تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 9 از 1219 اولاول ... 567891011121319591095091009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دومین پک Ps3 عرضه میشود .

شرکت سونی در اروپا پس از موفقیت آمیز بودن Pack قبلی خود برای PS3 حالا میخواهد پک جدیدی از این کنسول رو در اروپا عرضه کند .

این پک شامل :

یک دستگاه کنسول Playstation 3 .

دو بازی Heavenly Sword & fourmula one .

دو کنترلر Playstation 3 . ( Sixaxis )

این پک در تاریخ 14 سپتامبر در اروپا عرضه میشود .

قیمت این پک : 599 یورو

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

شرکت سونی در اروپا پس از موفقیت آمیز بودن Pack قبلی خود برای PS3 حالا میخواهد پک جدیدی از این کنسول رو در اروپا عرضه کند .

این پک شامل :

یک دستگاه کنسول Playstation 3 .

دو بازی Heavenly Sword & fourmula one .

دو کنترلر Playstation 3 . ( Sixaxis )

این پک در تاریخ 14 سپتامبر در اروپا عرضه میشود .

قیمت این پک : 599 یورو

از اینکه این خبرو نوشتی خیلی ممنون میشم این پک جدید که سونی برای رقابت با مدل الیته ی xbox 360
    وارد بازار کرده دارای 80GB هارد دیسک دو و نیم اینچی هست. و تازه!! وارد بازار ایران هم شده و به قیمت 740 تومن من تو یه جای تهران دیدم فروخته میشد.حالا میخوایم یه سری اطلاعات رو در این زمینه به نقله ign بررسی کنیم.

پلی استیشن 3 (80GB ) شامل میشه از:

کنسول پلی استیشن 3 (80GB ).

80 گیگابایت هارد دیسک.

--کنترل بیسیمی و وایر لس Sixaxis.

--کابل پاور ( کابل سیستم برق رسانی).

--کابل خروجیه تصویر AV .

--کابل شبکه (جهت انلاین کردن پی اس تری).

--سری کامل کابلهای (usb ) جهت استفاده از قابلیت های متنوع پی اس تری.

--طراحی متنوع و بهبود یافته ی سخت افزاری و وسایل جانبی کنسول.

--یک عدد بازی موتور استورم اضافی.

در زیر سایه ی nvidia و IBM و سل

پلی استیشن سه زیر سایه ی پروسسور cell و پروسسور گرافیک nvidia میتونه 2 تریلیون محاسبات و دستور العمل رو تو یک ثانیه انجام بده .یعنی یه جورایی میتونیم بگیم که اگه این کنسول تو سال 1996 به بازار می اومد ابر رایانه ی اون زمان بود .اگه پروسسور ps2 بخاد این مقدار کارو انجام بده 320 ثانیه طول میکشه.پی اس تری علاوه بر پشتیبانی از خروجی های تصویر av که هم اکنون قدیمی و سنتی شده همچنین از خروجی های hdmi نیز که یک تصویر دیجیتال و غیر فشرده ی با کیفیت رو ارائه میده برخورداره. این سیستم دارای توانایی 128 bit دقت پیکسل و پردازش تصویر تا 1080p رزولوشن رو برای یک full hd داراست.

بلو ری در راهی جدیدی که هست

بازی های پلی استیشن 3 رو فرمتهای مدیا دیسک بلو ری رمزی شده میباشد و به قول معروف encoded هست چیزی که تا کنون مانع از این شده که اطلاعات درون اون بکمال دریافت بشه . و این یه شکسته در زمینه ی کپی خور کردنه این سیستم.این نوع قابلیت از فرمت مدیا دیسک ذخیره سازی رو تا 6 برابر فرمتهای دی وی دی کرده.این صعود و افزایش بهبودی در ذخیره سازی همون چیزی هست که دست rsx و cell رو باز گذاشته و البته یادم نره اینو بگم که همینطور دست بازی ساز ها!! برای اینکه بتونن تو صحنه های بازی جزئیات خیلی بیشتری رو بوجود بیارن واین گام نخست و اول سونی برای ساخت این کنسول بود .

کنترل مهیج و شور انگیز در گیمها

بازی خورهای این دوره میتونن هنگام بازی کردن کنترل رو حرکت بدن.به چپ و به راست .حتی اونو به طرف خودشون بکشن.این حرکت ها در وقایع درون بازی تاثیر خواهند داشت و موجب تغییر در وضعیت کاراکتر بر حسب حرکتهای اعمال شده میشوند. شرکت سونی تو این تمایل و گرایش پیشتاز هست و این تمایل رو تو نسل جدیدی از کنترلها بکار برد.درون کنترل شش محور ومهره هایی (six-axis) که دارای حسگری دقیق هستند وجود دارد که حرکات را بخوبی شناسایی میکنند بالا پایین چپ و راست در سه ابعاد و اندازه ی حرکت برای کنترل کردن بهتر گیم ها.حالا دیگه همه چیز به حرکات دستان شما بستگی داره .برای نمونه شما ممکنه یه ماشینو بوسیله ی حرکت دادن کنترل شبیه فرمان ماشین,هدایت کنین.این کنترل ها از تکنو لوژی وایرلسه بلوتوس 2 استفاده میکنن.شما هم چنین میتوانید هنگامی شارژ باتری کنترل تمام شد با وصل اون از طریق کابل یو اس بی به دستگاه اونو شارژ کنید و به ادامه ی بازی بپردازید.

تمام بازیهای playstation را بازی کنید

همونطور که پیشتر هم گفتیم و همه میدونن پلی استیشن سه با بازی های نسخه های قبلی دستگاه سازگار هست و میتونه اونا رو اجرا کنه. یعنی اینکه شما باتمام بازی هایی که قبلا تجربه کردید و کوله باری خاطره از اون داشتید تنها نمیمونین و اینبار سه کنسول ! شما رو همراهی میکنند.کنسول پی اس تری دارای اسلوتهای مموری استیک هست که با کامپکت فلش و sdram سازگاری دارد که این حافظه ها همچنین پلی 1 و پلی 2 و پلی 3 رو برای سیو کردن بازی پشتیبانی میکنند . البته برای این کار (پلی 3 )هارد دیسک هم وجود دارد.

کوله باری از بازی های جدید که در راه هستند

گروهی کامل از شرکت های بازی سازی اینبار پلی 3 رو همراهی میکنند.وجدا از هم چندین عناوین بازی برای پی اس تری مطرح کرده اند.تو نمایشگاه (e3 ) بیش از 30 عنوان بازی برای پی اس تری به نمایش درامد.که ما هم اکنون منتظر رسیدن عناوینی چون Gran Turismo HD و Final Fantasy XIII و Metal Gear Solid 4 و Devil May Cry 4 و
    Tekken 6 هستیم.

یکمی از اونلاین بشنوید

سونی در یه کنفرانس توضیح داد ما در حال بوجود اوردن یک شبکه ی بزرگ. فراتر از xbox live هستیم .این شبکه همیشه on هست و همینطور هم connected که باعث میشه یک شبکه یی بزرگ پدید بیاد.رئیس هیئت سازمان تکنیکالی SCEI ماسا چاتانی (Masa Chatani ) گفت در پلی استیشن 3 باید در ایجاد یک شبکه ی جهانی ثابت قدم باشیم. و او از این شبکه به عنوان (playstation world) یاد کرد.که اساسا بر مبنای ارتباطات باشد.این همون چیزیه ی که یک ارتباط تجاری رو تو این شبکه فراهم میکنه .یه نکته ایی هم یادم نره که بگم ps3 اترنت 10BASE-T ,
    , 100BASE-TX ,1000BASE-T که بر اساس استاندارد IEEE 802.11 b/g هست رو بطور کاملا وایر لس ساپورت میکنه.

دوستان سعی کردم تو ترجمه مختصر تر بنویسم که همه استفاده کنن موفق و پیروز باشید

داره خودمونی میشه Gamer_Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من هم 360 آشغال تر از Wii و Ps3 هستش چون بايد همراهش يه فن هم بخري!!
    چون بدبخت نميكشه يكي از بهترين دوستانم وقتي 360 اومد سريع رفت خريد و به نظر من و خودش بزرگ ترين اشتباه رو كرد دليل اين كه 360 پرفروش تر به نظر من تبليغات بيش ار حد اين كنسول ولي من قبله Xbox داشتم و اصلاً از دسته هاش راضي نبودم و همينطور خود دستگاش كه منو مجبور كرد يه Dvd رم ديگه روش بذارم!
    دليل اين كه فروش كمي هم داشته اينه كه بازي هاش خيلي خيلي كه و بعداً تازه بازي هاي اصلي هاش مياد كه خيلي از اونايي كه ادعا ميكنند 360 قوي تره حرفشون رو پس ميگيرن مثل بازي هايي مثل Kill Zone و Resident Evil و mGS 4 كه 360 اين بازي هارو تو خريد pS3 هم حالا وقتش نيست و بايد صبر كنيم تا تبديلش بياد و وقتي كه تبديلشم بياد اون موقع تازه فروش Ps3 رو در ايران ميفهميد!Ps2 هم اول همينجوري بود!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

به نظر من هم 360 آشغال تر از Wii و Ps3 هستش چون بايد همراهش يه فن هم بخري!!
    چون بدبخت نميكشه يكي از بهترين دوستانم وقتي 360 اومد سريع رفت خريد و به نظر من و خودش بزرگ ترين اشتباه رو كرد دليل اين كه 360 پرفروش تر به نظر من تبليغات بيش ار حد اين كنسول ولي من قبله Xbox داشتم و اصلاً از دسته هاش راضي نبودم و همينطور خود دستگاش كه منو مجبور كرد يه Dvd رم ديگه روش بذارم!
    دليل اين كه فروش كمي هم داشته اينه كه بازي هاش خيلي خيلي كه و بعداً تازه بازي هاي اصلي هاش مياد كه خيلي از اونايي كه ادعا ميكنند 360 قوي تره حرفشون رو پس ميگيرن مثل بازي هايي مثل Kill Zone و Resident Evil و mGS 4 كه 360 اين بازي هارو تو خريد pS3 هم حالا وقتش نيست و بايد صبر كنيم تا تبديلش بياد و وقتي كه تبديلشم بياد اون موقع تازه فروش Ps3 رو در ايران ميفهميد!Ps2 هم اول همينجوري بود!
    حالا واسه من از PS3 تعریف میکنی... ببینم اون تاپیکت کجا بود آها ایناهاش

ولی انصافا تو سخت افزار مایروسافت به سونی نمیرسه(منظورم کیفیت ساخت محصولاته نه کارایی دستگاه ها !). مایکروسافت یه شرکت نرم افزاریه واسه همینم بازیهاش بهترن ولی سونی تونسته در مدت کمی هزینه های تولیدش رو کاهش بده و حتی پک با دو دسته بده کاری که مایکروسافت تازه انجام داده.

ولی امیر جان درسته که ps3 یه رم کمکی 512 هم داره ولی سرعتش از رم 256 گرافیک کمتره که همین مسئله یه مقدار نگران کننده است . حالا باید ببینیم از پس بازیهایی که میدان های وسیع دارن بر میاد یا نه .

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

پلي استيشن 3 كاملا كپي خور شد؟
    هفته گذشته فيلم جالبي در سايت هاي اينترنتي پخش شد كه در ان با استفاده يكسري حركات ژانگولر توانسته بودند يك بلو-ري كپي پلي استيشن 3 را در دستگاه قرار داده و به كنسول به عنوان يك بازي اصلي بشناسانند! اين اتفاق كه در محيطي بسيار هيجان انگيز رخ داد و اشك هاي زيادي را از چشمان ميليون ها بازي كننده غير قانوني در اورد يكي از مهم ترين وقايع هفته گذشته بود اين كرك كه با فرم ويرهاي 1.3تا 1.8 كار ميكند با استفاده از يك فايل .tif است. يك فلش مموري به دستگاه وصل ميكنيد تصوير را اجرا ميكنيد و دستگاه هنگ ميكند. فلش مموري را بيرون مي اوريد و ديسك كپي را مي گذاريد و به همين راحتي بازي كپي اجرا ميشود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

ولی انصافا تو سخت افزار مایروسافت به سونی نمیرسه(منظورم کیفیت ساخت محصولاته نه کارایی دستگاه ها !). مایکروسافت یه شرکت نرم افزاریه واسه همینم بازیهاش بهترن ولی سونی تونسته در مدت کمی هزینه های تولیدش رو کاهش بده و حتی پک با دو دسته بده کاری که مایکروسافت تازه انجام داده.

ولی امیر جان درسته که ps3 یه رم کمکی 512 هم داره ولی سرعتش از رم 256 گرافیک کمتره که همین مسئله یه مقدار نگران کننده است . حالا باید ببینیم از پس بازیهایی که میدان های وسیع دارن بر میاد یا نه .
    فیشر جون اصلا نباید نگران باشیم .قبول دارم که رم vram از گرافیک رم سرعتش پایین تره.ولی بزارین چند نکته رو روشن کنیم که همه به اصل قضیه پی ببریم.خوب همین طور که همتون میدونید مین رم پلی3 512 مگا بایت هست.و به صورت دو گذر گاهی ساخته شده xdr و vram gddr3 ,ایکس دی ار هم مطعلق به سیستم هست و هم با rsx در ارتباط است.اطلاعات از بلو ری بوسیله ی یه تکنولوژی پییشرفته به اسم (High Accelerator Microprocessor تجزیه میشه به فایلهایی که برای پردازش از طریق cell به rsx میره.یعنی اینکه xdr هم به عنوان رم اصلی سیستم و هم به عنوان رم گرافیک rsx به کار میره.توجه داشته باشین که ار اس ایکس دارای 256 مگا بایت رم اضافی هم هست که تو بازی های اینده به هیچ عنوان دچار افت فریم نشه.مثل همون جایی که پلی 2 تو متال گیر 3 در قسمت جنگل تو مرداب دچار افت فریم میشه.xdr رم خیلی قدرتمندی هست و تا حالا پیشرفته ترین رم تو دنیا بحساب میاد و ساختارش بکلی با رمهای gddr3 فرق میکنه البته !! تو ابر رایانه ها این موضوع پیشرفته تره رم xdr بر مبنای
    3.2 GHZ ساخته شده و این نقطه ی قوت این سیستمه اگه بخوایم ساده تر بگیم سونی میتونست بجای این رم xdr
    سه رم 256 700 MHZ بسازه که تو این صورت یه مقداری کارایی پایین تر می اومد.برای کارهای جانبی هم یادم نره بگم که رم gddr3 vram هم موجودهست با ظرفیت 256 مگابایت که مکمل کنسول برای بهبود کارایی سیستم هست. موفق باشید

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

پلي استيشن 3 كاملا كپي خور شد؟
    هفته گذشته فيلم جالبي در سايت هاي اينترنتي پخش شد كه در ان با استفاده يكسري حركات ژانگولر توانسته بودند يك بلو-ري كپي پلي استيشن 3 را در دستگاه قرار داده و به كنسول به عنوان يك بازي اصلي بشناسانند! اين اتفاق كه در محيطي بسيار هيجان انگيز رخ داد و اشك هاي زيادي را از چشمان ميليون ها بازي كننده غير قانوني در اورد يكي از مهم ترين وقايع هفته گذشته بود اين كرك كه با فرم ويرهاي 1.3تا 1.8 كار ميكند با استفاده از يك فايل .tif است. يك فلش مموري به دستگاه وصل ميكنيد تصوير را اجرا ميكنيد و دستگاه هنگ ميكند. فلش مموري را بيرون مي اوريد و ديسك كپي را مي گذاريد و به همين راحتي بازي كپي اجرا ميشود.
    زیاد خوشحال نشو چون تا الان فقط تونستن بازیای ps1 رو باش اجرا کنن.
    من بزرگترین آرزوم بعد از قبولی دانشگاه کپی خور شدن ps3 هست.!!!!!!!!!!1

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    بازیهای PS1 و Ps2 با فریم ریت اصلی اجرا میشن یا کمتر و یا بیشتر؟
    فریم ریت PS1 زیر 40 هست به نظر.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

زیاد خوشحال نشو چون تا الان فقط تونستن بازیای ps1 رو باش اجرا کنن.
    من بزرگترین آرزوم بعد از قبولی دانشگاه کپی خور شدن ps3 هست.!!!!!!!!!!1
    خواب ديدي خير باشه عزيز من خودم فيلمشو دارم كه بازي رو روش اجرا ميكنه نميدونم بازيش چيه ولي از گرافيك بازي كه ديگه ميشه فهميد چه بازيه حيف كه اينترنت پرسرعت ندارم وگرنه برات ميزاشتم تا كف كني.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

سلام.
    بازیهای PS1 و Ps2 با فریم ریت اصلی اجرا میشن یا کمتر و یا بیشتر؟
    فریم ریت PS1 زیر 40 هست به نظر.
    بله دوست عزیز با فریم اصلی اجرا میشن(ps1 , ps2) ودلیلشم اینه که تمام قطعات این دو کنسول رو پلی 3 موجود هست و به هیچ وجه شبیه سازی نشده. من بازی های اصلی یه زیادی رو روی پلی 3 امتحان کردم. واقعا کیفیت اصلی god of war رو میتونی رو پلی 3 و رو hdtv مشاهده کنی!!! موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •