***** بیده...
***** بیده...
تکزاس، امریکا.
مردی قصدی خودکشی داره. اون هفت تیری روی سرش گذاشته و پلیس هم منطقه رو محاصره کرده.
در ادامه مرد درخواست میکنه که میخواد دوست دخترش رو ببینه اما...
تشکر یادتون نره ها!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بدون شرح!
بزرگراهی در امریکا.
ساعت 2.06 صبح. راننده لیموزین کامیونی رو مشاهده میکنه. اوه خدای من...
با تشکر از دوست خوبم آقای simko007 که زحمت این کلیپ و توضیحات مربوطه رو ایشون کشیدن.
کالیفرنیا. امریکا.
جوی هاوزر با سگش "بنجامین" مانند یک عضو خانواده رفتار میکند. بنجامین سگی از نژاد Pit Bull است. نژادی که از خصوصیات آن میتوان سماجت، قدرت، جرات و مخصوصاْ خشونت را نام برد. به دلیل وجود چنین خصوصیاتی، نگهداری از Pit Bull ها در تعداد زیادی از شهرهای آمریکا ممنوع اعلام شده. بنجامین درست همانند یک بچه ی حرفشنو هر کاری که صاحبش به او میگوید انجام میدهد... حتی در حمله کردن به مالک خانه و همچنین دختر هفت ساله مالک. سگ ۲۵ کیلوگرمی آسیبهایی به گلوی صاحبخانه و صدمات جدی به دختر صاحبخانه وارد کرده بود. دختربچه دو ساعت زیر عمل جراحی احیاسازی در بیمارستان بیهوش بود چون تکه ی بزرگی از گوشت پایش توسط بنجامین کنده شده بود. پس از این حمله ی بیرحمانه، افسر کنترل حیوانات برای توقیف بنجامین به منزل جوی هاوزر میرود. اما جوی هاوزر حاضر نیست براحتی سگش را به کسی تحویل دهد. "Benjamin is coming out so if you don't want to get bitten, you better get out of here" "بنجامین الآن بیرون خواهد آمد، پس اگر دوست ندارید گازتان بگیرد بهتر است از اینجا برید بیرون"
این جمله را جوی هاوزر به افسر کنترل حیوانات برای مخالفت خود با توقیف سگش بیان کرد.
پس از گذشت چند لحظه بنجامین به دستور جوی هاوزر از خانه بیرون میآید و به افسر کنترل حیوانات حمله میکند.
افسر کنترل حیوانات به شدت صدمه میبیند. چندین شکستگی و ترک استخوان و حدود پنجاه بخیه برای بستن زخمهایش...
پلیس جوی هاوزر را بازداشت و جریمه میکند. او محکوم به استفاده از سلاح کشنده (بنجامین) بود و به مدت شش ماه به زندان فرستاده شد.
اقا دستت طلا
خیلی هاش جالب بود و تکراری هم نبودند
ممنون
بابا مهندس این کلیپ ها همه فیلطر شده؟
دوستان شما این کلیپ ها رو میتونین بگیرین؟
من با فيلطرشكن مىگيرم!![]()
سلام دوست عزیز.
والا من که مشکلی ندارم یعنی لینک رو میدم و دانلود منجر دانلود میکنه. ضمنا من مهندس نیستم.
![]()
سلام دوست عزیز میتونی از اینجا کمک بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)