ممنون.
دستت درد نکنه.
کلی به دردم خورد!
ممنون.
دستت درد نکنه.
کلی به دردم خورد!
سلام
این برنامه خیلی عالیه ولی من یه سوال داشتم :
برای اولین بار که می خوام با یک گوشی توسط این برنامه وصل بشم باید یک پس کی رو در گوشیم وارد کنم و همون پس کی رو باید شخص مورد نظر ( قربانی ) در گوشی خود وارد کند آیا راهی هست که فقط طرف یه اکی بده و من اونو هک کنم ؟ چون نمیشه که به طرف گفت فلان شماره رو تو گوشیت وارد کن چون می خوام هکت کنم . اگر راهی هست که برای اولین بار پس کی نخواد من رو هم در جریان بزارید.
ممنون
سلام عزیز......
نه با این برنامه که راهی نداره...
همونطور که دوستان گفتن.. باید این رو وارد کنی.. و از اون به بعدش.. را yes بزنی....
ببین دو تا دستگاه مجهز به بلوتوث وقتی واسه اولین بار میخوان به هم کانکت بشن باید یه کدی رو بین هم ردوبدل کنن ( این یه قانون جهانیه و هیچ جوره هم نمیشه عوضش کرد ) ولی واسه دفعات بعد دیگه نیازی نیست چون این دو تا هم دیگه رو شناختن فقط باید اونی که میخوای بهش کانکت بشی ok بزنه.
مثلا اگر شما بخواهيد براي يه نفر كه اصلا نميشناسيدش يه عكس بفرستي بايد بري دنبالش بگردي تا اين كدا بزنه تا گوشيهاتون به هم متصلشه؟![]()
در صورتي كه فايلا ميفرستي اگه طرف نترس باشه ok را ميزنه و فايل براش فرستاده ميشه.
ميشه به من بگي تو چه شكلي مخ اين دخترا را ميزني كه اين كدا بزنندوچه شكلي بهشون ميگي كد چييه؟
آره دو تا گوشی اول باید pair بشن. بعد به هم کانکت میشن.
اسم بلوتوثم رو گذاشتم عدد 1 را وارد کنید...
اما براي فرستادن فايل معمولي pair كردن لازم نيست.
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چه کار هایی میشه باهاش انجام داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)