سلام يك سوال
دستوري به نام block كه صفحه كليد و موس را قفل مي كنه هر چي تو api گشتم نتونستم پيدا كنم ميشه كمك كنين
سلام يك سوال
دستوري به نام block كه صفحه كليد و موس را قفل مي كنه هر چي تو api گشتم نتونستم پيدا كنم ميشه كمك كنين
ای بابا دستت درد نکنه. باشه ديگه پس این همه سورسی که بقيه گزاشتن چی؟ خب پس اونام نميزاشتن چون بقيه منبع سورسن. من هم خواستم کمکی بکنم
دعواي شما كي تموم ميشه تا به من جواب بدين "block"
عزيزم بهتره يه تاپيک جديد با این موضوع بسازی کارت راحت تر ميشهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فرمت يك تايمر اضافه كن چون بعد از چند ثانيه از حالت بلاك خارج بشهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك كامند هم ميخواد (اسماشونو تغيير نده)
در ضمن آقاي mazi_z_MCSD اگه هر كسي براي سوالش بخواد يه تاپيك درست كنه كه هيچي...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بحث هاي الكيتونم بزاريد براي يه جاي ديگه اين تاپك جاش نيست
![]()
چند روز پيش يه ويروس به اسمه SoundMix ديدم كه براي اين كه خودشو مخفي نگه داره Folder options رو تو حالت Dont show Hidden Files نگه ميداشت، و نمي شد كه عوض بشه.![]()
رفتم دنبالش و خودم برنامشو نوشتم.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي برگردوندنش به حالت اول مقداراشو مثل پايين كنيد
يا اين كه نهايتا system Restore كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال هم از آقاي mazi_z_MCSD داشتم:
شما اصلا VB يا هر زبان برنامه نويسي ديگه اي بلديد؟
Last edited by BabyBoy; 05-05-2007 at 15:04.
با اجازتون بله . البته نه به اندازه شما .شما استاد ما هستيد
البته اگر معنی کلمه MCSD رو بدونی بهتر متوجه ميشی
مرسي دوست عزيز به خاطر لطفي كه كردي![]()
براتون فردا یعنی صبح دوشنبه یک برنامه می زارم اگه خوشتان آمد بگید سورس ان را بزارم برنامه 20- 30 تا گزینه داره که بزنی می تونی ویروس عالی درست کنی و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)