نمیدونم چرا آقای Oracle_Eldorado از این بحث دست بر نمی دارند![]()
![]()
![]()
نمیدونم چرا آقای Oracle_Eldorado از این بحث دست بر نمی دارند![]()
![]()
![]()
فقط من و سعید نیستیماگه منظورت از طرفدار ها خودت و سعید هستین که ...........
آماری که بازی سنتر زده این جوری بوده که دو سوم فروم نویسان اون سایت طرفدار X360 هستند و اگر من به همه اونا بگم که بیان اینجا...... (خدا بیامرزتت)
به جای پست شناسی برو اطلاعاتت رو زیاد کن تا بفهمی کدوم کنسول بهترهمثل اینکه ما داریم یاسین .................. میخونیم !!!!!!
شما نمیخونی و الکی پست میزنی ؟!
نه من از X360 خوشم میادپس این معلوم شد که شما الکی طرفدار X360 هستی و فقط از اسم و شکلش خوشت میاد !
اسم و شکلک بستگی داره اسمش چی باشه؟ از اسم امید و شادمهر و مهدی و... خوشم میاد تو کدوم رو میگی؟
من پست الکی نمی زنم و هزارتا دلیل منطقی آوردم و شما نه نگاه کردید و نه در موردش فکر کردیداین حرفت میتونه نشون بده که داری پست الکی میزنی .
هیچ وقت کم نمیارم و از هیچی نمی ترسم چون حق با منهپس معلوم شد که کم آوردی
آه ممنون منتظر اجازه تو بودمحالا هر چقدر دلت میخواد در این تاپیک الکی بحث کن !
نه آدم عاقل شکست ps3 رو قیمت می دونه!اونایی هم که نوشتی خوندم ولی متاسفانه آدم عاقل بعد از خوندن مطالب من چنین پست هایی نمیزنه .
X360 که موفق هست و بیشتر خواهد شد ولی برای امتحانات من و تیمم در لیگ بسکتبال جوانان دعا کن ، خدا خیرت بدهامیدوارم خودت و X360 موفق باشید !
هیچ کس حق نداره به من بگه که امضات چطوری باشه چطوری نباشه ok?در ضمن این آخر امضاتو هم درست کن وگرنه منم میتونم توی امضام به طرفدار های X360 بد و بیراه بگم .
الان هم میبینی تغییر دادم دلیل دیگری داره
راستی در قسمت کنسول یه تاپیک از نو درست کن برای اینکه کل کل کنیم چون جاش اینجا نیست ، اون موقع اونجا صد تا دلیل منطقی میارم تا ... بشی
بدو درست کن و لینک بده
موفق باشی
بچه ها بازي 3 واسه pc اومد يا نه بالاخره؟
مردم از بس 2 رو تمومو كردم
آره دوست عزیز اومده .بچه ها بازي 3 واسه pc اومد يا نه بالاخره؟
مردم از بس 2 رو تمومو كردم
راستی آقا علی منم به خاطر اینکه بحث انقدر کشش پیدا نکنه و دوستیمون به هم نخوره هیچ کدوم از نوشته ها تو نخوندم !
به نظر من 2 تا کنسول ارزش دعوا ندارن چون یه مدت بعد هی مدل جدید میزنند و باز هم باید سر اونا دعوا کنیم .
پس نه X360 و نه PS3 فقط P30 !
اه شماره 3 براي pc اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
كي؟؟؟؟؟؟
چه سيستمي ميخواد؟؟؟؟
Last edited by cyrus_ln; 03-06-2007 at 16:52.
نه نیومده من دیشب توپ خونه بودم نبود
این بازی اصلا برای Pc نیومده![]()
اوراکل جان پس دیگه منم بحث رو می زارم کنار اما هنوز میگم X360 (الان فکر کنم گفتی ای بابا عجب گیریا!!)
راستی شماره 3 کال آف برای pc نیومده و معلوم نیست شماره چهار برای pc میاد یا نه
اما خداکنه بیاد چون Action frist person با کامپیوتر می چسبه![]()
من نگفتم اومده .اوراکل جان پس دیگه منم بحث رو می زارم کنار اما هنوز میگم X360 (الان فکر کنم گفتی ای بابا عجب گیریا!!)
راستی شماره 3 کال آف برای pc نیومده و معلوم نیست شماره چهار برای pc میاد یا نه
اما خداکنه بیاد چون Action frist person با کامپیوتر می چسبه
من گفتم میاد .
در مورد جمله ی اول هم آره !
آخ گفتی.......![]()
يه مقاله و کلي عکس و مهمتر از همه يه خبر خوش
خبر رو هم نمي گم تا تو کفش بمونيد حداقل چند لحظه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)