1- مثل p990 و با همون برنامه update service
2- بله
3- خیر
4- تا جایی که من میدونم خیر. مگه با advance call manager کارت راه نیفتاد؟
1- مثل p990 و با همون برنامه update service
2- بله
3- خیر
4- تا جایی که من میدونم خیر. مگه با advance call manager کارت راه نیفتاد؟
اونی که شما دانلود کردی، نسخه trial هستش و بعد از دو هفته یا شاید هم یک ماه، منقضی میشه و نمیشه استفاده کرد. البته من خودم از پست 26 همین تاپیک دانلود کردم و مشکلی نداشت، البته ازش استفاده نکردم و uninstall کردمش. نیازی هم فعالسازی اینترنتی نداشت.
در مورد k750 هر سوالی داری در کلوپ مربوطه مطرح کن لطفا.
ببین با این کارت راه میفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکلی که شما میگی، من بهش برنخوردم ولی الان امتحان کردم و دیدم اگه محیط فوق العاده ساکت باشه و خیلی دقت بکنی، یه خش خش بسیار ضعیفی شنیده میشه ولی به هیچ وجه آزار دهنده نیست. این مشکل به گوشی مربوط نمیشه و به هدفون ربط داره. من با هدفون سری W مثل HPM-70 و با هدفون ipod آزمایش کردم و هیچ مشکلی نداشت. درضمن P990 مخصوص آهنگ گوش کردن نیست که شما میگی سوتیه. خوب بود مثل سری N نوکیا فرت و فرت هنگ میکرد؟
کاشکی همه گوشیها عیباشون در همین حد بود.![]()
بله دوست عزیز، چنین چیزی که شما میگی درسته و وقتی گوشی خاموشه، آلارم فعال نمیشه.
نظر من اینه که شما گوشیتو به جای اینکه خاموش کنی، روی Flight Mode قرار بدی. با این کار تمام ارتباطات رادیویی گوشی قطع میشه و مصرف باتری هم خیلی کمتره و دست کمی هم از خاموش بودن نداره.
یه توصیه هم میکنم و اون اینکه اینقدر برنامه رو گوشیتون نصب نکنید، پس فردا یه چیزی میشه میان همشو سر گوشی خراب میکنید.
اگه دکمه شاتر رو نصفه فشار بدی، فلاش مثل چراغ قوه روشن میمونه![]()
مزسی از راهنماییتون /
من تو گوشی قبلیم (w550i) هنگام مکالمه می تونستم مکالمه رو ظبط کنم یعنی recorder گوشی رو در قسمت shortcuts گذاشتم موقع مکالمه با آهسته زدن کلید یا فلش سمت چپ شروع به ظبط مکا لمه می کرد ولی الان با p990i این مشکلو دارم همین راه بالا رو انجام دادم ولی موقع مکالمه نمی شه ظبط کرد لطفا راهنمایی ام کنین که چه کار کنم تا هنگام مکالمه بتونم مکالمه رو ظبط کنم ؟ ممنونم
موقع آپدیت k750 زمان انتخاب نوع گوشی باید شکل سمت چپو کلیک کنیم یا سمت راست ؟!!!
advance call manager نرم افزار خوبی بود که البته اکثریت گوشی های سونی اریکسون یه چیزی شبیه به اون رو دارن و این نرم افزار اون رو کاملتر کرده و در واقع پیشرفته تر است ولی کار منشی تلفنی رو که انجام نمی ده !!! فقط می شه لیست انتخاب کرد که کی زنگ بزنه کی زنگ نزنه یا اینکه از طریق اس ام اس به افراد اطلاع بده که بدا زنگ بزنه / البته از هیچی بهتره یا بقول معروف دربیابان لنگه کفش نعمت است در جایی که منشی تلفنی نیست این بد نیست ولی .... از راهنماییتون ممنونم دارم ازش استفاده می کنم و در عین حال همچنان بدنبال منشی تلفنی نیز می گردم /اصلا آقا بیاین به شرکت سونی اریکسون اعتراض کنیم که این چه وضعشه با این همه امکانات این امکان منشی تلفنی که واسه اکثریت کاربران مهمه و خیلی هم قابل استفاده رو گوشی هاش نمی ذاره ؟!!!
نمیشه.![]()
همونی که برای P990 انتخاب میکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)