تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 128

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين اسمش قشنگتره . " بزرگترين بازي تاريخ "‌ چون واقعا هست ! بازي سال 2000 با اين گرافيك واقعا محشرا !
    وقتي با مشت و پيچگوشتي ميزني توي صورت دشمنات اونطوري خونشون ميپاشه روي ديوار خيلي حال ميده !
    حالا ميشه يه نفر به ما كمك كنه ؟
    دوستان من باز گیر کردم !
    من اونا رو هم کشتم و اون آخری رو هم ناکوت کردم و Abbot ( که یه باتوم داشت ) اون هم کشتم و هی رفتم تا رسیدم به Jagger Vallance . همونی که همه فکر میکردند مرده . بعد گفت کمکت میکنم به شرط اینکه یه جعبه ای رو واسم پیدا کنی . منم واسش پیدا کردم و دادم بهش . از اونجا به بعد نمیدونم کجا باید برم و چیکار کنم . همه رو هم کشتم . اون اسلحه ای که شوک وارد میکنه هم گرفتم . دیگه نمیدونم باید چیکار کنم .
    بله درسته !!! بازیه خیلی جذاب و قشنگی هست و رو افکت های گرافیکیش خیلی زیاد کار شده !!!!
    در ضمن اوراکل عزیز شما بهتره بنویسید که الان دقیقا تو کدوم مرحله هستید تا شاید بتونم کمکتون بکنم یا save این مرحله رو برات بفرستم !!!
    من که الان تو مرحله 31 ام هستم و بمب گذاری در اون اتاق پر از گازهای قرمز رنگ رو انجام دادم و بمب هم منفجر شده و دارم با موجودات عجیب و غریب که شبیه حشرات جهش یافته هستن میجنگم !!

ولی خداییش مسیر پیدا کردن تو این بازی خیلی سخته !!!!
    پدرم دراومد !!!
    بینم این jagger vallance همونی نیست که پشت اون کانتینر قایم شده و عینک دودی داره و هی سرفه میکنه و شما باید بری از تو اون اتاق پر از گاز قرمز رنگ یه جعبه پیدا کنی و بهش بدی ؟؟؟؟
    اگه تو اون مرحله هستی که باید بری به سمت tower 19 !!! فکر کنم باید یه آسانسور پیدا کنی !!!!
    Last edited by robert; 17-09-2007 at 17:39.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بله درسته !!! بازیه خیلی جذاب و قشنگی هست و رو افکت های گرافیکیش خیلی زیاد کار شده !!!!
    در ضمن اوراکل عزیز شما بهتره بنویسید که الان دقیقا تو کدوم مرحله هستید تا شاید بتونم کمکتون بکنم یا save این مرحله رو برات بفرستم !!!
    من که الان تو مرحله 31 ام هستم و بمب گذاری در اون اتاق پر از گازهای قرمز رنگ رو انجام دادم و بمب هم منفجر شده و دارم با موجودات عجیب و غریب که شبیه حشرات جهش یافته هستن میجنگم !!

ولی خداییش مسیر پیدا کردن تو این بازی خیلی سخته !!!!
    پدرم دراومد !!!
    بینم این jagger vallance همونی نیست که پشت اون کانتینر قایم شده و عینک دودی داره و هی سرفه میکنه و شما باید بری از تو اون اتاق پر از گاز قرمز رنگ یه جعبه پیدا کنی و بهش بدی ؟؟؟؟
    ْفرين همونجا ! ميشه ادامه بدي بعدش كه جعبه رو بهش دادم بايد چيكار كنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ميشه ادامه بدي بعدش كه جعبه رو بهش دادم بايد چيكار كنم ؟
    فکر ميکنم بايد برگردی. بايد بری يک جای ديگه. دقيقا نميدونم کجا. اما نميدونم چرا شما که انگليسيتون اینقدر از من بهتره اما هی گير ميکنين.
    من اولين باری که بازی کردم اینقدر گير نکردم!!!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

صفحه قبلو نخوندی؟؟؟؟برات نوشتم که باید برگردی آسانسور اصلی که باهاش اومدی پایین بری بالا دوباره اونجا راه سر راست دیگه.

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

من که عاشق این بازی بودم
    یادش بخیر مرحله اخر بود فکر میکنم اون قسمتی که باید بری سمت سفینه دورو برش پر ادم با دو تا ربات بودن
    اونجا رو با چه مکافاتی رد کردم
    چه منظره جالبی از فضا رو نشون میداد .توی اون زمان گرافیکش عالی بود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بابا بازی مال آخر سال 2004 چه خبرتونه کوتاه بیاین!!!حالا درسته عالیه ولی دیگه بزرگترین بازی تاریخ نیست به خدا!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید برگردی به همونجای که داشتی با گنده لاتهای زندان کتک کاری میکردی !!!

اگه اشتباه نکرده باشم همون دور و بر باید برید یه جایی که یه نفر وایساده (( محوطه باز نیستش !!! یه جای بین دوتا دیوار با فاصله حدودا سه متر و در فضای بسته !!!!که یه بابایی هست که قیافه اش شبیه کارگران معدن هست و هرچی ازش میپرسی برمیگرده میگه :
    wacth your back!!!

در کنار اون یارو دوتا آسانسور صنعتی هست که جعبه های فلزی رو بالا و پایین میبره و شما باید زمانی که یکی از ایندوتا آسانسور کوچک میاد جلوی شما بلافاصله بپری روش و به طبقه پاین تر راه پیدا بکنی !!!

لامصب نمیدونم چرا نمیشه از این بازی عکس گذاشت !!!!!
    وگر نه عکسشو برات میذاشتم !!
    حالا هم اگه شماره اون مرحله رو بهم بگی شاید بتونم فایل auto save اونو برات بذارم !! حجمش 115 کیلوبایت بیشتر نیست !!!
    آخه من الان مرحله34 رو رو هم رد کردم (( فضاپیما رو میگم !!! پیداش کردم ))

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که عاشق این بازی بودم
    یادش بخیر مرحله اخر بود فکر میکنم اون قسمتی که باید بری سمت سفینه دورو برش پر ادم با دو تا ربات بودن
    اونجا رو با چه مکافاتی رد کردم
    چه منظره جالبی از فضا رو نشون میداد .توی اون زمان گرافیکش عالی بود
    آره منظره غروب آفتاب قشنگی هم هست !!!
    من همین الان اون مرحله رو رد کردم و تو جایی هستم که یه فضای گرد و بسته هست و همه لباسهای نقره ای رنگ پوشیده اند (( خود riddick هم همینطور )) و میگه باید ظرف دو دقیقه یه راه برای بیرون رفتن پیدا کنی و بعدش یه بازوی مکانیکی که از سقف آویزونه فعال میشه و میاد جنازه هارو جمع میکنه و میندازه تو یه محفظه هایی کنار اون اتاقک دایره ای شکل !!!

نمیدونم اینجا رو چجوری رد کنم !!!!
    کمکم کنین!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

آره منظره غروب آفتاب قشنگی هم هست !!!
    من همین الان اون مرحله رو رد کردم و تو جایی هستم که یه فضای گرد و بسته هست و همه لباسهای نقره ای رنگ پوشیده اند (( خود riddick هم همینطور )) و میگه باید ظرف دو دقیقه یه راه برای بیرون رفتن پیدا کنی و بعدش یه بازوی مکانیکی که از سقف آویزونه فعال میشه و میاد جنازه هارو جمع میکنه و میندازه تو یه محفظه هایی کنار اون اتاقک دایره ای شکل !!!

نمیدونم اینجا رو چجوری رد کنم !!!!
    کمکم کنین!!!
    تو می تونی از دفعه دوم که بیهوش میشی و نفر دومی هم هست فرار کنی برو توی محفظه فرد دوم قایم شو: وقتی راه افتادی برو به طرف محفظه و وقتی نمایش اطلاعات اومد برات می تونی به جای اون فرد دراز بکشی.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشید من اونجا رو هم رد کردم ( البته با کمک شما دوستان عزیز )
    حالا یه جایی گیر کردم که توصیفش یکمی سخته ! ولی عکس گرفته .
    یه محوطه ای هست که یه کانتینر بزرگ وسطش هست . بعد 2 تا مامور هم هست که اونا رو کشتم . اونجا دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم .
    این هم بگم یه بمب هم از یه نفر گرفتم و اونجا مامور ها اونی که بمب رو به من داد کشتند و من از اونجا پریدم روی همون کانتینر . لطفا کمک کنید . این هم عکس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •