آره درسته......فایل jad حاوی آدرس فایل jar ... میتونی فایل jad رو هم نصب کنی به شرط اینکه فایل jar هم باشه . اگه دقت کنی حجم فایل jad خیلی کمه....
آره درسته......فایل jad حاوی آدرس فایل jar ... میتونی فایل jad رو هم نصب کنی به شرط اینکه فایل jar هم باشه . اگه دقت کنی حجم فایل jad خیلی کمه....
قرآناز تو یکی از تاپیکها دان کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عزیز لینک خرابه.. بهتره .. از متالیکا بخوی کمکت کنه.. آخه لینک واسه ایشونه....آقا تست کردین؟
شرمنده زحمت افتادید
سلام...سلام
من یه مشکل برام پیش اومده که کمی گیجم کرده...راستش هر چی بازی و برنامه از اینترنت میگرم و بازش میکنم به جای فایل jar یا jad مثلا 2-3 تا فولدر و چند تا فایل .class و .png هستش !
حتی بازیهایی که قبلا گرفته بودم هم همینطور شده ... بازم همونارم دانلود کردم ولی بازم اثری از فایلهای jar نیست...
عزیز قبل از اینکه آنزیپ کنی.. پسوندش چی بوده؟
ببینید دوستای خوب من.... فایلهای جار هم یک نوع فایل زیپ شده هستن. یعنی با برنامه winrar میشه extract کرده شون. یعنی وقتی یه فایلی رو دانلود کردید و دیدید که آیکون winrar و شبیه فایلهای زیپ هست. اول نگاه کنید ببینید توش چی هست اگه به قول دوستمون 2 3 تا فولدر و فایلهای png و class بود یعنی این خودش فایل جاره و نباید زیپش رو باز کرد و باید همینطوری ریخت تو kjava ...ولی اگه دیدید تو این فایل زیپی که دانلود کردید یه فایل زیپ دیگه هست باید زیپ فایل اول رو باز کنید و فایل دوم رو باز مثل مرحله قبل نگاه کنید اگه همون 2 3 تا فولدر و .... داشت یعنی این همون فایل جاره و نباید دیگه بازش کرد.... متوجه منظورم شدید ؟
بلللللللللللللله.....فوق العاده بود ...مرسی....ببینید دوستای خوب من.... فایلهای جار هم یک نوع فایل زیپ شده هستن. یعنی با برنامه winrar میشه extract کرده شون. یعنی وقتی یه فایلی رو دانلود کردید و دیدید که آیکون winrar و شبیه فایلهای زیپ هست. اول نگاه کنید ببینید توش چی هست اگه به قول دوستمون 2 3 تا فولدر و فایلهای png و class بود یعنی این خودش فایل جاره و نباید زیپش رو باز کرد و باید همینطوری ریخت تو kjava ...ولی اگه دیدید تو این فایل زیپی که دانلود کردید یه فایل زیپ دیگه هست باید زیپ فایل اول رو باز کنید و فایل دوم رو باز مثل مرحله قبل نگاه کنید اگه همون 2 3 تا فولدر و .... داشت یعنی این همون فایل جاره و نباید دیگه بازش کرد.... متوجه منظورم شدید ؟
دستت درد نکنه.. اگه ممکنه.. ببین قبلی کجا بود . این رو همونجا بزار.. بچه ها بازم سوال نکنن....
راستی دمه عیدی چه خبر شده.. همه عکس خودشون رو آواتر گذاشتن.....![]()
من برای v3x فونت جدید نصب کردم اما دیگه مسیج فارسی نه میتونم بگیرم نه بنویسم .بعدش هرکار کردم که با rds lite دوباره language pack عربی رو نصب کنم ارور داد و نتونست نصب کنه . حالا چیکا میتونم بکنم که هم فونتم بمونه و هم بتونم فارسی بگیرم و بنوسیم؟
بزاری اول عید رو پیشا پیش به همه ی شما عزیزا تبریک بگم.فکر کنم اولین نفری باشم که تو این تاپیگ تبریک گفتم.
بعدش من ها فایلی رو kjava میریزم توی new apps هیچی نشون نمیده.
سال نو مبارك
با اجازه بزرگتر ها
Death Love تا جايي كه من مي دونم بايد بعد از ريختن فایلی رو kjava گوشي بايد رو ريست كني
و اما مشكل من در سال قبل امسال هم ادامه دارد :
احتمالا فايل فلاش گوشي من آسيب ديده چون به صورت كامل نصب نمي شه
و ايراد از دراو ها نيست ويندوز رو هم عوض كردم و خلاص من بدون گوشي شدم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)