با سلام
دوست عزیز
من در قسمت destiny`s artium بعد از بالا آمدن از زیر زمین گیر کردم
اگه من را راهنمایی کنید منشکر میشم
با سلام
دوست عزیز
من در قسمت destiny`s artium بعد از بالا آمدن از زیر زمین گیر کردم
اگه من را راهنمایی کنید منشکر میشم
ديگه نخر ميدوني چرا؟
منم تو اون جا گير كرده بودم بايد بري لب پل وايسي اونقدر وايسا تا مرده بياد اگه نيمد بود يه نفرو نكشتي برگرد ببين كسي مونده يا نه اگه نمونده بود كه هيچ... اوه راستي وقتي ميريد اول بايد صبر كني تا پر سفيد كه زير پله تبديل به سياه بشه اگه رفت دوباره لود كن
همونجا یک دستگیره هم هست نزدیک مجسمه ای که زمان رو نگه می داره . اون رو می کشی و آتیش قطع می شه بعد زمان رو نگه میداری و از آتیش رد میشی و . . .
یا حق.
ببخشید که تاپیک رو بالا آوردم. ولی من یه جای بازی گیرم. دو تا پل سنگی هست که وقتی رو دومی میرم نمیتونم کاری بکنم. یه چیزی مثل بال هم زیر پل هم چند ثانیه تکون میخوره بعد میره... باید چی کار کنم؟![]()
اگه دی وی دی شما نسخه کامل باشه اونجا دمو می شه
دی وی دی شما مشکل داره عوضش کن رو دی وی دی باید زده باشه 100 % کامپلیت یعنی کامل
این بازی خدای بازیه حقش هست تا آخرش بالا بمونه![]()
رو جلدش نوشته Complete 100.![]()
الان که دیگه همه جاها دی وی دی اصلی هستش ...!
واقا ایرانیا عجب ادمایی هستنا میگیرن بازی رو خراب میکنن ... واقعا این احمقا همه بازیهای معروف رو خراب کردن![]()
عزيزان يه مطلب شايد تكراري باشه اين بازي برا پي سي نيومد من تو پلي استيشن بازيش كردم ميخواستم ببينم برا پي سي زدن
يانه مرسي
اسماعیل جون برای پی سی نیستش فقط سونی 2![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)