حدود 15 سال قبل وقتی 11 سالم بود رفتیم از بازار گلستان تبریز یک آتاری که دسته هاش از نوع خلبانی بود گرفتیم خیلی کیف می کردم همشم دسته هاشو می شکوندم یادش بخیر چقدر زود عمر می گذره الانم با پسر کوچولوم ps3 بازی می کنیم
حدود 15 سال قبل وقتی 11 سالم بود رفتیم از بازار گلستان تبریز یک آتاری که دسته هاش از نوع خلبانی بود گرفتیم خیلی کیف می کردم همشم دسته هاشو می شکوندم یادش بخیر چقدر زود عمر می گذره الانم با پسر کوچولوم ps3 بازی می کنیم
سلام
من خیلی سگا دوست داشتم ولی خودم نداشتم
یادش بخیر بچه همسایه داشت منم یه سره خونشون تلپ میشدمخونشون.کله روزو.حتی ناهار هم میخوردم.البته با رضایت کامل همسایه
.موقع شام که میشد میرفتم خونه.ولی خودم اتاری دستی داشتم.یائش بخـــــــــــــــــــــــ ــــیر
![]()
من از Atari شروع کردم ، خیلی سال پیش بود ، یادمه پدرم به صورت کاملا خودجوشیه روز با یه Atari اومد خونه !
بگذریم که بعدا که میکرو و سگا گرفتیم پدر و مادر هر دو دشمن سرسخت کنسول و بازی شدن به کل ...
واقعا نمیشه مقایسه کرد بین نسل های مختلف ، میکرو و سگا و PS1 و ... هر کدوم برای خودش کلی خاطره و بازی های منحصر به فرد داره که کلی اون موقع کیف میداد D:
تا اونجایی که من یادمه آتاری یه تارزان داشت ، قارچ خور یا همون Mario Bros از میکرو اومد ؟
برای من PS2 بود ...
البته از میکرو هم خاطره های خوبی دارم .
قضیه شما دقیقا عین منه عیییییینه خودم بخدا
الانم که 25 سالمه هنوز مشکل داریم تو خونه شده معضل مخصوصا xbox و اعتیاده من..................به بازی بابااااااااا
مامانه میگه برو زن بگیر ولی کی دلش میاد از videdo game دل بکنه هرگززززز.......
زگهواره تا گور ......... گیم کن
atari>sega>ps1>dreamcast>ps2>xbox>pc>xbox360>ps3
بین اینا اتاری با دزد و پلیس و POP
سگا و شورش در شهر
PS1 و فوتبال 99
dreamcast اصلا بازیهاشو یادم نمیاد فقط یادم کریزی تاکسی زیاد بازی میکردم...
PS2 که فقط GOW2 که هنوزم بازی میکنم...
xbox هم فیفا 2003
به قول دوستمون:
ز گهواره تا گور.......گیم بجوی
Last edited by Alex Fera; 05-04-2011 at 13:13.
بازی ماریو با میکرو .......
یادش بخیر ........![]()
من میگم فقط میکرووووووووووووو
یادش بخیر چه خاطره هایی ازش دارم.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)