خوش به حال دو شرکت سونی اریکسون و نوکیا
بیان ببینن ایرانیا به خاطر دو تا گوشی چطوری بهم توهین میکنن
اگه حرف کسی با نظر تو مخالفه چرا توهین میکنی بهش؟
من طرفدار هیچ گوشی خاصی نیستم و لی از طرز حرف زدن بعضی از بر و بچ ناراحت شدم
خوش به حال دو شرکت سونی اریکسون و نوکیا
بیان ببینن ایرانیا به خاطر دو تا گوشی چطوری بهم توهین میکنن
اگه حرف کسی با نظر تو مخالفه چرا توهین میکنی بهش؟
من طرفدار هیچ گوشی خاصی نیستم و لی از طرز حرف زدن بعضی از بر و بچ ناراحت شدم
ببین عزیزم پلی فونیک به معنای چند صدایی هستش که در گوشی موبایل و زنگهای مخصوصش که به فرمت midi هست این عدد 72 پلی فونیک به تعداد کانالهایی هستش که صدا رو خارج و تفکیک می کنه (وضوح صدا)
اگه اشتباه نکنم البته![]()
آفرین درسته... ببین اکثر آهنگهای midi حداکثر 10 15 کانال بیشتر نیستن(یعنی 72 کانال چغندره). و این تعداد کانالها ربطی به وضوج صدا نداره ... حداقل برای آهنگهای mp3 اینطوری نیست. صدای n73 میوزیک ادیشن رو بشنوی ( مشکل زیر بودن صدا تو معمولیش برطرف شده ) اون موقع نظرت عوض میشه... دوربین رو کاری ندارم ( هر چند n73 کم نداره ) اما تو صدا مطمئنم k800 حرفی واسه گفتن نداره نه تنها k800 که بقیه گوشی ها هم شاید در بهترین حالت در حد n73 باشن...
حالا لطفا اینجا واسه من دلیل و مدرک نیارید چون خودم عملا تست کردم...
و850 صداش بیشتر از ان73 است پس این گوشی رو اینقدر شاخ نکنید
ان73 دیگه خز شد بابا بیخیالش بشین
ممنون متالیکا جان.. مثل همیشه خوب گفتی.....(البته من کاری به بحث جنگ و جدال ندارم)آفرین درسته... ببین اکثر آهنگهای midi حداکثر 10 15 کانال بیشتر نیستن(یعنی 72 کانال چغندره). و این تعداد کانالها ربطی به وضوج صدا نداره ... حداقل برای آهنگهای mp3 اینطوری نیست. صدای n73 میوزیک ادیشن رو بشنوی ( مشکل زیر بودن صدا تو معمولیش برطرف شده ) اون موقع نظرت عوض میشه... دوربین رو کاری ندارم ( هر چند n73 کم نداره ) اما تو صدا مطمئنم k800 حرفی واسه گفتن نداره نه تنها k800 که بقیه گوشی ها هم شاید در بهترین حالت در حد n73 باشن...
شما صدا رو با چه واحدی می سنجی ؟ دسی بل ؟
اگه شما n73 رو خز میدونی من بهت گوشیهای asus رو پیشنهاد میکنم .
البته اين مشكلي كه ايشون فرمودن با آپديت فريم ور از 2 به 3 كاملا حل ميشه!!!آفرین درسته... ببین اکثر آهنگهای midi حداکثر 10 15 کانال بیشتر نیستن(یعنی 72 کانال چغندره). و این تعداد کانالها ربطی به وضوج صدا نداره ... حداقل برای آهنگهای mp3 اینطوری نیست. صدای n73 میوزیک ادیشن رو بشنوی ( مشکل زیر بودن صدا تو معمولیش برطرف شده ) اون موقع نظرت عوض میشه... دوربین رو کاری ندارم ( هر چند n73 کم نداره ) اما تو صدا مطمئنم k800 حرفی واسه گفتن نداره نه تنها k800 که بقیه گوشی ها هم شاید در بهترین حالت در حد n73 باشن...
بابا ما خودمون هلاك كنيم فردا مي يان مي گن ان 73 چيه بابا لگنه!!!شما صدا رو با چه واحدی می سنجی ؟ دسی بل ؟
اگه شما n73 رو خز میدونی من بهت گوشیهای asus رو پیشنهاد میکنم .
1100 نوكيا صداش از اين بيش تره !!!
اخه و 850 صدا داره؟شما مي ياي با صداي 3d مي سنجيد؟؟؟؟
والا من ديگه موندم چي بگم!!!
آره بابا بحث بی فایده س ... از gsm عزیز ممنون ... شما لطف داری....
اخه شما گوشيه احمقي مثل نوكيا كه هنوز فرق فايل، اس ام اس، ديتا ، عكس و ويديو رو نميدونه چه انتظاري داريد؟؟؟ آخه هر كي از ده مياد فوري يه نوكيا ميخره خودشو قاطي باقاليا ميكنه !!!![]()
![]()
گوشي يعني سوني اريكسون .. گوشيه لردي نه كارگري![]()
![]()
دوست عزیز.. این بحث .... دیگه جای پست نداره.. بهتره این مسائل رو باز نکنید و سلیقه هارو هم ....نگید....اخه شما گوشيه احمقي مثل نوكيا كه هنوز فرق فايل، اس ام اس، ديتا ، عكس و ويديو رو نميدونه چه انتظاري داريد؟؟؟ آخه هر كي از ده مياد فوري يه نوكيا ميخره خودشو قاطي باقاليا ميكنه !!!
گوشي يعني سوني اريكسون .. گوشيه لردي نه كارگري
به جای این بهتره .. هر کس از گوشیش یک مزیت میگفت که ... همه استفاده کنن نه اینکه....
به هر شکل موفق باشین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)