سلام ببخشین آخرین ویرایشش کدومه من یه کرک توی این تاپیک پیدا کردم برای 2.6.1.1 چند تا لینک هم برای ویرایش 2.61
حالا سئوالم اینه که آخرین ویرایش این برنامه کدومه آخرش من کدوم رو داونلود کنم؟ ایا این ها یک نسخه هستند وبچه ها اشتباه تایپ کردند؟
سلام ببخشین آخرین ویرایشش کدومه من یه کرک توی این تاپیک پیدا کردم برای 2.6.1.1 چند تا لینک هم برای ویرایش 2.61
حالا سئوالم اینه که آخرین ویرایش این برنامه کدومه آخرش من کدوم رو داونلود کنم؟ ایا این ها یک نسخه هستند وبچه ها اشتباه تایپ کردند؟
سلام دوستان
من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو DL كردم ...
دوتاش ايميج هستن...
من بايد چكار كنم؟
لطفاً منو راهنمايي كنيد...
بايد اول رايت كنكم رو سي دي ؟
يا نه؟
كركش رو چطور نصب كنم ؟
ممنونم از دوستان...
ارزش دانلود کردن داره یا نه؟مثلا مثل سایتش ترجمه می کنه که نمی شه هیچی ازش فهمید یا اینکه درست ترجمه می کنه؟
کدوم لینک رو دانلود کنیم یکی هست 80 مگ یکی هست 2 سی دی کدومشو؟
از مترجم پدیده هم خوب ترجمه میکنه؟
سلام دوستان
من این برنامه رو نصب کردم ولی تو کرکش مشکل دارم ، این پیغام رو میده :
کمک کنید لطفا
unknown filesystem error ...loader startup failed
منم از همی سایت دانلود کردم و با همش مشکل دارم
سلام . میشه یکی از دوستان بزرگوار اخرین نسخه برنامه + کرک رو برام بزارن ؟ من تا چند صفحه قبل رفتم ولی چیزی دستگیرم نشدش . در ضمن اینم بگم که من میخوام متن ها رو از انگلیسی به فارسی و از فارسی به انگلیسی ترجمه کنم
مرسی
مترجم پارس 2.6 / Pars Translator 2.6
کرک نرم افزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pass :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات پیش امده
نکته قبل از نصب کرک آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید مخصوصا کسانی که از مکافی استفاده می کنند ممکنه فایل کرک رو پاک کنه
سوال :
من رو دستگاه خودم باز میشه اما رو دستگاه دوستام تا باز میشه یه ارور میده و بسته میشه چرا ؟ باید چیزی نصب کنم؟
پاسخ :
یه فایل dll رو می خواد که تو سیستم شما نیست اسم فایل dll رو در ارور می نویسه در اینترنت سرچ و دانلود و در پوشه سیستم 32 ویندوز کپی کنید مشکل حل میشه
سوال :
من مترجم پارس رو دانلود کردم همه چیزش روبراه بود. اما توی سیستم خودم که نصبش کردم، وقتی ترجمه میکنه، فونت فارسیش اجق وجقه . باید چیکار کنم؟
پاسخ :
این به زبان سیستم شما مربوط میشه که فارسی یا عربیه
برای اینکار
به منوی tools >>> output
برین و یکی از گزینه های Arabic یا iransystem رو انتخاب کنید و ترجمه رو بزنید
من همه قسمتها رو دانلود کردم. حالا چیکارش کنم؟ از زیژ بودن هم دراوردم. ولی نمیدونم چطوری اجراش کنم!!!
رو سي دي رايتش كنيد يا از clone drive براي اجرا كردنش استفاده كنيد
من نرم افزار رو دانلود کردم . کرک رو هم گرفتم اوم فایل dll رو کپی کردم بازم کرک اون ارور میده . اگرم کرک کنه بازم میره رو کد فعال سازی یا ثبت خوذکار من باید چی کار کنم . ممنوم می شوم اگه کمکم کنی . خیلی کارم گیره این نرم افزاره . منتظر جواب هستم
كرك رو در پوشه نرم افزار كپي كنيد در مسير c:/program files/ mabnasoft/ .....
براي كرك كردن مترجم و اديتور در پوشه parstranslator به جاي سه نقطه در مسير بالا
بعد run كردن كرك گزينه 1 و 2 رو اجرا كنيد مترجم كرك ميشود
براي كرك ديكشنري فارسي و انگليسي بايد كرك رو بطور جداگانه در مسير هاي ديكشنري ها كژي و run كنيد و بترتيب گزينه 3 و 4 كرك رو اجرا كنيد
Last edited by mx_2dar; 19-11-2008 at 03:14.
من این را دانلود کردم
موقعی که میخواهم از حالت فشرده خارجش کنم
برای پارت 4 و 5 خطا های زیر را میدهد
لطفا بگید چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)