Inter Nic و Bank (برای محکم کاری ) و یهدونه از اون د20 جایی که بهش وصل شدی بازم برا محکم کاری
از اینتر ان آی سی هم پاک کنی کافیه
آها !
الان فهمیدم که بهتره یه دور دیگه از اول برم پولهامو یه جور دیگه خرج کنم!!!!!
من بازم سوال دارم:
مشکلات مالی ام تا حدودی حل شد اما وقتی gateway رو upgrade کردم هیچ اتفاقی نیفتاد لبته گفته یک روز باید صبر کنم اما یه روز که خیلی طول می کشه!!!
من الان به memory بیشتر و cpu قویتر احتیاج دارم ولی نمی تونم هیچکدومشون رو بخرم چیکار کنم؟ یک روز همینطوری صبر کنم؟ ساعتش رو نمی شه جلو بندازم!!!
سلام. بالاخره آزاد شدم. تازه این بازی رو از يک لينک ديگه دانلود کردم کلی سوال دارم که بعدا مزاحم ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)