یعنی Brightness یکسان نیست؟همشونو رو 100% و Lightsensor Maximum .ولی خوب N73 شدیدتره.
p990
n73
k800
یعنی Brightness یکسان نیست؟همشونو رو 100% و Lightsensor Maximum .ولی خوب N73 شدیدتره.
دوست من منظور من این بود که یک سری از دوستان زاویه دیدو اینارو خیلی تکیه کرده بودندوLCD Quality را همون Pixel کیفیت تصویر رنگ ها قرار دادم.اکر منظور سوال کننده همه اینها با هم بوده که من متوجه نشدم ببخشید.![]()
![]()
البته سوء تفاهم نشه منظور من این بود که در شرایط یکسان مقایسه صورت بگیره چون" من یکبار دو تا تلویزیون رو که یکی سونی بود و یکی توشیبا تو ویترین مغازه دیدم کیفیت توشیبا بدجوری بهتر بود از مغازه داره پرسیدم گفت: تنظیم روشنایی اون رو تو بالاترین حالت گزاشتم تا مشتری رو جلب کنه"
الته منظور اصلی من اینه که اصلا مهم نیست که کدوم یکی آخر تونظر سنجی اول میشه مهم اینه که ما بفهمیم چرا مثلا P990 تو نور شدید کیفیتش کم میشه ؟
چرا رنگها توی n73 روشنتر و گرمتراز حالت واقعی نمایش داده میشه؟
و...
چرا تو همه نظر سنجیها مقیسه بین سونی و نوکیا انجام میشه؟ (البته یه وقت فکر نکنین برای اینه که بحث داغتر بشه و افرادبیشتری شرکت کنند)
منم خیلی دوست دارم بدونم چرا اینقدر نور عکساشو شدید می کنه که بهضی وقتها Blue خیلی محسوسه تو Screen.
خوب دوستان با اين توضيحاتي كه دوست عزيزمون دادن فكر ميكنم p990 بهتره
ولي من دارم ميبينم كه n73 الان 14 تا وبعدش پي 990 داراي 12 و بعد كا800 با 5 راي است ولي در حال حاضر اسباط شده كه پي 990 بهتره
اينجاست كه بايد مچ افرادي كه از روي تعصب نظر ميدن رو گرفت.حالا هي بگيد ان 73.مني كه مثلا پي 990 رو انتخاب ميكنم خوب ميدونم كه از اون دو بهتره.نه مثل بعضيها تعصبانه.وگرنه بايد به كا800 راي ميدادم كه گوشي خودمه.حيف كه امكان ديدن افراد نظرسنجي بسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)