تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلایلی که کاربران رو از گنو/لینوکس به ویندوز میکشونه و

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کمبود بازیها و نرم افزارهای گرافیکی و طراحی برای این OS

48 45.28%
  • کمبود منابع اطلاعاتی فارسی زبان برای این سیستم عامل

31 29.25%
  • سخت بودن تنظیمات و نصب برنامه ها و خود گنو/لینوکس

41 38.68%
  • چون از اول روز ویندوز کار کردیم به باگهاش عادت کردیم!!

62 58.49%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 161

نام تاپيک: چرا خیلیها لینوکس رو گذاشتن ویندوز استفاده میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    In My Website

پيش فرض

برای راه اندازی ایکس 256 رم می خواد

حدود ۵ گیگ هارد

بسته به کاری که میخوای باهاش بکنی سیستمی که میخوای فرق داره کاره برنامه نویسی یا دیتابیس یا کارای دیگه بالا پایین میشه

در کلش اگر کار گرافیکی نخوای باهاش بکنی ۵۱۲ رم با ۱۰ گیگ هارد یه سیپیو ۳۰۰۰ راحت ران میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام این لینوکس (آخرین ورژنش ) چه سیستمی برای اجرا میخواد ؟
    ببینید باید یه سری پیش زمینه ها رو که از ویندوز داری واسه لینوکس بزرای کنار لینوکس رو میشه رو ۴ مگ رم هم نصب کرد توی این زمینه رکورد گیری میشه یعنی یکی میاد رو یه پردازنده پنتیوم ۱ نصب میکنه با ۴ مگ رم بعد از چند ماه یکی دیگه میاد روی سخت افزار کمتر وووو این به این خاطره که یه جورائي قطعه قطعه است و شما میتونید بر حسب سخت افرارتون اونارو نب کنین واسه کاربرای عادی هم که میخوان یه توزیع رو کامل و راحت نصب کنن و وارد جزئیات نشن توزیعهائي هست یعنی در نهایت اینکه سیستمی وجود نداره که نشه لینوکس رو روش نصب کرد.

حالا شما احتمالا یه کامپیوتر با پردازنده‌های معمول پنتیوم یا AMD داری و رم هم بزرایم 128 مگ با این تقریبا میتونی 95 درصد توزیعها رو نصب کنی و ازین بابت محدودیتی نداری فقط در این صورت نمیتونی دسکتاپ سه بعدی ووو داشته باشی سیستم شما به احتمال زیاد بهتر ازین هست پس میشه گفت محدودیت خاصی توی نصب توزیعها نداری.

لینوکس به اون معنی که توی ویندوز هست آخرین ورژن نداره الان آخرین ورژن هسته 2.6.22 هست اگه اشتباه نکنم آخرین ورژن پایدار هست بقیه اش مثل یه ماشینه که بخواین به این موتور وصلش کنین تازه از این گذشته شما مثلا الان یه ورژن قدیمتر هسته رو دارین و سیستم رو کامل هم نصب کردین با برنامه وو و حالا میتونینی هسته جدید رو هم در کنار قبلی نصب کنین بعد در حین بوت انتخاب میکنین که سیستم عامل با موتور جدید بالا بیاد یا همون قدیمی...........پس آخرین ورژن هسته رو میتونیم بگیم که محدودیتی ایجاد نمیکنه مثلا شما میتوین آخرین ورژن رو بدون برنامه‌های گرافیکی نصب کنین و این میشه یه سیستم عامل متنی کامل و در عین حال قدرتمند (محیط متنی از گرافیکی قویتر و سخت تره) حالا با همچین سیتمی شما دیگه بحث حداقل سخت افزار تقریبا منتفی هست.
    Last edited by GnuHDL; 31-08-2007 at 09:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای راه اندازی ایکس 256 رم می خواد

حدود ۵ گیگ هارد

بسته به کاری که میخوای باهاش بکنی سیستمی که میخوای فرق داره کاره برنامه نویسی یا دیتابیس یا کارای دیگه بالا پایین میشه

در کلش اگر کار گرافیکی نخوای باهاش بکنی ۵۱۲ رم با ۱۰ گیگ هارد یه سیپیو ۳۰۰۰ راحت ران میشه
    البته یکم دست بالا گرفتین با سخت افزراهای ضعیفتر هم میشه حتی با پنتیوم ۲ ولی هر چه ضعیفتر امکانات گرافیکی و جلوه های ویژه کمتر
    وقتی نخواد کار کار گرافیکی بکنه به این منظور اون جلوه های ویژه مثل compiz , bryl ,... رو نخواد با ۱۲۸ رم هم میشه ولی خوب ۲۵۶ توصیه میشه دیگه ۵۱۲ نمیخواد که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    In My Website

پيش فرض

شما هنگام نصب وقتی از نسخه جدید x بخواید استفاده کنید رم زیر 192 باشه اصلا اجرا نمیشه چون خودم اینو تجربه کرده بودم عرض کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Linux requires very little memory to run compared to other advanced operating systems. You should have at the very least 8 MB of RAM; however, it's strongly suggested that you have at least 16 MB. The more memory you have, the faster the system will run. Linux can support the full 32-bit address range of the 80x86; in other words, it will utilize all of your RAM automatically. Amounts of RAM greater than 64 MB need a boot-time parameter.
    Linux will run happily with only 8 MB of RAM, including all of the bells and whistles such as the X Window System, Emacs, and so on. However, having more memory is almost as important as having a faster processor. Sixteen megabytes is just enough for personal use; 32 MB or more may be needed if you are expecting a heavy user load on the system. Linux systems can, of course support systems with very large amounts of memory--including 1 GB or more.
    طبق این مطلب که از لینک زیر هست میبینید که اینطور نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم ازین حهت با قطعیت گفتم که توزیعهای زیادی هست که کاملا گرافیکی ان و حتی فایرفاکس و گیمپ ووو رو هم دارن ولی با سخت افزاری در حدود ۳۲ مگ رم کار میکنن خوب وقتی این شواهد هست دیگه نمیشه گفت که..... اون تجربه ای که شما داشتین لزوما به این دلیل نبوده اینکه شما نتونستید X رو نصب کنید لزوما به این خاطر نبوده که رمش کم بوده خیلی علتهای دیگه ممکنه داشته باشه

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

البته جای بحثش اینجا نیست چون کلا موضوع این تاپیک چیزه دیگه ای هست ولی برای اینکه کمی روشنتر بحث کنید،‌دوستان با توجه به فراوانی لینوکس شما نه می توونید بگید حداقل چیست و نه حداکثر!
    این حرف که بگیم لینوکس حداقل نداره درسته ولی اگر مثلا شما خودتون سیستم رو نصب کنید! که خوب اکثرا از نصب اتوماتیک استفاده می کنند که در این حالت مشخض هست که حداقل داریم!
    برای مثال:
    The minimum memory requirement for Ubuntu 7.04 is 256MB of memory.
    منبع:
    کد:
    و یا برای نصب شما به حداقل ۲ گیگ هارد نیاز دارید چون خود سیستم ۱.۸۰ گیگ فضا می خواد.
    Last edited by taia; 31-08-2007 at 13:54.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

البته جای بحثش اینجا نیست چون کلا موضوع این تاپیک چیزه دیگه ای هست ولی برای اینکه کمی روشنتر بحث کنید،‌دوستان با توجه به فراوانی لینوکس شما نه می توونید بگید حداقل چیست و نه حداکثر!
    این حرف که بگیم لینوکس حداقل نداره درسته ولی اگر مثلا شما خودتون سیستم رو نصب کنید! که خوب اکثرا از نصب اتوماتیک استفاده می کنند که در این حالت مشخض هست که حداقل داریم!
    برای مثال:
    The minimum memory requirement for Ubuntu 7.04 is 256MB of memory.
    منبع:
    کد:
    کاملا تایید میشه

در مورد Kubuntu هم اگه زیر ۲۵۶ mb رم داشته باشید اجازه نصب نمیده.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ولی بحثی که هست اگر واقعا الآن کسی بخواهد با ۲۵۶ مگ رم کار کنه باید فکر حداقل ها باشه! چون دیگه الآن رم ۱ گیگ هم محدودیت داره! من خودم با رم ۵۱۲ در برخی اوقات واقعا درگیری دارم با سیستم!
    پس توصیه می شه، اول یک سیستم بخرید که کار باهاش ارزش داشته باشه،‌ و بعد هم فکر این باشیم دوستان که چطور از بهترین سیستم بهینه ترین استفاده رو ببریم نه اینکه چطور از کمترین سیستم بهترین استفاده رو ببریم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله دوستان منم گفتم که در مورد لینوکس نمیشه اینا رو گفت ولی بحث رو اجرای X بود بحث اوبونتو یا توزیع دیگه جداست توی اونا خود فایرفاکس اگه اشتباه نکنم 40-50 مگ رم میخواد بهر حال بحث رفته بود سر X که اگه به این جمله دقت کنین گفته ۸ مگ
    Linux will run happily with only 8 MB of RAM, including all of the bells and whistles such as the X Window System, Emacs, and so on. However,
    و من واسه همین اختلاف فاحش گفتم که 256 مگ خیلی بالاست خوب دیگه توی فروم پیش میاد دیگه هرکی جواب یه سوالی رو میده و یکی یه سوال دیگه میپرسه و تاپیک میخوره زمین تا کجا میره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    In My Website

پيش فرض

طبق تاریخ اون مطلب ماله سال ۲۰۰۱ هست و سرور x ا ز اون سال تا الان خیلی تغییر کرده من فدورا رو هم تست کردم زیر 256 نصب نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •