کجاش هک کردنه که یارو فکر کنه مثلاً کامپیوترش ویروسیه یا هاردش داره فرمت میشه!فقط شوخیه
کجاش هک کردنه که یارو فکر کنه مثلاً کامپیوترش ویروسیه یا هاردش داره فرمت میشه!فقط شوخیه
این برنامه هیچ کاری نمی کنه فقط یه صفحه می آره که نوشته داره اطلاعاتتون پاک می شه در حالی که هیچ اتفاقی رخ نمی ده برای ترسوندن عالیه
Ever wanted to prank your friend whit a virus?
Now you can with these completly safe viruses they are all fake and dont harm their PC.
What does it do: Make a black screen with red text saying its deleting EVERYTHING and shutsdown their PC. Funy-Tested safeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای ول چیز جالب و لازمیست.
ممنون.
چطور کار میکنه ؟ یعنی باید روی چی چی کلیک کنه ؟
كريمي جان:
همه اين برنامه ها حتما يه جوري بايد غير فعال بشن... لطفا طريقه غير فعال كردن هر كدومشون رو هم ذكر كن.
مثلا من randomkey يا اون كه هر چند ثانيه يك بار ارور مي ده رو روي سيستم خودم اجرا كردم و به هيچ طريقي غير فعال نمي شن! (هنوز رستارت نكردم كه ببينم واقعا غير فعال مي شن يا نه).
با تشكر
[quote=K A R I M I;1351574]مردم آزاری از طریق کیبورد
replacekey : با این برنامه میتونید تعیین کنید که هر چند ثانیه کلید های کیبورد جاشون رو با هم عوض کنند ( میتونید همیشگیش کنید ) .
اين برنامه رو من رو سيستم يكی اجرا كردم و انتخاب كردم كه هر وقت دگمه a رو بزني بنويسه e. تازه هميشگيش كردم(انقدر حال داد). حالا به پام افتاده كه بيا درستش كن. يك بار رفتم نشد. برنامه ارور ميداد و باز نمی شد. حالا بايد چی كنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اين كه می ترسيدم امتحان كردم. فقط كافيه برنامه رو اجرا كنی. اولش تو يك محيط يك نوشته هايی رو با خط قرمز مياره. بعدش می بينی كه سيستم داره شات داون ميشه. يك ثانيه شمار هم برای شات داون شدن مياد.ولی آخرش نميشه. ثانيه شمارش مثل اونی است كه برای خاموش كردن كامپيوتر تو Notepad يك چيزايی می نويسند، بعدش با پسوند bat ذخيره می كنند.
[QUOTE=hermion gringer;2260819]تکراری............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)