سلام دوستان:
اولن باید کسانی که گوشی ان 73 موزیک و معمولی دارن در باره این مطلب ها نظر بدن دوست عزیز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر می خواهید زود بدانید که گوشیتون چینه یا نه باید مقایسه بین فنلندی و چینی بکنید دوستان و گر نه باید به نکاتی که گفتم توجه کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به هر حال:
1-اگر هولوگرام خود را به دقت نگاه کنید و ان را تکان دهید چهار خانه ی در هولوگرام گوشی های فنلندی هیچ چهار خانی وجود ندارد و خیلی براق تره
2-بعضی از چینی ها هولوگرام ندارند که همه فینلندی ها دارند
2-چینیش قیمشون یکم ارزون تره 420 /430 هزار تومانه یا ارزونتره ولی فنلندیش 450 یا 460
3-اگر ورژن گوشی رو نگاه کنین اگر قدیمی که هیچی اصل فنلند و اگر جدید باشد احتمال چینی بودنش 70% است
دیگر من هیچ اطلاعی بجز این مطلب های قبلی گفتم در باره گوشیهای چینی ندیدم و نشنیدم دوستان