نمونه عکس w810 در فضای نیمه تاریک :
![]()
با سلام آقای hamid من دیشب روش آموزشی شما رو مو به مو انجام دادم بعد از اینکه تمام کارها رو انجام دادم
گوشی بعد از روشن شدن بعد از چند ثانیه هنگ میکنه و باید باطری رو در اورد تو همین چند ثانیه هم که کار میکنه
من آهنگ انتخاب میکنم شروع میکنه به ثانیه انداختن ولی از صدا خبری نیست بعد هم که دوباره هنگو باقیه قضایا
مثل اینکه یه فلاش افتادم درسته؟ ):
به نظرم شما فایلهای صدا رو درست کپی نکردی یا ناقص کپی کردی (به خاطر همین هنگ میکنه)
گوشیو که به فار وصل میکنی برو اینجا FS/ifs/settings/ h فولدر acoustic رو پاک کن با f8 بعد سمت راست پنجره درایورهایی که اکسترکت کردی رو بیار...کل پوشه acoustic رو کپی کن (انتخابش کن بزن f5 بعد هم enter) بعدش اینو ".." اونقدر بزن تا اون پیغامه بیاد بعد yes رو بزن و خارج شو....من نمیدونم چرا بچه ها گیر دارن 3,4 نفر همینو انجام دادن مشکلی هم نداشتند ....قسمت آخر که میخواید main رو فلش کنید ببینید با fs تون سازگاره ؟! شاید فریمورتون قدیمیه با هم نمیخونه.....log گوشی خودم رو اینجا میذارم باید اینجوری باشه........
قسمت اول که باید قفل شکن رو روی main فلش کنی باید این شکلی باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت آخر که بعد از فار میخوای main رو فلش کنی باید اینجوری باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اون قسمت flashblocks توجه کنید(مرحله اول 5تا و مرحله دوم 344 تا )
مرسی حمید جوون اینقدر خوب و به موقع جواب ها رو می دی...بیا یه بوست کنم اها:مممووووووووووووووووچچ چ![]()
![]()
مرسی حمید جان همیشه به ادم فاز میدی دمت گرم فقط یه سوال
من فایلهای منو فلش رو با آلفا میریزم تو گوشی ولی اگه بخوام پاکش کنم چی؟
اگه مموری پر شه باید چه جوری پاکشون کنم؟
جواب اون سوالمم ندادی: اگه با این نسخه از دریور دوربین حال نکردیم میشه دوباره همون قبلی رو ریخت تو گوشی؟و اگه میشه از کجا باید اون نسخه رو پیدا کرد؟
آقای hamid ممنون از توجهتون همونطور که قبلا گقتم منم تمام چیزایی که گفتین رو رعایت کردم همه چیز هم درست بود ولی بعد از فلش کردن دیگه قات زد شاید به این دلیل بود که شماره سریال گوشیم اصل نیست یکی از دوستان هم گقته بودن اگه اصل نباشه هنگ میکنه اگه ممکنه درایور اصلی acoustic رو بزارین ممنون ازتون.در ضمن دوست عزیز شما نوشته بودین حدود 79 تا فایل تو acoustic هستش من نگاه کردم دیدم 90 تاست میخواستم ببینم فایلم اشتباه نباشه.در مورد اون جدولهایی هم که بالا گذاشتین مال منم دقیقا همینطوری داده الانم بازم زدم همینجوری داد.
Last edited by jack_panosyan; 02-04-2007 at 18:55.
عزیزان گوشی من حدود 1:30 دقیقه به Phon XS وصل بود اما همش ارور This loader is LOCKED (errorcode=30) میداد آخر هم نشد و بعد از 1:30 گوشی روشن میشد این اتفاق 6 بار انجام شد.
میشه بگید چطوری با باکس آکوستیک و آپ کنم .
و درایور دوربین رو افزایش بدم
با تشکر از راهنمایی
راه بهتری هست که بشه این درایور و آپ کرد ما که خسته شدیم اینقدر ارور دیدیم
آخر هم بی نتیجه
راه بهتری هست که بشه این درایور و آپ کرد ما که خسته شدیم اینقدر ارور دیدیم
آخر هم بی نتیجه
وقتی بعضی دوستان با Phone XS یا XS میخوان هک کنن در مرحله brute forcing گیر میکنه و ساعتها وقت میگیره !!!
اونم واسه یه مرحله ساده - درصورتی که میتونید با فار به راحتی در عرض کمتر از 3 دقیقه همه کار بکنید از جمله تغییر منو - تعویض آکوستیک - حذف لوگوی اپراتور - و تغییر درایور ویدیو و دوربین البته جالب ترین قسمت افزایش حجم اس ام اس در 810 !!!
بازم میگم !!!! فقط گوشی های اصلی !!!! اصلی !!!! اصلی !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)