من امتحان کردم. یه فایل ۵۰ مگا توشه. دانلود هم میزنی یوزر و پس میخاد.
من امتحان کردم. یه فایل ۵۰ مگا توشه. دانلود هم میزنی یوزر و پس میخاد.
ممنون از شما - راستی در این پک فارسی فقط مسیج فارسی داره ؟ منوش هم فارسی میشه ؟ ( خیلی خز میشه ها)
من که گفتم خودم امتحان نکردم ولی از یه کی که در زمینه موتورولا استاده این لینکو گرفتم.
اون فقط گفت چون یونیکد داره اس ام اس فارسی هم نشون میده.
نهایتا اگه منوهاش فارسی شدن با انتخاب زبان انگلیسی مشکل حل میشه که!!!
زبان انگلیسی که پاک نمیشه چند تا زبان دیگه هم بهش اضافه میشه.
خب دو دقیقه وقت بزار ثبت نام کن.
فقط یه آدرس ایمیل درست باید بدی چون باید لینکی که میفرسته رو فعال کنی.
کلا دو دقیقه زمان میبره.
این هم توضیحات در مورد این فایل:
it includes english, spanish, french and portuguese languages. Hybrid FW (30p and 46p), so u can always flash back to your previous FW unlike 24p. From user reviews, it has better cammera and video quality, volume up app is not needed and mpeg and linloader are now combined into a single app called superman. U can edit all homescreen shortcuts, more ringtones, there is a new usbconnect feature ,webcam, and it allows for multiple java apps to be run.
همونطور که می بینید
1. زبان انگلیسی رو هم ساپورت میکنه.
2. کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری رو بهبود میدهد.
3. افزایش صدا (واقعا مورد نیاز بود)
4. اجازه استفاده همزمان از چند برنامه یا بازی جاوا را هم میدهد.
5. ومهمتر اینکه یونیکد برای خواندن اس ام اس های فارسی دارد.
سلام دوست من اگه اين برنامه رو بگيريم ..چه جوري ميشه اونو رو گوشي نصب كرد
اگه ميشه توضيح يديد ممنون ميشم
اگر چه تو پست شماره 80 گفتم ولی دوباره در پست زیر میگم.
ولی دوستانی که Adsl دارن نمیخوان کمک کنن. باشه خودم باید 3.5 ساعت تمام دانلود کنم و بعد نتیجه رو میگم.
آخرین فایل فلش (30xp) براي A1200 .... با قابليت پشتيباني از Unicode (فارسي) :
این فایل باید با نرم افزار RSD Lite منتقل بشه به گوشي ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک نرم افزار RSD Lite v3.2 :
البته كار با برنامه راحته .. به طور كلي گوشي رو وصل ميكنيد ، برنامه گوشي رو شناسايي ميكنه ، بعد روي كليد سه نقطه (...) كليك ميكنيد ،آدرس فايل فلش رو ميديد و كليد Start رو ميزنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند دقيقه اي طول ميكشه ! بعد از اينكه پيغام PASS در برنامه ظاهر شد كار فلش تموم ميشه .
ين فريموير تست شده ... ولي بازهم به ميل خودتون بستگي داره ... من فقط اطلاع رساني كردم .
سعي كنيد با يه سيستم قوي و كابل خود گوشي فلش كنيد تا مشكلي پيش نياد !
این هم توضیحات در مورد این فایل:
it includes english, spanish, french and portuguese languages. Hybrid FW (30p and 46p), so u can always flash back to your previous FW unlike 24p. From user reviews, it has better cammera and video quality, volume up app is not needed and mpeg and linloader are now combined into a single app called superman. U can edit all homescreen shortcuts, more ringtones, there is a new usbconnect feature ,webcam, and it allows for multiple java apps to be run.
همونطور که می بینید
1. زبان انگلیسی رو هم ساپورت میکنه.
2. کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری رو بهبود میدهد.
3. افزایش صدا (واقعا مورد نیاز بود)
4. اجازه استفاده همزمان از چند برنامه یا بازی جاوا را هم میدهد.
5. ومهمتر اینکه یونیکد برای خواندن اس ام اس های فارسی دارد.
6. همچنین قابلیت تغییر در میانبر های صفحه اصلی و افزایش تعدادی زنگ
دوستان گرامی مطالبی رو که میگزارم با راهنمائی ها یکی از اساتید کوشی های موتورولا به نام
Bahman NO1
که در سایتهای مختلفی از جمله موبایلستان عضو میباشند نوشته شده و توسط ایشان تائید شده میباشد.
به زودی با کمک های ایشان آخرین برنامه های گوشی A1200 را در اینجا قرار خواهم داد.
دوستان لطفا دست نگه دارید تا خودم این فایل رو بر روی گوشیم امتحان کنم و نتیجه رو به شما اعلام کنم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)