دایره المعارف ویکی پدیا :ببخشید دیکشنری انگلیسی به انگلیسی و دایره المعارف ویکی پدیا رو برای بابیلون رو می خواستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دایره المعارف ویکی پدیا :ببخشید دیکشنری انگلیسی به انگلیسی و دایره المعارف ویکی پدیا رو برای بابیلون رو می خواستم
Babylon 7.0.3.26 Pro Patch By UnREaL RCE - AlphaPatcher
Mirrorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ZWT lics and serial from BetaMaster are now blacklisted and no longer working as well as patch from RL-Team. Those that still work - one more lic from BetaMaster (bof file) and patch by UnREaL RCE. I uploaded bof file hereکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود لغت نامه های (گلاسری های) Babylon از خود سایت Babylon با لینک مستقیم!
با این روش نیاز به هیچ سایت و mirror دیگری ندارید
دوستان باید از فایرفاکس استفاده کنید (با ie جواب نمیده)
وارد بخش لغت نامه های سایت Babylon شوید (لینکش در زیر هست) سپس هر بخشی خواستید انتخاب کنید تا به قسمت لیست لغت نامه ها برسید سپس از گزینه های کناری هر لغت نامه "Offline Dictionary" را بزنید، برخلاف اینکه در مرورگر ie دیالوگ ذخیره نمایش داده میشود اینجا می بینید که فایر فاکس وارد لینک اصلی bgl. لغت نامه شده و آن را بعنوان یک فایل متنی در نظر گرفته و در حال نمایش آن می شود. کاری که شما باید در اینجا انجام دهید stop کردن صفحه و کپی کردن لینک به یک download manager است. و از دانلود مستقیم لذت ببرید.
Babylon Pro 7.5.2 (r3)
License files & Serials by BetaMaster, ZWT, REAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Testedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
&
Worked
![]()
Babylon Pro v7.5.2 (r3) | 6.8 MB
Babylon Pro v7.5.2 (r3) | Size : 6.78 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Babylon Pro v7.5.2 r3 + license files by BetaMaster and serial by REA Team
Babylon.v7.5.2.r3.Five.Premier.Dictionaries.License-ZWT :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Added newest license file
- Uncheck auto update
- Read NFO
Babylon Pro v7.5.2 r3 + license files by BetaMaster and serial by REA Team
Mirror:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tested, Works
Babylon.Pro.v7.5.2 r4.Incl.License-ZWT
Babylon Pro v7.5.2 r4
setup
Try latest lic by ZWTکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یه سریال و پچ واسه آخرین ورژن:
تست کردم دیدم جواب داد آپ کردم براتون!خودم ورژن Babylon Pro v7.5.2 r4 دارم که روش جواب داد!رو ورژن های قبلی هم سریالش جواب داد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)