دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمین
موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟
دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمین
موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟
اریکسون به تنهایی قبل از الحاق به سونی سومین تولید کننده بزرگ مبایل در جهان بود و حتی پس مرگ ناگهانی زیمنس امکان داشت به دومین برسد ولی بعد از الحاق سوم به ششم رسید بعد هم اکنون به چهارم چون زیمنس بر شسکت شد ال جی هم تولیدات محدودی داره اگر حر ف من غیر منطقی هست بفرمایید تا من قبول کنم ایا جایگاه سوم اریکسون که تبدیل شده به چهارم تازه بعد از خارج شدن غول بزرگی چون Panasonic و وخصوصآ زیمنس از بازی پیشرفته?
بله سونی پیشرفت کرد ولی نه اینطور که باید پیشرفت می کرد سونی و اریکسون برای پس رفت با هم Merge نشدن.
این جایگاه بعد از ادقام شدن دو غول افتخار هستش؟یا شکست؟
دوست خوبم من فقط دانسته خودم رو می دونم و مدارک هم گذاشتم شما هم بحث را علمی تر بکیند و مدارک بگذارید ازتون ممنونم منهم دوست ندارم سلیقه ای رفتار کنم .
Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 16:39.
در مورد 10 گوشی پرفروش، 2-3 ماه پیش توی موبایل ریویو یه خبری خوندم که یک موسسه سوئدی بر اساس آمار فروش گوشی در 50 کشور دنیا، لیستی از 10 گوشی پرفروش در ماه دسامبر 2006 ارائه کرده که K800 اول بود و تا اونجایی که یادمه، w810 و w850 و 2-3 تای دیگه هم تو لیست بود و اینم یادمه که n73 چهارم بود. متاسفانه نتونستم متن اصلی خبر رو لینکشو پیدا کنم و بذارم.
در مورد میوزیک فون هم، چون خبرش مال 2-3 هفته قبل هستش، لینکش موجوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من صرفا در مورد کمپانی سونی اریکسون که در سال 2001 تاسیس شد صحبت میکنم و کاری به قبلش ندارم، چون شرکت اریکسون هنوز هم وجود داره و در امور مخابراتی فعالیت میکنه و سونی اریکسون یه شرکت دیگست. ثانیا من صرفا آمار رو تحلیل کردم و به معیارهای کیفی و ذهنی که مثلا باید nام می بود و n+1ام هست، کاری ندارم. شما گفتی سونی اریکسون نسبت به پارسال یه پله سقوط کرده، من هم ضمن نشون دادن آمار رسمی خلاف اینو ثابت کردم.
چرا فکر نمیکنید دلیل از دور خارج شدن زیمنس و پاناسونیک، همین سونی اریکسون بوده؟! حالا سوم بوده یا چهارمه رو کاری ندارم، ولی فکر نمیکنید برای شرکتی که از صفر و با 291 میلیون یورو ضرر شروع کرد، رسیدن به همچین جایگاهی اونم ظرف 5 سال و با وجود غولهایی مثل نوکیا و موتورولا، بیشتر به یک معجزه شبیه؟
لزومی نداره ما همدیگرو قانع کنیم، چون این بحث سلیقه ای نیست و همه آمار و ارقام گویا هستن. بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه تا این تاپیک هم از مسیر خودش منحرف نشه.
با آرزوی موفقیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوب اگر متن این خبر رو خوب بخوانی می فهمی این امار فقط برای کشور انگلیس هستش و گفته انگلیس همچنین یاد کرده در کشور بزرگ ایالات متحده امریکا این گوشی ها فقط 17 درصد فروش داشته اند.Of all 220 mobile phones that play music in the UK, ten key models account for almost half of mobile music consumption, Sony Ericsson handsets account for 6 out of the Top 10.
Total UK owners
Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 18:50.
اینهم دلیل قانع کننده ای هستش و امکانش هستش و من هرگز ردش نمی کنم شایدهمSony Ericssonُ عامل سقوط زیمنس وغیره بود در هر صورت هم سونی و اریکسون هردو غول صنعتی هستند و بودند و عقیده من اینه تا اون اندازه به اهدافشون نریسدن.
منم مایلم که دیگه بحث کش پیدا نکنه و امار ارقام بقیه چیز ها را ثابت میکنند .
ممنونم...
Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 18:53.
چه خوب شما که استاد مایی و توی مخابرات هم هستی میشه بگی تکلیف ما که رفتیم گوشی چنجی و سریال غیر اصلی خریدیم چی میشه؟ در آینده قراره که چه سیاستی پیش گرفته بشه . امید داشته باشم که بتونیم گوشی ها رو رجیستر کنیم یا نه ؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون
نتایج نظرسنجی حکایت از سونی اریکسون باز بودن بر و بچ پی سی ورلد داره
اونم با اختلاف فاحشی نسبت به نوکیا!
نشان از خز بودن سونیه دیگه
فقط نوکیا
سالار میتازد
ميبينيد كه sonyericson بازار ايران رو تسخير كرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)