راستش من تا حالا هیچ بازی رو (به جزstrong hold) با ترینر نرفتم آخه همه لذت بازی رو از بین میبره
و از اونجایی که فهمیدم بازی زیاد طولانی نیست برایه خودم میچرمو ماموریت هایه جانبی رو انجام میدم
![]()
راستش من تا حالا هیچ بازی رو (به جزstrong hold) با ترینر نرفتم آخه همه لذت بازی رو از بین میبره
و از اونجایی که فهمیدم بازی زیاد طولانی نیست برایه خودم میچرمو ماموریت هایه جانبی رو انجام میدم
![]()
راستی تا یادم نرفته هر گروهی یه base داره که فرمانده اون گروه تویه اون نجا هست اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید فرمانده گروه هایه duty و freedom رو بکشیم !!
اما مکان این گروه ها اینطوریه که ما از دهکده ای که اول بازی هستیم در مسیر جاده راه بیوفتیم ابتدا به یه پل میرسیم که یه قطار بالایه اونه و افراد ارتش در زیر اون نگهبانی میدن بعد از رد شدن از اونها مستقیم میریم تا به
ساختمونی میرسیم که مارو به مرحله بعدی میبره در مرحله بعدی یعنی garbage رو که یه تپه است که روش پر از آشغاله و تعداد زیادی از دزد ها هستن رو هم رد میکنیم و مستقیم میریم تا به مرکز گروه duty برسیم (همونجایی که یه کافه داره و یه جایی به اسم arena که توش مسابقه میدیم ) حالا میریم به اون قسمت شهر که تحت کنترل duty نیست که به اون wilde zone میگن از اینجا دو راه هست یکی اونی که به x16 و اون دکتر ها میرسه ویه راهه دیگه که به base گروه freedom میرسه
خب منکه هر دوتا منطقه رو رفتم ولی رئیسشونو از کدوم سطل آشغال باید کشید بیرون ؟! ... این اولین بازیه که میبینم یکی از من دیرتر شروعش کرده و زودتر به پایان رسوندتش . ... آخه من بیشتر آنلاین این بازی رو انجام میدم .
راستی نکنه تو آرنا هم رفتی و مسابقه دادی ؟! تمام اسلحه ها و جلیقه هات نپرید وقتی از مسابقه اومدی بیرون ؟! ... مال من که پرید و لخت و عور شدم و بی اسلحه .
راستی من شوصمد بار اون مرحله رو بالا . پایین رفتم ولی نتونستم تفنگ دوربین دار خانوادگی اون مرتیکه رو براش پیدا کنم ، تو نقشه به علامت سبز رنگش رسیدم ولی هرچی بالا و پایین و چپ و راست و تو سوراخ موراخ هارو گشتم هیچی نپیداییدم . تو پیداییدی ؟!
رئیس duty جفت آرناست دو نفر نگهبانی میدن نمیزارن بری تو رئیس freedom هم تویه ساختمون که دم درش نگهبانی میدن ..... من آرنا رو تا آخرش بردم .... بعد از اینکه مبارزه کردیو پولت رو گرفتی جفت اونی که بهت پول میده یه جعبه است که همه وسایلت تو اونه قبل از اینکه بری بیرون ورشون دار !!!!!
تقنگ خونوادگی دوربین دار نیست یه شات گانه زیر یه پل که همش رعد و برق میزنه تویه یه کانتینر افتاده چراغت رو روشن کن تا ببینیش آخه معلوم نیست خلاصه همه میرن بالای پل رو میگردن باسه همین پیدا نمیکنن
خب من فکر کردم همه چیزم پریده ، واسه همینم شاکی شدم و دیگه نگشتم ، رفتم از یکی دوتا مرحله قبلی دوباره شروع کردم .
آخه زده Famili Rifle ...بگذریم ... دستت درد نکنه ...
من برم یه کمی بازیش کنم ببینم چی میشه ...
دستت درد نکنه ، خودم از جهنم برات گوشت حوری کباب شده میفرستم تو بهشت که بخوریشون .
دوستان در اين بازي به قسمت هاي ترسناك رسيديد ؟
در تبليقش كه ديديم ترسناك بود .
بنده هم مشکل شما را داشتم.
مشکل شما از درایور کارت گرافیک است.
من درایور 77.77 را نصب کردم و مشکلم کاملا حل شد.
درایور قبلی من 91.28 بود.
تا حدودی قدیمیه.
روی سیدی کارت گرافیکم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)