تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 136 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فایل jad حاوی آدرس فایل jar ... میتونی فایل jad رو هم نصب کنی به شرط اینکه فایل jar هم باشه . اگه دقت کنی حجم فایل jad خیلی کمه....
    آره درسته......

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا تست کردین؟
    شرمنده زحمت افتادید
    عزیز لینک خرابه.. بهتره .. از متالیکا بخوی کمکت کنه.. آخه لینک واسه ایشونه....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل برام پیش اومده که کمی گیجم کرده...راستش هر چی بازی و برنامه از اینترنت میگرم و بازش میکنم به جای فایل jar یا jad مثلا 2-3 تا فولدر و چند تا فایل .class و .png هستش !
    حتی بازیهایی که قبلا گرفته بودم هم همینطور شده ... بازم همونارم دانلود کردم ولی بازم اثری از فایلهای jar نیست...
    سلام...
    عزیز قبل از اینکه آنزیپ کنی.. پسوندش چی بوده؟

داره خودمونی میشه Death Love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه لینک به من میدید ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    ببین فایل جار هم هست ولی به شکل فایل های زیپ.آیا باید اونم extract کنم ؟
    سلام
    من یه مشکل برام پیش اومده که کمی گیجم کرده...راستش هر چی بازی و برنامه از اینترنت میگرم و بازش میکنم به جای فایل jar یا jad مثلا 2-3 تا فولدر و چند تا فایل .class و .png هستش !
    حتی بازیهایی که قبلا گرفته بودم هم همینطور شده ... بازم همونارم دانلود کردم ولی بازم اثری از فایلهای jar نیست...
    ببینید دوستای خوب من.... فایلهای جار هم یک نوع فایل زیپ شده هستن. یعنی با برنامه winrar میشه extract کرده شون. یعنی وقتی یه فایلی رو دانلود کردید و دیدید که آیکون winrar و شبیه فایلهای زیپ هست. اول نگاه کنید ببینید توش چی هست اگه به قول دوستمون 2 3 تا فولدر و فایلهای png و class بود یعنی این خودش فایل جاره و نباید زیپش رو باز کرد و باید همینطوری ریخت تو kjava ...ولی اگه دیدید تو این فایل زیپی که دانلود کردید یه فایل زیپ دیگه هست باید زیپ فایل اول رو باز کنید و فایل دوم رو باز مثل مرحله قبل نگاه کنید اگه همون 2 3 تا فولدر و .... داشت یعنی این همون فایل جاره و نباید دیگه بازش کرد.... متوجه منظورم شدید ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عزیز لینک خرابه.. بهتره .. از متالیکا بخوی کمکت کنه.. آخه لینک واسه ایشونه....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید دوستای خوب من.... فایلهای جار هم یک نوع فایل زیپ شده هستن. یعنی با برنامه winrar میشه extract کرده شون. یعنی وقتی یه فایلی رو دانلود کردید و دیدید که آیکون winrar و شبیه فایلهای زیپ هست. اول نگاه کنید ببینید توش چی هست اگه به قول دوستمون 2 3 تا فولدر و فایلهای png و class بود یعنی این خودش فایل جاره و نباید زیپش رو باز کرد و باید همینطوری ریخت تو kjava ...ولی اگه دیدید تو این فایل زیپی که دانلود کردید یه فایل زیپ دیگه هست باید زیپ فایل اول رو باز کنید و فایل دوم رو باز مثل مرحله قبل نگاه کنید اگه همون 2 3 تا فولدر و .... داشت یعنی این همون فایل جاره و نباید دیگه بازش کرد.... متوجه منظورم شدید ؟
    بلللللللللللللله.....فوق العاده بود ...مرسی....
    دستت درد نکنه.. اگه ممکنه.. ببین قبلی کجا بود . این رو همونجا بزار.. بچه ها بازم سوال نکنن....

راستی دمه عیدی چه خبر شده.. همه عکس خودشون رو آواتر گذاشتن.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من برای v3x فونت جدید نصب کردم اما دیگه مسیج فارسی نه میتونم بگیرم نه بنویسم .بعدش هرکار کردم که با rds lite دوباره language pack عربی رو نصب کنم ارور داد و نتونست نصب کنه . حالا چیکا میتونم بکنم که هم فونتم بمونه و هم بتونم فارسی بگیرم و بنوسیم؟

داره خودمونی میشه Death Love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بزاری اول عید رو پیشا پیش به همه ی شما عزیزا تبریک بگم.فکر کنم اولین نفری باشم که تو این تاپیگ تبریک گفتم.
    بعدش من ها فایلی رو kjava میریزم توی new apps هیچی نشون نمیده.

داره خودمونی میشه mahri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سال نو مبارك
    با اجازه بزرگتر ها
    Death Love تا جايي كه من مي دونم بايد بعد از ريختن فایلی رو kjava گوشي بايد رو ريست كني

و اما مشكل من در سال قبل امسال هم ادامه دارد :

احتمالا فايل فلاش گوشي من آسيب ديده چون به صورت كامل نصب نمي شه

و ايراد از دراو ها نيست ويندوز رو هم عوض كردم و خلاص من بدون گوشي شدم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •