آقایون ببینید اگه کسی آشنا و مبتکر این حرفا پیدا کردید بهش بگید بیاد و در مورد نوع ساخت بازی و موتوری که قرار بکار ببیرم باهاش مشورت کنیم یا از کمکش استفاده کنیم
بله
خیر
بی نظر هستم
آقایون ببینید اگه کسی آشنا و مبتکر این حرفا پیدا کردید بهش بگید بیاد و در مورد نوع ساخت بازی و موتوری که قرار بکار ببیرم باهاش مشورت کنیم یا از کمکش استفاده کنیم
آقایون سناریو نویسها چی شد این سناریو شما در ضمن سناریو رو لو ندید ها بصورت مخفی باشه خصوصی کنید واسه مدیر گروه در ضمن داستانتون پر ملاتو باحال باشه نه در پیتی ایول ببینم چه میکنید ها
بچه ها خواهشن کمک کنید تا بازی رو با گرافیک بالا درست کنیم نه درپیتی واسه بار دوم میگم که اگه کسی رو تو ضمینه های برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای بازی میشناسید معرفیش کنید که بیاد و کمکون کنه من اگه بتونم تا سه شنبه یه موتور گرافیکی خوب واسه بازی جور می کنم فقط برنامه نویس و کمک برای کار لازم داریم همین دیگه بقیه کارا جوره
در ضمن آقایون سناریو نویسها دراگون راست می گه سناریوتون رو لو ندید
دوست عزيز poyan2020 براي گرافيك با لا من اين برنامرو پيشناهاد مي كنم. NewTek lightwave 9 Full نرم افزار حرفه اي و قدرتمند براي مدلسازي و ساخت شخصيتها و جلوه هاي ويژه و انيميشن سازي سه بعدي كه تا الانم معفق به دريافت دهها جايزه شده است . و سازندگان جلوهاي ويژه در هاليود با اين نرم افزار كار زيادي كردن و فيلمهاي زيادي ساختن و يكي از فيلمام به نام pilot episode babylon 5 محصول سال 1993 ساخته شده البته با ورژن 1 اين نرم افزار
اگه اي نرم افزار بدرد مي خوره بگين برا دانلود بزارم![]()
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 08-06-2007 at 15:43.
اينم نمونه اي از كار نرم افزار ..........
![]()
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 08-06-2007 at 14:59.
عزيز من برنامه زياد دارم خداتا و با بيشتريا كار كردم اگه اجازه بدي تو صدا كار كنم و با بر نامه صدا صدا و سيما و با افكتهاي ويژه و اگه برنامه خواسي ميخواين بهم بگين شايد داشته باشم .
من با برنامه هاي هك بازي هم كار كردم انم حرفي از اين لحاز هم ميتونم كمكتون كنم
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 08-06-2007 at 15:36.
آقا سلام سناریو تو چه سیکی باشه من 2 ساعن دیگه با این آی دی مییام:
hojjat_game_carbon
دلیلش بعدا می گم!
آقا سلام
من به دراگون پیغام دادم ولی جوابم را نداده ولی اونطور بویش می آید انتخاب شده ام اگر نه خبرم کنید
من می تونم برای تبلیغات و مشاور و هماهنگی اعضا و ساخت مرحله ( اگه با fpsc بسازید ) همکاری کنم.
نگران هم نباشید الان با دو تا گروه دیگه تقریبا دارم همکاری می کنم ولی اگه با ۵ تا دیگه هم بخوام همکاری کنم بازم وقت زیاد می یارم.
بالاخره خبرم کنید که توی گروه شما هستم یا نه؟
با تشکر
درضمن سناریو با من ولی سبکش آخر سر چی باشه روح ، جن چی؟؟؟؟؟
1 ساعت دیگه با اید آی دی میام!
hojjat_game_carbon
دلیل: بن شدن!!!
دوستان من دارم بازم می گم باید صبر کنیم تیم کامل بشه بعد موتور را انتخاب کنیم، چون باید همه بتونن با اون کار کنن.
الان تنها قسمت هایی که می تونن کار کنن قسمت های سناریو و تبلیغات هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)