تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 33 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام جناب آقای دکتر،

من تاپیک زیر رو ایجاد کردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برخی از آشنایان قویاً این دارو رو توصیه می کنند و معتقدند هیچ اثر بدی نداره خوردن نصف قرص هر روز.

مثلاً دوستی که پرسیده بودند چطور راحت بخوابم این دارو بینهایت کمک می کنه.

اسم ژنریک دارو آلپرازولام هست و هم خانواده زاناکسه.

نظرتون رو ممکنه بنویسید؟

ضمناً در مورد افزایش اراده اگر توضیحی بفرمایید ممنون میشم.

ارادتمند

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من معمولا 6-5ساعت در شبانه روز می خوابم (به خاطر درسهام) و همیشه خسته از خواب بیدار می شم .چی کار کنم که این مشکل بر طرف شه .من زیاد دچار سردرد می شم ایا دلیلش همینه؟
    اینم بگم که اصلا اهل بازی با کامپیوتر نیستم ولی هر روز حدود سه ساعت با کامپیوتر کار می کنم.

یه سوال دیگه هم داشتم .راه خلاصی از دست جوشهای صورت چیه؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    1- خواب یک نیاز اساسی و فیزیولوژیک انسان است . نیاز به خواب از آنجا منشا میگیرد که سلولهای عصبی برای تجدید واسطه های شیمیائی خود به استراحت محتاجند تا این مولکولها اختصاصی دوباره سازی شوند. بنابراین اغلب بدنبال کارهای فکری زیاد بخصوص مطالعه سخت به خواب کافی نیاز پیدا میشود .
    هر دوره کامل خواب دارای 5 مرحله است که در پنجمین مرحله است که خواب میبینیم این مرحله خواب دیدن با حرکات سریع چشم مشخص میشود . اگر به فردی که درحال طی این مرحله است نگاه کنید میبینید که چشمهایش در زیر پلک به سرعت حرکت میکند . این مرحله به R E M معروف است . و مراحل قبل از آن به non R E M معروف میباشد.
    در هردوره خواب مراحل خواب سبک و مرحله خواب عمیق داریم . گذراندن مرحله خواب عمیق برای مفید واقع شدن خواب بسیار مهم است . کسانی که بنا به دلایلی قادر به گذراندن این دوره نیستند از خواب راضی نخواهند بود.
    یک سیکل خواب معمولا 90 دقیقه طول میکشد و با مرحله R E M به پایان میرسد . بنابر این زود بیدار شدن میتواند باعث خستگی از خواب شود . یعنی خوابیده اید ولی آن رضایت را ندارید و به اصطلاح پس از خواب Fresh نشده اید .
    چاره چیست ؟ بهتر است تا کاملاً خسته و محتاج نشده اید به بستر نروید ! اگرچه زمان بستر رفتن یک عادت و براساس برنامه های روزانه است ولی اگر آنرا موکول به زمان احتیاج کنید بهتر است . دوم اینکه مگر در صورت ضرورت سعی کنید بطور طبیعی بیدار شوید .یعنی سعی نکنید بزور بیدار شوید . چرا که ممکن است تعداد مراحل خواب عمیقتان کافی نبوده باشد و واسطه های شیمیائی مورد نظر ( نرو ترانسمیتر ها ) به مقدار کافی ساخته نشده باشند .
    نکته جالب اینکه افرادی که بدنبال خستگی به خواب میروند ، زودتر به مرحله خواب عمیق میرسند !
    برای بیدار کردن افراد هم سعی کنید ابتدا با صدا کردن وی با نامش اورا بیدار کنید . اگر بیدار نشد اورا به آرامی تکان دهید . اگر خود را بخواب نزده باشد بسادگی بیدار میشود .
    اشاره : کسانی که بر اساس خستگی و نه عادت روزمره به خواب میروند خیلی زودتر به مرحله خواب عمیق میرسند.
    نکته دیگری که مایلم به شما دوست جوانم یادآوری کنم اینست که چون درحال تحصیل هستید به استراحت مغزی بیشتری نیاز دارید . لذا از تفریحات سالم . مانند گردش در طبیعت ، نرمشهای سبک و بخصوص شنا و در صورت امکان کوهنوردی بهره ببرید . همچنین سعی کنید با تمرینات آرام سازی یا Relaxation به آرامش روحی و عصبی بیشتری برسید . مطالعات جانبی هم کمک زیادی به افزایض هوش و درک شما از دنیا خواهند کرد .
    همه چیز فقط درس مدرسه ای نیست . اگرچه کار شما فعلاً آموختن در مدرسه است .
    ------------------------------------------
    از کمکی که برای پاسخ دهی به دیگر دوستان میکنید بسیار سپاسگذارم . با توجه به پشتکار و علاقه ای که دارید اگر جداً به پزشکی علاقه دارید حتما موفق خواهید شد . من آینده زیبائی را برایتان پیش بینی میکنم .
    بنابر این خواهشمندم در راهنمائی دیگر دوستان به این همکاریتان با من ادامه دهید .
    چرا که فرصت های من بسیار محدود است و بعضی روزها مثل دیروز بخاطر بیماری خودم قادر به پاسخگوئی به عزیزان نبودم.
    در ضمن به این سایت سر بزنید . حاوی مطالب بسیار جالب و علمی است و همه عزیزان میتوانند پاسخهای بسیاری از مسائل شان را درآن بیابند .
    مردمان ( پورتال جوانان ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ------------------------------------
    در مورد جوش جوانی و سووال خصوصی تان اجازه دهید فردا صحبت کنم .
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام جناب آقای دکتر،

من تاپیک زیر رو ایجاد کردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برخی از آشنایان قویاً این دارو رو توصیه می کنند و معتقدند هیچ اثر بدی نداره خوردن نصف قرص هر روز.

مثلاً دوستی که پرسیده بودند چطور راحت بخوابم این دارو بینهایت کمک می کنه.

اسم ژنریک دارو آلپرازولام هست و هم خانواده زاناکسه.

نظرتون رو ممکنه بنویسید؟

ضمناً در مورد افزایش اراده اگر توضیحی بفرمایید ممنون میشم.

ارادتمند
    سلام دوست گرمی
    آیا آن آشنایان که آلپرازولام را تجویز کرده اند پزشک هستند ؟
    دوست عزیز آلپرازولام جزو داروهای گروه بنزودیازپین است . یعنی هم دسته با دیازپام - اکسازپام - کلر دیازپوکساید - لورازپام و ..
    این دارو اگر چه نیمه عمر کوتاهتری نسبت به خواهر وبرادرهای بزرگترش دارد ولیکن بهرحال مصرف آن باید کاملا - تاکید میکنم کاملاً - تحت نظر پزشک باشد . چرا که عوارض جانبی خاص این گروه را دارد . بخصوص برای کسانی چون شما که جوان هستید ممکن است مشکل آفرین باشد .
    اگر مشکل جدی خواب دارید حتما به یک روانپزشک مجرب مراجعه کنید تا ریشه یابی و درمان اساسی شود .
    مصرف خودسرانه دارو بزرگترین آسیبی است که شما میتوانید به بدن و روان خود وارد کنید .
    ------------------
    درمورد افزایش اراده بهترین راهنمائی که میتوانم بشما بکنم اینست که مقاله های سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخوانید . اگر جائی احتیاج به راهنمائی داشتید درخدمت خواهم بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1- خواب یک نیاز اساسی و فیزیولوژیک انسان است . نیاز به خواب از آنجا منشا میگیرد که سلولهای عصبی برای تجدید واسطه های شیمیائی خود به استراحت محتاجند تا این مولکولها اختصاصی دوباره سازی شوند. بنابراین اغلب بدنبال کارهای فکری زیاد بخصوص مطالعه سخت به خواب کافی نیاز پیدا میشود .
    هر دوره کامل خواب دارای 5 مرحله است که در پنجمین مرحله است که خواب میبینیم این مرحله خواب دیدن با حرکات سریع چشم مشخص میشود . اگر به فردی که درحال طی این مرحله است نگاه کنید میبینید که چشمهایش در زیر پلک به سرعت حرکت میکند . این مرحله به R E M معروف است . و مراحل قبل از آن به non R E M معروف میباشد.
    در هردوره خواب مراحل خواب سبک و مرحله خواب عمیق داریم . گذراندن مرحله خواب عمیق برای مفید واقع شدن خواب بسیار مهم است . کسانی که بنا به دلایلی قادر به گذراندن این دوره نیستند از خواب راضی نخواهند بود.
    یک سیکل خواب معمولا 90 دقیقه طول میکشد و با مرحله R E M به پایان میرسد . بنابر این زود بیدار شدن میتواند باعث خستگی از خواب شود . یعنی خوابیده اید ولی آن رضایت را ندارید و به اصطلاح پس از خواب Fresh نشده اید .
    چاره چیست ؟ بهتر است تا کاملاً خسته و محتاج نشده اید به بستر نروید ! اگرچه زمان بستر رفتن یک عادت و براساس برنامه های روزانه است ولی اگر آنرا موکول به زمان احتیاج کنید بهتر است . دوم اینکه مگر در صورت ضرورت سعی کنید بطور طبیعی بیدار شوید .یعنی سعی نکنید بزور بیدار شوید . چرا که ممکن است تعداد مراحل خواب عمیقتان کافی نبوده باشد و واسطه های شیمیائی مورد نظر ( نرو ترانسمیتر ها ) به مقدار کافی ساخته نشده باشند .
    نکته جالب اینکه افرادی که بدنبال خستگی به خواب میروند ، زودتر به مرحله خواب عمیق میرسند !
    برای بیدار کردن افراد هم سعی کنید ابتدا با صدا کردن وی با نامش اورا بیدار کنید . اگر بیدار نشد اورا به آرامی تکان دهید . اگر خود را بخواب نزده باشد بسادگی بیدار میشود .
    اشاره : کسانی که بر اساس خستگی و نه عادت روزمره به خواب میروند خیلی زودتر به مرحله خواب عمیق میرسند.
    نکته دیگری که مایلم به شما دوست جوانم یادآوری کنم اینست که چون درحال تحصیل هستید به استراحت مغزی بیشتری نیاز دارید . لذا از تفریحات سالم . مانند گردش در طبیعت ، نرمشهای سبک و بخصوص شنا و در صورت امکان کوهنوردی بهره ببرید . همچنین سعی کنید با تمرینات آرام سازی یا Relaxation به آرامش روحی و عصبی بیشتری برسید . مطالعات جانبی هم کمک زیادی به افزایض هوش و درک شما از دنیا خواهند کرد .
    همه چیز فقط درس مدرسه ای نیست . اگرچه کار شما فعلاً آموختن در مدرسه است .
    ------------------------------------------
    از کمکی که برای پاسخ دهی به دیگر دوستان میکنید بسیار سپاسگذارم . با توجه به پشتکار و علاقه ای که دارید اگر جداً به پزشکی علاقه دارید حتما موفق خواهید شد . من آینده زیبائی را برایتان پیش بینی میکنم .
    بنابر این خواهشمندم در راهنمائی دیگر دوستان به این همکاریتان با من ادامه دهید .
    چرا که فرصت های من بسیار محدود است و بعضی روزها مثل دیروز بخاطر بیماری خودم قادر به پاسخگوئی به عزیزان نبودم.
    در ضمن به این سایت سر بزنید . حاوی مطالب بسیار جالب و علمی است و همه عزیزان میتوانند پاسخهای بسیاری از مسائل شان را درآن بیابند .
    مردمان ( پورتال جوانان ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ------------------------------------
    در مورد جوش جوانی و سووال خصوصی تان اجازه دهید فردا صحبت کنم .
    موفق باشید.
    ممنون از کمکتون. البته من بیست سال دیگه شاید به پای شما برسم اما تا اونجا که بتونم کمک می کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

دكتر، من پيشنهاد مى‌كنم عنوان تاپيك رو به «درمانگاه P30World» تغيير بدى.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دکتر عزیز فکر نمی کنید این سایت بالای 18سال راستی home page اون هم انگار فیلتر شده .
    میشه یه سایت دیگه معرفی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دکتر عزیز فکر نمی کنید این سایت بالای 18سال راستی home page اون هم انگار فیلتر شده .
    میشه یه سایت دیگه معرفی کنید
    ممنون

مطمئنید ؟
    فیلتر ؟ آنهم این سایت ؟
    یکبار دیگه امتحان کنید .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ...
    ..
    .
    اگر دیدید فیـــــلــــــــتــــــــ ـــــــــــر است . حتماً ISP شما کاسه داغتر از آش شده .
    با این وجود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و باز کنید . هنگامی که آن لاین شدید برنامه را اجرا کنید . حال به هرجا دوست داشتید سر بزنید .
    البته فراموش نکنید که برنامه در قسمت تنظیماتش چند گزینه دارد . حتما همه تیکها را بردارید .
    لینــک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید..

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دكتر، من پيشنهاد مى‌كنم عنوان تاپيك رو به «درمانگاه P30World» تغيير بدى.
    سلام دوست گرامی
    از پیشنهاد شما ممنونم .لی درمانگاه اصطلاحاً به جائی گفته میشود که به درمان بیماران پرداخته میشود . ولی من اینجا صرفاً به پرسشهای دوستان می پردازم.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز من پزشک نیستم اما این جواب شماست.
    تعرق شدید کف دست ها ارثی است / کمتر از یک درصد مردم دچار تعرق شدید هستند
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تعرق شدید بدن به ویژه کف دست ها بیشتر زمینه ژنتیک و ارثی دارد .

دکتر محسن خوش نیت نیکو در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر افزود: کمتر از یک درصد افراد به تعرق شدید بدن دچار هستند و این مشکل در بین افراد شایع نیست.

وی اظهار داشت: به تازگی برای افرادی که دچار تعرق شدید بدن هستند ، آمپول توکسین برای درمان این مشکل توسط متخصصان پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

فوق تخصص بیماری های غدد با بیان اینکه افزایش تعرق غدد عرق پوست منجر به تعریق شدید بدن می شود، گفت: این تعریق در برخی افراد به گونه ای است که کف دست هاس آنان به حدی عرق می کند که کاغذ زیر دست شان هنگام نوشتن خیس می شود.

وی اضافه کرد: اغلب افراد دچار تعرق شدید مشکل تیروئیدی ندارند اما درصد بسیار کمی از این افراد به علت پرکاری تیروئید دچار این مشکل می شوند که باید با مشورت پزشک ، علت آن مشخص شود.

خوش نیت تصریح کرد: تعرق شدید در بسیاری از افراد مبتلا به آن ، سابقه خانوادگی وجود دارد به گونه ای که اغلب این افراد اعضایی از خانواده شان به این مشکل دچار بوده اند.

وی در مورد شستن دست ها و دوش گرفتن مکرر در افراد دچار تعریق شدید ، گفت: دوش گرفتن و شستن دست ها به صورت موقتی اثر دارد ، بنابراین می توانند با مشورت پزشک از درمان های مناسب برخوردار شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: جلوگیری از اضطراب می تواند تاحدی در کاهش تعریق بدن در افراد دچار این مشکل موثر واقع شود، تصریح کرد: کمتر از یک درصد افراد به تعرق شدید بدن دچار هستند و این مشکل در بین افراد شایع نیست.
    از جناب دکتر می خواهم اگر اشکالی دیدند ان را تصحیح کنند.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشيد آقا دكتر من فكر مي كنم اينكه من مشكل پوستي دارم اصلا ربطي به ارثي بودن ربطي ندارد چون هيچ كدام از پدر مادرم و پدر بزرگ و مادر بزرگ و عموها و دايي ها و... چنين مشكلي ندارند
    اين ربطي به چي دارد

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم مسئولین سایت لقب ایشون رو (زیر نام کاربری) به جای ((عضو جدید)) به پزشک پی سی ورلد تغییر بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •