چگونه میتوان برنامه internet download accelerator v4.4.1.303 را براي هميشه رجيستاري كرد
چگونه میتوان برنامه internet download accelerator v4.4.1.303 را براي هميشه رجيستاري كرد
آقا اینجا تاپیک مربوط به این برنامه نیست
تو همان تاپیک سوال کردید منم جواب دادم
به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
با سلام و عرض احترام
راستش من خیلی تو این تاپیک دنبال راه حلی برای active کردن always resume service گشتم ولی چیز نتونستم پیدا کنم که مشکلم رو حل کنه .دوستان اگه امکان داره لطف کنند در این زمینه راهنمایی کنند. در ضمن در بخش aboutنرم افزاری رو که من نصب کرده ام برای dap main mudule ورژن 7.3.0.0 رو زده واسه همین هم نمی دونم که دقیقا همین هست که مربوط به این تاپیکه یا نه ولی من هر چی update رو هم می زنم می نویسه که اخرین ورژنه .
از راهنماییتون ممنون می شم.
سلام
[b]اقا يکي به ما هم بگه که سريال ويا کرک 7.0.1.3کجا مي توانم ÷يدا کنم
Last edited by red ros; 28-11-2005 at 19:11.
سلام
دو روز گذشت ولي کسي کمک نکرد
لطفا ايميل و سريال نسخه 7.0.1.3 را اعلام کنيد
واقعا هم کرک کردن این نرم افزار سخته و هم پیدا کردن کرک
البته با توجه به این که این نرم افزار واقعا در مقابل حریفان خودش در این زمینه حرفی برای گفتن نداره من از دوستان عزیز و خوب خودم تعجب میکنم که برای استفاده از این نرم افزار اصرار می ورزند
شما دوستان اگه نگاهی به Internet Download Accelerator و Internet Download Manager و NetTransport و Flashget و دیگر قدرتمندان این زمینه بیاندازید بی شک دیگر به سمت Download Accelerator Plus بر نخواهید گشت
با سلام لطفا نرم افزارspeed modem
را راهنمایی کنید کخه بنده از کجا تهیه کنم ممنون میشوملطفا به آدرس بنده ارسال فرماییدend speed modem
با سلام لطفا نرم افزارspeed modem
را راهنمایی کنید کخه بنده از کجا تهیه کنم ممنون میشوملطفا به آدرس بنده ارسال فرماییدend speed modem
m/s/f831 is online now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره سریال یاهو مسنجر شتاب را به آدرس بنده ارسال فرمایید
با تشکر فراران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فایل کرک داپ ورژن 7.5 نیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)