سلام
اين برنامه جز برنامه هاي Ulead هستش من اسمشو نشنيده بودم
اگه امكان داره لينكش رو برام بزاريد و كمي راهنمايي كنيد
سلام
اين برنامه جز برنامه هاي Ulead هستش من اسمشو نشنيده بودم
اگه امكان داره لينكش رو برام بزاريد و كمي راهنمايي كنيد
با سلام
تقدیم به همهء دوستان P30world
در بین نرم افزارهای ویرایش فیلم یا بعضی مانند Adobe Premiere بسیار حرفه ای و پیچیده است یا مانند نرم افزار VCD Cutter فقط برای برش فیلم استفاده می شود. ولی به حق می توان بهترین نرم افزار را در این مورد Video Studio معرفی کرد.
این نرم افزار قبلا با نام Ulead Video Studio بود که آخرین نسخه ارائه شده از آن 11.5 بود و اینک نسخه 12 یا X2 با نام Corel VideoStudio ارائه شده است که در واقع توسط شرکت کورل خریداری شده است.
امکانات نرم افزار Corel VideoStudio Pro Ultimate X2 v12.0 :
- محیطی بسیار ساده و بدون نیاز به آموزش
- امکان نوشتن متن بر روی فیلم حتی به زبان فارسی (البته به کمک فارسی ساز)
- امکان قرار دادن لوگو بر روی فیلم
- سرعت رندر بالا و بدون کاهش کیفیت فیلم
- برش سریع فیلم
- امکان خواندن انواع فرمت فیلم و خروجی به فرمت های مختلف
- ساخت فیلم به صورت DVD و پیشرفته به همراه منو سازی پیشرفته و رایت بر روی DVD
- اضافه شدن نرم افزار WinDVD به همراه برنامه برای پخش فیلم
- جداسازی صدای فیلم و جایگزینی با صدای دیگر
- پشتیبانی از فرمت HD و Blu-ray در ساخت و ویرایش
و ...
نکات:
1- این نسخه Pro است و بهترین نسخه این نرم افزار با کلیه امکانات است.
2- این نسخه Ultimate و نهایی و اورجینال است و دانلود شده به صورت Trial و کرک شده نیست بلکه با یک سریال رجیستر می شود.
3- Serial مورد نیاز برای نصب برنامه در CD شماره 1 موجود است.
4- نرم افزار در 3 عدد CD ارائه شده است که CD اول اصل برنامه و CD دوم Ultimate Bonus و CD سوم Content Addons می باشد که در واقع کلیه پلاگین ها، فریم ها، کلیپ های اضافی و .... را دارا می باشد.
5- فایلها تا حداکثر ممکن فشرده شده اند.
پسورد فایلها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
www.---------.com
Corel Ulead VideoStudio Pro X2 12.0.99.1 | 170MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت دوم که میگه لینکش اشتباه هست و پارت 4 هم حذف شده
ممنون خیلی عالی بود فقط یک مشکلی در این نرم افزار هست و تمام ورژن هاش بعضی اوقات در هنگام ذخیره کردن البوم عکس حدوداً بعد از 30 درصد erorr میده که مشکل ساز می باشه
Corel VideoStudio Pro X3 Multilingual 612 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saleh; 28-01-2010 at 07:03.
سلام
لطفا این که نوشین رو به فارسی بگید
ممنون
CorelDRAW.Video.Studio.Pro.X3.v13.6.0.367.Multilin gual.Incl.Keymaker-AGAiN | 632,6 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Corel VideoStudio Pro X3 13.6.2.36 Multilanguage (2010) | 642 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشبختانه همه لینکها برای من فیــلتر هستن.
رپید شیر هم که نمیتونم یه نفس باهاش دان کنم، با رپید باز هم که نمیشه، چون میفرمایند مشترکین میتونن بالای 20 مگ رو دان کنن.
خواهش میکنم لینک هایی رو قرار بدید که من هم بتونم دانلودشون کنم، خیلی به این برنامه نیاز دارم.
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)