سلام؛
من وقتی وارد music player میشم ارور میده not allowed و همین طور بازی snake خود گوشی هم اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید!!
سلام؛
من وقتی وارد music player میشم ارور میده not allowed و همین طور بازی snake خود گوشی هم اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید!!
به نظر من 6270 ناموسه گوشیه..........من که این گوشی بنده خدا رو کردم پلی استیشن.........فقط یه سوال؟ چه جوری باید برنامه اوپرا رو کار انداخت یا مسنجرها رو کلا برنامه هایی رو که با اینترنت کار میکنن...........در مورد فعال کردن اینترنت ایرانسل هم یه توضیحی بدید ممنون میشم ...........
باید از ایرانسل تنظیماتش رو بگیرید ...!
سلام گوشي من نوكيا 6270 است ولي به شبكه وصل نمشه علت چيست و چكار بايد بكنم
سلام
يه گوشي 6270 مال يه بابايي دست ما اومده ... مشکلش اينه که :
رنگ صفحه ال سي ديش خيلي تيره هستش ... اما نه هميشه ... وقتي که صفحه دسکتاپش فعاله صفحه تيره و تاره و رنگها به تاريکي ميزنه ، اما وقتي مثلا شماره گيري ميکنم و صفحه شماره گيري فعال ميشه و صفحه دسکتاپ پشتش قرار ميگيره رنگ صفحه دسکتاپ کاملا طبيعيه و حالا صفحه شماره گيري تيره ميشه ... به نظر بايد مستر ريست بشه ...
کد 7370 که رو اين گوشي جواب نميده ... factoty reset هم جواب نداد ...
به نظرتون چگارش کنم ؟!
آيا با فلش کردن مشکل حل ميشه ؟
Last edited by jamshidjap; 14-02-2010 at 11:26. دليل: secret
آقا لطفا کسي جواب مارو بده ...
سلام به همه
من ميخوام با 6270 اسمس فارسي بفرستم گوشيم منو فارسي نداره
كمكم كنيد يك راه حل به من بگيد كه چيكار كنم
فقط ميخوام اسمس فارسي بفرستم ممنون ميشم
از اطلاعات شما متشكرم
کمک فوری
سلام خیلی جالب و نو بود فقط یه سوال اون هم این که من یه گوشی 6270 دارم که الآن دکمه قرمز و دکمه بالایی اون کار نمیکنه خواهشا کمک کنید
کمک فوری
سلام گوشی من 6270 و یه چند روزی میشه که دکمه قرمز و دکمه بالای قرمز کار نمیکنه خواهش میکنم کمک کنید
بیشتر در مورد ارور هاش توضیح میدین کمکتوت کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)