تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 19 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 184

نام تاپيک: افت قيمت N73

در آغاز فعالیت Hassanjon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشيد اين n73 كه بايد چيني باشه

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود فکر کنم کاره چینه

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

چرا نمی خواید قبول کنید توی تمام سایت های فروش اروپایی قیمت N73 حول و حوش 350 یوروست.
    زبونم مو درآورد این قدر اینو گفتم و حالا هم که به قیمت واقعیش رسیده شما می گید چرا؟؟؟
    خب منم 600 تومن داده بودم پای این گوشی الان این قیمت می دیدمش می سوختم.
    تا حالا داشتن بهتون می انداختن این گوشی رو با دوبرابر قیمت . قیمت واقعیش همینه .

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بازم فقط همينو ميتونم بگم!
    متاسفم....

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا يون . ديروز از چند تا ازاين عمده فروش ها تحقيق كردم گفتند اينا چينيه. فنلاندش توليد نميشه و احتمالا تا چند وقت ديگه كه گندش در بياد چيني هاش ميره تا 300 و فنلاندها ميره روي 600 ( چون توليد نشده )

واسه ي تاييد اين مطلب رفتم جاي رفيقم كه تعميركاره. اومد گوشي من با يكي از اين چيني هاي جديد كه بعد از 3 روز آب روغن قاطي كرده بود رو باز كرد وقطعات رو يكي يكي مقايسه كرد بعد از 2 ساعت شاخ درآورده بود
    ميگفت قطعات فوق العاده متفاوت بوده و حتي لنز داخلي هم فرق داشته.ويكي از نكات جالب اين بود ه كه آي سي هاش دستي لحيم شده بودند و خيلي تابلو بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با اومدن گوشی های تقلبی به بازار دیگه خریدن گوشی های بدون گارانتی معتبر کار درستی نیست.حالا اگه پشتش نوشته بود made in china خوب بود چون می دونستی نوکیای چینیه.
    ولی اگه تقلبی باشه یعنی اصلا نوکیا نیست، و خریدن یه همچین جنسی یعنی اینکه پولتو ریختی دور.من که صبر می کنم تعرفه بیاد پایین و اگه خواستم گوشی بخرم همون اتصالات میخرم که خیالم راحت باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعا چين ارزش نوكيا رو تا حد يه راديو جيبي اوورد پايين!

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

واقعا حرفاتون غیر منطقیه
    آخه چرا گوشی 350 یورویی باید 600 تومن باشه ؟؟؟؟ خوشتون میاد پول مفت بدید ؟؟؟؟
    آقای Bkm شما هنوز خریدار N73 هستی 580 تومن ؟؟؟؟؟؟
    رفیقم همین هفته پیش از دوبی یه دونه خرید 330 تومن . لابد اونم تقلبیه؟؟
    یعنی شرکت نوکیا این قدر بی در و پیکره که هر کی خواست بیاد گوشی هاشو تقلبی بزنه؟؟؟
    شما بر اساس چه مدرکی میگی که شرکت توی چند ماه اخیر گوشی تولید نکرده؟؟ مگه مغز خر خورده که تولید گوشی که فروشش خوبه رو متوقف کنه. اونا به فکر خز و خیل شدن گوشی نیستن . به فکر اینن که سود کنن. هر چی بیشتر بهتر .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله .مغز خر خورده .اونا كه مثل من وتو فكر نميكنند كه بگن چون فروشش خوبه پس هي توليد كنيم. اينو كه يك بچه ي 4 ساله هم ميفهمه .پس سياستگذاري تجاري توليدي اقتصادي كشكه ؟
    اونا چون فروششون بالا بود براي گران كردن محصول يك مدت نميزنند تا كمياب بشه و بقولي جواد نشه بعد كه خوب نازشون رفت بالا حالا توليد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعا حرفاتون غیر منطقیه
    آخه چرا گوشی 350 یورویی باید 600 تومن باشه ؟؟؟؟ خوشتون میاد پول مفت بدید ؟؟؟؟
    آقای Bkm شما هنوز خریدار N73 هستی 580 تومن ؟؟؟؟؟؟
    رفیقم همین هفته پیش از دوبی یه دونه خرید 330 تومن . لابد اونم تقلبیه؟؟
    یعنی شرکت نوکیا این قدر بی در و پیکره که هر کی خواست بیاد گوشی هاشو تقلبی بزنه؟؟؟
    شما بر اساس چه مدرکی میگی که شرکت توی چند ماه اخیر گوشی تولید نکرده؟؟ مگه مغز خر خورده که تولید گوشی که فروشش خوبه رو متوقف کنه. اونا به فکر خز و خیل شدن گوشی نیستن . به فکر اینن که سود کنن. هر چی بیشتر بهتر .
    بابا چرا اينقدر زود عصباني ميشيد!
    آقا قيمتش افت كرده اين وسط من و شماايم كه ضرر كرديم و ميكنيم!نوكيا و چين به موقعش سود خودشون رو كردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •