من هم asus دارم و تا حال هیچ وقت سی دی نسوزونده .از 2x تا 52x. ولی به نظر خیلی ها بهترین سرعت برای رایت سی دی 16x هستش .
من هم asus دارم و تا حال هیچ وقت سی دی نسوزونده .از 2x تا 52x. ولی به نظر خیلی ها بهترین سرعت برای رایت سی دی 16x هستش .
حسین جون باحال . داداش نترس از رایترت لذت ببر . همون طور که گفتم سعی کن کمترین سرعت رایتت 16 باشه.نوشته شده توسط Hossein_Bahal
ای بابا سوالم را دوباره می پرسم
اگه در رایت سی دی گزینه ی on the fly فعال باشد و بدون ایمیج گیری رایت شود باید با چه سرعتی رایت شود و ایا شما این کار را پیشنهاد میکنید
با تشکر
منظر هستم
بابا گفتم که این کارا دیگه قدیمیه این کار رو نکن برای شما که می ترسید 12 یا 16 رایت کن ولی 52 هم بستگی به رایترت داره رایته سالم می شه با 52
دوست من سلام
مطمئن باشید سرعت رایت به رایتر نیز ربط داره اگه شما با یاماها با سرعت دو هزار هم رایت بزنید من به شما قول میدم سی دی نمیسوزه اما اگر بخواین با رایتر تیک یا امثال این رایتر رایت کنید باید سرعت رو روی هشت بگذارید
با تشکر
Last edited by Friend; 26-09-2005 at 01:38. دليل: همینطوری
جوري ميگه ياماها انگار TDK است فرند جون شما تاحالا رايتر اصله TDK راديديد ميدونيد كجايي است آمريكايي است حالا آمريكا بهتر است يا ژاپن محصولاته آمريكايي هم كه توي ايران نمي آيند من خودم ياماها داشت 3ساله پيش 16X رايت مي كرد سي دي مي سوزوند و بدرده امش مي خورد ژاپني اصلم بود 100000 تومنم خريدمش الان هم TDK دارم 35000 خريدمش ولي آخره رايتره قدرته لنزش خيلي بالا است با اينكه چيني است ولي خيلي كارش درسته فرند جون يك تستيش بكن TDK
فرند عكسشو نگاه كن فقط دره رايترو نگاه كن كه شيشه ايه حال كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمئن نيستم آمريكايي است
دوست مننوشته شده توسط lord_theone
شما ظاهر رو میبینی و اصلا به قدرت نگاه نمی کنی
دوست من رایتری که الان برای یاماها هستش 88000 سی دی گارانتی داره
شما از الان شروع به شمردن بکن تا عمر داری به عدد 88000 نمیرسی چه برسه سی دی رایت کنی
با تشکر
من همه بحث نخوندم اما من هم حرف sina.g رو تایید می کنم با asus همه سرعتهارو امتحان کردم مشکلی نداشته on the fly هم رایت کردم.اصلا تا حالا سی دی نسوزوندم حالا نمی دونم این موضوع چطور شروع شده.
asus دو نمونه داريم يكي قديمي يكي جديد اين جديدا چيزه توپيه اي سوزه جديدا كناره ايكساي رايتشون نوشته Queck tarck اينها خيلي خوبن ولي اونهايي كه هيچي ننوشته بدرده سطله آشغال هم نمي خوره
من نمیدونم شما چی میگید من تو خدمات کامپیوتری کار میکردم همه از رایتر ایسوز گله داشتند نمی دونم شما چی می گید !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)