تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم رو خریدی؟؟؟

راي دهنده
266. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA

88 33.08%
  • SONY ERICSSON

169 63.53%
  • SAMSUNG

18 6.77%
  • MOTOROLA

12 4.51%
  • SIEMENS

0 0%
  • PANTECH

0 0%
  • SAGEM

0 0%
  • PANASONIC

0 0%
  • LG

1 0.38%
  • PHILIPS

0 0%
  • I-MATE

1 0.38%
  • HAIER

0 0%
  • Qtek

0 0%
  • I-TEQ

0 0%
  • O2

0 0%
  • Eten

0 0%
  • HP

1 0.38%
  • GIGABYTE

0 0%
  • Palm

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 165

نام تاپيک: حتما کسانی که از تاریخ 85/01/01 گوشی نو خریده تو این نظر سنجی شرکت کنه.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خبر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این اریکسون رو نادیده گرفت. ....
    دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمین
    موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خب[IMG][/IMG]ر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این یعنی شکست؟ وقتی از ده گوشی پرفروش دنیا 5 تاش و اولیش مال سونی اریکسونه، وقتی اولین و شش میوزیک فون پرفروش دنیا متعلق به سونی اریکسونه، وقتی در عرض 5 سال تونسته به همچین موفقیتی برسه، درحالی که نوکیا و سایرین نزدیک به دو دهه است که تو این بازار حضور دارن، اینها یعنی شکست؟ موتورولا به این دلیل دومه که بازار آمریکا که مصرفی ترین بازار دنیاست رو در اختیار داره. جالبه بدونید که فروش موتورولا 2 برابر سونی اریکسون بوده ولی سودشون با هم برابر بوده. اتفاقا رشدی که سونی اریکسون داشته چه در فروش و چه در سود نسبت به سایرین بیشتر بوده. همه اینها در عرض 5 سال یعنی شکست؟ اگه شما یه کم مقالات اقتصادی رو مطالعه کنید، متوجه میشید که سونی اریکسون به عنوان نمونه موفقیت در مدیریت و تولید ازش تقدیر شده و همچین پیشرفتی رو عجیب دونستن.
    بذارید بقیه دوستان هم قضاوت کنند. آمار و ارقام و شواهد کاملا گویا هستند. شما هم لطف کنید و هر صحبتی که میکنید از این به بعد، به منابع معتبر استناد کنید. من سایر برندها رو نفی نمیکنم ولی نمیشه موفقیت های سونی اریکسون رو نادیده گرفت.

اریکسون به تنهایی قبل از الحاق به سونی سومین تولید کننده بزرگ مبایل در جهان بود و حتی پس مرگ ناگهانی زیمنس امکان داشت به دومین برسد ولی بعد از الحاق سوم به ششم رسید بعد هم اکنون به چهارم چون زیمنس بر شسکت شد ال جی هم تولیدات محدودی داره اگر حر ف من غیر منطقی هست بفرمایید تا من قبول کنم ایا جایگاه سوم اریکسون که تبدیل شده به چهارم تازه بعد از خارج شدن غول بزرگی چون Panasonic و وخصوصآ زیمنس از بازی پیشرفته?
    بله سونی پیشرفت کرد ولی نه اینطور که باید پیشرفت می کرد سونی و اریکسون برای پس رفت با هم Merge نشدن.

این جایگاه بعد از ادقام شدن دو غول افتخار هستش؟یا شکست؟
    دوست خوبم من فقط دانسته خودم رو می دونم و مدارک هم گذاشتم شما هم بحث را علمی تر بکیند و مدارک بگذارید ازتون ممنونم منهم دوست ندارم سلیقه ای رفتار کنم .
    Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 16:39.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمین
    موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟
    در مورد 10 گوشی پرفروش، 2-3 ماه پیش توی موبایل ریویو یه خبری خوندم که یک موسسه سوئدی بر اساس آمار فروش گوشی در 50 کشور دنیا، لیستی از 10 گوشی پرفروش در ماه دسامبر 2006 ارائه کرده که K800 اول بود و تا اونجایی که یادمه، w810 و w850 و 2-3 تای دیگه هم تو لیست بود و اینم یادمه که n73 چهارم بود. متاسفانه نتونستم متن اصلی خبر رو لینکشو پیدا کنم و بذارم.

در مورد میوزیک فون هم، چون خبرش مال 2-3 هفته قبل هستش، لینکش موجوده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اریکسون به تنهایی قبل از الحاق به سونی سومین تولید کننده بزرگ مبایل در جهان بود و حتی پس مرگ ناگهانی زیمنس امکان داشت به دومین برسد ولی بعد از الحاق سوم به ششم رسید بعد هم اکنون به چهارم چون زیمنس بر شسکت شد ال جی هم تولیدات محدودی داره اگر حر ف من غیر منطقی هست بفرمایید تا من قبول کنم ایا جایگاه سوم اریکسون که تبدیل شده به چهارم تازه بعد از خارج شدن غول بزرگی چون Panasonic و وخصوصآ زیمنس از بازی پیشرفته?
    بله سونی پیشرفت کرد ولی نه اینطور که باید پیشرفت می کرد سونی و اریکسون برای پس رفت با هم Merge نشدن.

این جایگاه بعد از ادقام شدن دو غول افتخار هستش؟یا شکست؟
    دوست خوبم من فقط دانسته خودم رو می دونم و مدارک هم گذاشتم شما هم بحث را علمی تر بکیند و مدارک بگذارید ازتون ممنونم منهم دوست ندارم سلیقه ای رفتار کنم .
    دوست عزیز من صرفا در مورد کمپانی سونی اریکسون که در سال 2001 تاسیس شد صحبت میکنم و کاری به قبلش ندارم، چون شرکت اریکسون هنوز هم وجود داره و در امور مخابراتی فعالیت میکنه و سونی اریکسون یه شرکت دیگست. ثانیا من صرفا آمار رو تحلیل کردم و به معیارهای کیفی و ذهنی که مثلا باید nام می بود و n+1ام هست، کاری ندارم. شما گفتی سونی اریکسون نسبت به پارسال یه پله سقوط کرده، من هم ضمن نشون دادن آمار رسمی خلاف اینو ثابت کردم.
    چرا فکر نمیکنید دلیل از دور خارج شدن زیمنس و پاناسونیک، همین سونی اریکسون بوده؟! حالا سوم بوده یا چهارمه رو کاری ندارم، ولی فکر نمیکنید برای شرکتی که از صفر و با 291 میلیون یورو ضرر شروع کرد، رسیدن به همچین جایگاهی اونم ظرف 5 سال و با وجود غولهایی مثل نوکیا و موتورولا، بیشتر به یک معجزه شبیه؟

لزومی نداره ما همدیگرو قانع کنیم، چون این بحث سلیقه ای نیست و همه آمار و ارقام گویا هستن. بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه تا این تاپیک هم از مسیر خودش منحرف نشه.
    با آرزوی موفقیت

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست خوب اگر متن این خبر رو خوب بخوانی می فهمی این امار فقط برای کشور انگلیس هستش و گفته انگلیس همچنین یاد کرده در کشور بزرگ ایالات متحده امریکا این گوشی ها فقط 17 درصد فروش داشته اند.Of all 220 mobile phones that play music in the UK, ten key models account for almost half of mobile music consumption, Sony Ericsson handsets account for 6 out of the Top 10.
    Total UK owners
    Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 18:50.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

13

دوست عزیز من صرفا در مورد کمپانی سونی اریکسون که در سال 2001 تاسیس شد چرا فکر نمیکنید دلیل از دور خارج شدن زیمنس و پاناسونیک، همین سونی اریکسون بوده؟! حالا سوم بوده یا چهارمه رو کاری ندارم، ولی فکر نمیکنید برای شرکتی که از صفر و با 291 میلیون یورو ضرر شروع کرد، رسیدن به همچین جایگاهی اونم ظرف 5 سال و با وجود غولهایی مثل نوکیا و موتورولا، بیشتر به یک معجزه شبیه؟

لزومی نداره ما همدیگرو قانع کنیم، چون این بحث سلیقه ای نیست و همه آمار و ارقام گویا هستن. بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه تا این تاپیک هم از مسیر خودش منحرف نشه.
    با آرزوی موفقیت
    اینهم دلیل قانع کننده ای هستش و امکانش هستش و من هرگز ردش نمی کنم شایدهمSony Ericssonُ عامل سقوط زیمنس وغیره بود در هر صورت هم سونی و اریکسون هردو غول صنعتی هستند و بودند و عقیده من اینه تا اون اندازه به اهدافشون نریسدن.
    منم مایلم که دیگه بحث کش پیدا نکنه و امار ارقام بقیه چیز ها را ثابت میکنند .
    ممنونم...
    Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 18:53.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بنده نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه ضد اونا.
    بنده مهندس مخابراتم.
    بدليل اينكه نوكيا باسيستمهاي مخابراتي سيار ايران هماهنگي بيشتري داره قدرت گيرندگيش يا هموم آنتن دهيش تقريبا بالاتره يعني چه جوري بگم نوكيا بيشتر به سيستم موجود در ايران مي خوره تا گوشي هاي ديگه سيستم ارتباطاط سيار ايران عبارت است از آلكاتل، زيمنس و يكي ديگه كه الان يادم نيست.

و در حال حاضر مغوله ي آنتن دهي ديگه كشكه دوستان با راه اندازي سيستم هاي سلولي و ديجيتالي مخابرات سيار ديگه كسي نمي تونه بگه گوشي من قوي تره يا خوب آنتن مي ده. و باد و باران و برف و مه بودن و شارژكامل بودن باتري بر آنتن دهي تأثير چنداني تو اين دوره با آنتن هاي TBS نداره.
    ولي اينو عنوان كنم نوكيا و سوني اريكسون تو ايران با سيستمهاي مخابراتيمون سازگاريتش بيشتره البته نوكياي فنلاند.
    سامسونگ زياد سازگار نيست آنت دهيش چندان معركه نيست.
    پنتك و ال جي خوب نيستن. موتورولا زياد سازگار نيست

الان بهترين انتخاب نوكياي فنلاند و سوني اريكسون مالزي و فرانسه هستش نه چيني.
    نوكيا رو الان چين به اسم فنلاند هم مي زنه شما كه نمي دونين ما تو بخش ريجستر گوشي تو مخابرات همه ي اينا رو مي دونيم.

سوني اريكسون باتريش عاليه و مي تونه دوام زيادي بده. تو سوني اريكسون ها P990 آنتن دهي يا گيرندگي عالي اي داره. نوكيا N70‌گوشي خوبيه (از لحاظ دوربين بحث نمي كنيم)

خلاصه اگه نوكيا فروش عالي داشته بدليل تبليغات و جنس خوب اوليش بوده. يعني الان نوكيا مفت نمي ارزه چه برسه كه چيني باشه. الان جنسشون زياد خوب نيست. اسمارت فونش كه قربونش برم هنگ داره. دوربين N93i‌و N73 خوبه. اگه نوكيا زياد فروش داشته به خاطر گوشي هاي ارزون قيمتش شايد بوده كه همگان خريدنش و فروش رفته بالا

ولي سوني اركيون هم در اوايل كار گوشيهاش گند بود واقعا ند بود ولي از سال هاي اخير عاليه.
    بلاخره خواستين بخرين از اينا يكي بخرين.
    در ضمن بهترين گوشي از نظر آنتن دهي رو دوستان بنده تو مخابرات به Alcatel club‌يا Club+ اصل دارن نه بازا مشترك كه مي گن تو قبر هم آنتن مي ده و حتي خط آنتن نداره مي شه باهاش حرف زد ولي اين گوشي ها بدليل ميزان بالاي جذب نفوذب بدن همون SAR خيلي ضرر به مغز دارن. آخه مغز از لحاظ الكتريكي و جذب امواج به 3 لايه تقسيم شده و بعضي ها به 27 لايه تقسيم بندي كردنش. و چون اين گوشي سارش زياده يعني امواجش قوي و تو مغز و بدن زياد تأثير داره استفاده نكني بهتره.

بلاخره خلاصه ي كلوم اين گوشي هاي زير كه بنده بررسي كردم مورد تأييده اگه اصل باشن و ايرادي ندن
    تو نوكياها N70 و بري پايين تر مي گن 6630 كه اينو بررسي نكردم چون مورد بررسي هام گوشي هاي گروني بودن بالاي 300 تا
    تو سوني اريكسون P990i

بقيشم بعدا مي گم اگه موردي بود من در خدمتم
    چه خوب شما که استاد مایی و توی مخابرات هم هستی میشه بگی تکلیف ما که رفتیم گوشی چنجی و سریال غیر اصلی خریدیم چی میشه؟ در آینده قراره که چه سیاستی پیش گرفته بشه . امید داشته باشم که بتونیم گوشی ها رو رجیستر کنیم یا نه ؟
    پیشاپیش ممنون از جوابتون

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

نتایج نظرسنجی حکایت از سونی اریکسون باز بودن بر و بچ پی سی ورلد داره
    اونم با اختلاف فاحشی نسبت به نوکیا!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نتایج نظرسنجی حکایت از سونی اریکسون باز بودن بر و بچ پی سی ورلد داره
    اونم با اختلاف فاحشی نسبت به نوکیا!
    نشان از خز بودن سونیه دیگه
    فقط نوکیا
    سالار میتازد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

ميبينيد كه sonyericson بازار ايران رو تسخير كرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •