تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 108

نام تاپيک: من دارم می رم اول دبیرستان ریاضی دوست دارم ریاضی اول دبیرستان چه جوریه

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

6

نترسی بابا
    ریاضی تکمیلی حتی کتاب هم نداره یک کلاس میزارن بری تقویت ریاضی و نمر پایین یا بالا بگیری فرقی نمیکنه حتی اگر تجدید بشی فرقی نمیکنه شهریوری نمیشی بلکه فقط داخل معدل یه کمی تاثییر داره و معدل رو میتونه بالا ببره اگر بالا بشی

ما که ریاضی تکمیلی معلم داشتیم به بعضی بچه ها 13 15 اینا نمره داد
    البته بگم تو ریاضی تکمیلی مون ما ریاضی دو رو هم می خوندیم

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما که ریاضی تکمیلی معلم داشتیم به بعضی بچه ها 13 15 اینا نمره داد
    البته بگم تو ریاضی تکمیلی مون ما ریاضی دو رو هم می خوندیم
    ما هم ریاضی تکمیلی معلم داشتیم ولی سر کلاس نمیشه گفت کلاس بود به قول معروف هتل به تمام معنا بود

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

سلام پس بگید ریاضی تکمیلی این وسط کشکه یا یه چیز دیگه من که نمی دونم راضی ها چه جوری هنوز نخوندم راستی واقعا سخته یا نه من هم علاقه دارم نمرها هم بالاست تا حالاایین 18 نگرفتم تو دبیرستان چه جوریه

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ریاضی تکمیلی را ولش کن. فقط دو سه تا مبحث مهم تو خود ریاضی اول هست که اگه یاد نگیری تا آخر تحصیلت دچار مشکلی. یکی از این مباحث اتحادها است. اتحادها را خیلی خوب یاد بگیر و تمرین کن. یکی دیگر از این مباحث مبحث مذخرف مثلثات است که تا دم مرگ با تو هستند. من اول دبیرستان گفتم بیخیال اینا میشم، فوقش دو سه نمره کم میگیرم. ولی تا آخر دبیرستان یکی از مهمترین عوامل ضعف من در ریاضی همین بلد نبودن مثلثات بود. این مبحث از سال اول شروع میشه و در سالهای بعد تحصیلی یعنی دوم سوم و پیش به تدریج تکمیل میشه. اگر از همون اول این مثلثات را که زیاد سخت نیست و فقط نیاز به حفظ فرمول و کمی تمرین داره یاد گرفتی که خوش به حالت ولی اگر سرسری ازش رد شدی بدون که در آینده بدبختت میکنن. این دو مبحث به علاوه مبحث مشتقات، در تمام مسائل ریاضی که در سالهای بعد میخونی کاربرد دارن و اساس حل انواع مسائل ریاضی هستند. پس اگر اینها را بلد نباشی در واقع هیچ کاری در ریاضی نمیتونی بکنی. این مباحث تمام شدنی نیستند و هر سال که به کلاس بالاتر میری در کتاب ریاضی تکمیلتر میشن.
    البته اینا را نگفتم که بترسی. چون این مباحث در سال اول آسان هستند و اگر خوب یادشون بگیری در ادامه تحصیل مشکلی نخواهی داشت.

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام پس بگید ریاضی تکمیلی این وسط کشکه یا یه چیز دیگه من که نمی دونم راضی ها چه جوری هنوز نخوندم راستی واقعا سخته یا نه من هم علاقه دارم نمرها هم بالاست تا حالاایین 18 نگرفتم تو دبیرستان چه جوریه
    یک درس اضافه کردن برای تقویت ریاضی معمولا هم با خود معلم که می خواد در این 2 ساعت در هفته چکار کنه ریاضی سال اول هم خیلی اسونه مخصوصا برای تو که ریاضی دوست داری
    اگر از همین تابستان استفاده کنی و کمی از ریاضی سال اول بخونی خیلی جلو میفتی و برد کردی
    Last edited by qaderi; 03-08-2007 at 11:43.

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم شیوه درس خواندنت چطوریه. ولی به نظر من سال اول زیاد برنامه ریزی نمیخواهد. اگر میخوای که نمراتت خوب باقی بمونه باید هر درسی از هر کتابی را که آن روز میخونی همون شب یا شب بعدش بشینی و بسته به نوع درس مثلا ادبیات یا ریاضی بخونی و تمرین کنی. اگر این کار را بکنی تا آخر سال نه حجم درسهای نخونده زیاد میشسه نه به مشکل بر میخوری.

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من الان معدلم 50/19 هستم به نظرتون برام اشکالی پیش نمی آید در درس خواندن معدلم میکشه پایین یا نه بعد تو دبیرستان مثل راهنمایی هست
    من سوم راهنمایی معدلم19.98 شد اما اول دبیرستان رسیدم به19.48 حالا نمی دونم این افت در شما صادق است یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

اگه بخوام دوم رشته ی ریاضی رو انتخاب کنم به نمره ی ریاضی نهایی 3 راهنمایی توجهی میشه یا نه؟

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه بخوام دوم رشته ی ریاضی رو انتخاب کنم به نمره ی ریاضی نهایی 3 راهنمایی توجهی میشه یا نه؟
    نه دوست عزیز باید نمره پایانی ریاضی و فیزیک سال اولت بالای 12 باشه
    در مورد افت نمرات این یک چیز طبیعی هست اما به راحتی می توان آن را کنترل کرد و به حداقل رسوند

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

پس تا اونجایی که می تونم باید درس بخونم اره دیگه باید چی کار کنم تا نمرم بالا بشه اون هایی که تجربه دارن می توانن به من کمک کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •