لینک برنامه رو از صفحه اول این تاپیک گرفتم و دارم دانلودش میکنم تا 30 دقیقه دیگه دانلود تموم میشه
به امید اینکه بتونم کرکش کنم
موفق باشید
لینک برنامه رو از صفحه اول این تاپیک گرفتم و دارم دانلودش میکنم تا 30 دقیقه دیگه دانلود تموم میشه
به امید اینکه بتونم کرکش کنم
موفق باشید
متاسفانه كرك نشد به اين دليل كه اين برنامه اصلاًبانك اطلاعاتي لعات رو در خودش نداره و حتماًبايد به صورت آنلاين معني لغات رو بدست بياره
من سعي خودم رو كردم به هر حال اميدوارم كه موفق باشيد
من میخواستم اینو دانلود کنم گفتم بپرسم ببینم اخرین ورژن همین هست یا ورژن جدیدتر براش اومده؟
سلام
این دیکشنری حتما باید برای ترجمه لغت به اینترنت وصل باشی ؟
Power Translator helps grow businesses by providing more access to technical subjects and business documents. It is the most advanced version of our economical desktop software line.
* Translate letters, emails, chat, blogs and instant messages
* Translate from any program effortlessly
* Accurate, fast, flexible
Languages
Translate between multiple languages with one software package: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish and Russian.
Online Translation
With Power Translator, you also get an introductory subscription to Translate DotNet, with its easy-to-use desktop toolbar.
With Power Translator Euro you get:
* 3 month Translate DotNet subscription, valued at $120.00
Our subscription services give you online access to all the languages that LEC supports— more than 300 language pairs. After your initial subscription expires, you may resubscribe to one or more language pairs for as little as $5 per month. You do not need to resubscribe to continue to use Power Translator from your desktop.
Power Translator Euro includes LEC’s advanced user interfaces:
* LogoTrans translates text that you type, paste, or drop.
* ClipTrans translates any text that is selected and copied.
* MirrorTrans automatically monitors another application window and translates whatever text appears there.
* TransIt translates a sentence or two and quickly pops it into another application, such as an instant message or chat window.
* File Trans translates ‘text only’, Microsoft Word, HTML, RTF, PDF, and XML files.
* Dictionary is used to create and browse dictionaries. Details: Quickly and easily add words or translations not already in the main or subject dictionaries. This allows you to increase the accuracy of translations and create a dictionary tailored to your needs.
* Specialized Dictionaries Details: Include specialized business, computer, medical, and law dictionaries for more accurate translations of text in these subjects.
New Features and Improvements
* Greater speed and accuracy. Details: Improvements have been made to all translation engine dictionaries and grammars resulting in better translations than ever before.
* Automatic Language Identification Details: Automatic Language Identification enables quick, easy translation of multilingual text. With Automatic Language Identification enabled, you simply select and copy text and ClipTrans automatically translates it to your chosen language.
* Add-ins for Internet Explorer and Firefox provide translation of web pages with a single mouse click.
* Quick Start Program. Details: QuickStart helps first-time users pick the best program for any translation task.
Requirements:
Windows ME/2000/XP/Vista
Download:
CODE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Password:
thus HeavenDenied
1% recovery record
Credit goes to CYGiSO for their PT 10 serial. The ISO release as well as the tweaking so that the PT 10 serial would work for this version are my own
منظورت انلاین هست؟
ویارش شد
این به صورت انلاین از سایتش
اینم یه سایت دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه سایت خیلی کامل که مشتمل از چند تا دیکشنری هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مترجم انلاین پارس خودمونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگه هم داشتم که الان لینکش کار نمیکنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک صفحه بود که توی این سایت میشد باهاش ترجمه کرد
اینم خود سایت هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود سایت رو یکم گشتم چیزی پیدا نکردم حالا خودت میخوای با دقت بگردد شاید پیداش کنی من زیاد نگشتم (شایدم به کل برداشتن که بعیده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mrmmnb; 17-09-2008 at 18:24.
LEC Power Translator Pro 12 Euro Editionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گستردگی مطالب و اطلاعات در اینترنت که به هر زبانی در این دنیای مجازی یافت می شود باعث شده تا کاربران برای درک مفهمومی بسیاری از مطالب با مشکل روبرو شوند و به فکر راه حلی برای این مشکل زبانی باشند ! بلی بهترین راه حل استفاده از نرم افزارهای مترجم زبان قدرتمند می باشد که کار کاربر را با یک کلیک ساده می کند ! البته برنامه های مترجم زبان دارای کاربرد های مختلفی می باشند و بسیاری از افراد از این نرم افزارها به چشم برنامه های کمک آموزشی در امر یادگیری زبان نگاه می کنند.
ابر نرم افزار Power Translator محصول کمپاین بزرگ و نام آشنای LEC، که به تازگی نسخه شماره 12 آن برای کاربران انتشار یافته است ، نرم افزار فوق العاده قدرتمند در زمینه ترجمه متون زبان های مختلف می باشد. زبان پایه این نرم افزار می تواند زبان انگلیسی یا 16 زبان دیگر باشد که نکته جالب آن در پشتیبانی از زبان فارسی است.بلی این ابر نرم افزار قابلیت ترجمه متون یا عبارات زبان های انگلیسی ، فارسی ، عربی ، چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی را دارد ! به عبارتی با انتخاب هر یک از این 16 زبان به عنوان زبان پایه، تمامی جفت های زبانی چه از آن زبان به زبان دیگر و چه از دیگر زبان ها به آن زبان برای شما در دسترس می باشد !دیگر ویژگی عالی این نرم افزار سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !- قابلیت ترجمه کامل یک صفحه وب یا متون مختلف از یک زبان به زبانی دیگر ( ترجمه هوشمند برای زبان های اروپایی )
ویژگی های کلیدی مترجم قدرتمند Power Translator Pro 12 در یک نگاه :
- مترجم متون و عبارات انگلیسی ، فارسی ، عربی چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی به یکدیگر !- قابلیت ترجمه کامل یک صفحه وب یا متون مختلف از یک زبان به زبانی دیگر ( ترجمه هوشمند برای زبان های اروپایی )- سرعت بسیار بالا و دیتابیس عظیم لغت و گرامر که این نسخه را به بهترین و کامل ترین نسخه مبدل کرده است !سازگاری کامل- بهره مندی از تکنولوژی تشخیص گفتار Speech Recognition برای ترجمه صحبتها از زبان های English, German, French, Spanish, Japanese, و Chinese !- بهره مندی از تکنولوژی تبدیل متن به صدا Text to Speech سازگار با زبانهای Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian .- ترجمه بسیار سریع که تنها با نگاه داشتن نمایشگر موس بر روی متن ترجمه ظاهر می شود !- سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !- ترجمه دو طرفه برای هر یک از 16 زبان !- دارای چهار ابزار حرفه ای LogoTrans ، ClipTrans ، MirrorTrans ، TransIt !LogoTrans برای ترجمه متونی که تایپ می کنید، Paste می کنید و یا به داخل محیط نرم افزار می کشید !ClipTrans برای ترجمه هر متنی که انتخاب و کپی شده است !MirrorTrans به صورت اتوماتیک پنجره و محیط دیگری را زیر نظر می گیرد و هر متنی که در آنجا ظاهر می شود را بلافاصله ترجمه می کند !TransIt یک یا دو جمله را ترجمه کرده و سریعا در محیط یک نرم افزار دیگری همچون نرم افزار های چت قرار می دهد.- قابلیت ترجمه یک فایل و ذخیره نتیجه به صورت یک فایل ! پشتیبانی کامل از فرمتهای TXT/text, Microsoft Word, HTML, RTF, Adobe Acrobat PDF and XML files .- دیکشنری های تخصصی مختلف و حتی قابل ویرایش !و ....لینک مستقیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور رپید شیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LEC Power Translator Euro Edition v12.0
NetLoad
FileFactoryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
765 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)