آيا كسي ميدونه چگونه مي توان حافظه جاواي d900i را افزايش داد .
آيا كسي برنامهايي براي خواندن فايل هاي متني و pdf كه روي d900i قابل نصب باشه سراغ داده .
از پيش از افراد ياري دهنده تشكر مي كنم .
آيا كسي ميدونه چگونه مي توان حافظه جاواي d900i را افزايش داد .
آيا كسي برنامهايي براي خواندن فايل هاي متني و pdf كه روي d900i قابل نصب باشه سراغ داده .
آيا كسي ميدونه چگونه مي توان حافظه جاواي d900i را افزايش داد . آيا اصلاً چنين چيزي ممكنه ؟
1-با هک گوشی که در همین بخش در موردش صحبت شده میشه حافظه اش رو 2برابر کرد
2-برنامه هست ولی اون برنامه ها محدودیت حجمی دارن که کاربردی نیستند
با تشكر از hellbrain666 ،
من روش اول را بيشتر مي پسندم ، ولي در اين فروم چيزي در مورد هك كردن d900i آورده نشده ، لطفاً آدرس دقيقتري به من نشون بديد .
يه چند تا سوال ديگه يي نيز دارم:
چگونه مي توان در اينترفيس با كامپيوتر مستقيماً به مموري كارد دسترسي پيدا كرد ؟
چگونه مي توان حافظه مورد استفاده براي فيلم برداري يا عكس برداري را مموري كارد قرار داد ؟
این تاپیکش:
2-settings phone settings usb seting mass storage اینطوری مثل رم ریدر عمل میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-امکانش وحود نداره
hellbrain666 مرسي از راهنماييهات
hellbrain666 جان دمت گرم من یک هفته بود هر راهی میرفتم جواب نمی داد لی روش شما جواب داد بازم ممنون
اون دوستی که برنامه برای اجرای فایل word میخواست این آدرس لینکش من خودم نصبش کردم اجرا شد و بدون هیچ محدودیتی فایل word من رو که حدود 30 خط بود نشان داد در ضمن این لینک شامل بیشتر برنامه های مورد نیاز برای d900i هست مثل هک بلوتوث دیکشنری و ... که من همه را اجرا کردم به بهترین شکل ممکن و بدون محدودیت اجرا شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا لینکم رو خوب چاپ نکرد منظورم سایت gsmaria است برید تو سایت و از قسمت نرم افزار مدل گوشیتون انتخاب و برنامه های سازگار با اون رو ببینید
[quote=hellbrain666;1891188]:
[
2-settings phone settings usb seting mass storage اینطوری مثل رم ریدر عمل میکنه
این یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)