در اينجا لازم است كه اصلاحيه اي براي اين گزارش ذكر كنم كه سمت مدير فروش اشتباها چاپ شده و مسئول فروش صحيح است در ضمن براي كسب اطلاعات بيشتر ميتوانيد با مسئول فروش سپنتا معصومي در تماس باشيد 88315800 داخلي 109
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
در اينجا لازم است كه اصلاحيه اي براي اين گزارش ذكر كنم كه سمت مدير فروش اشتباها چاپ شده و مسئول فروش صحيح است در ضمن براي كسب اطلاعات بيشتر ميتوانيد با مسئول فروش سپنتا معصومي در تماس باشيد 88315800 داخلي 109
Last edited by vahidmasoum; 26-07-2006 at 13:29.
اشتراك تابستاني سپنتا چيز خوبي به نظر مياد.
كسي گرفته به ما هم بگه؟
نوشته شده توسط mhentezari
بهترین راه امتحان کردنشه !
![]()
من یکی از کسانی هستم که بخاطر قیمت پایین تر داتک دارم از اون استفاده میکنم چند ماه اول راضی بودم ولی الان چند روزه که سرعتش به شدت افت کرده اولش که زنگ زدم گفتن که از طرف مخابرات هست ما هم صبر کردیم ولی حالا که مشکل مخابرات حل شده باز هم سرعت پایین هست
نصیحت من به دوستانی که میخوان adsl بگیرن: اگر کیفیت رو به قیمت ترجیح میدین هیچ وقت سروقت داتک و شرکتهایی از این دست که هیچ تضمینی برای خدمات خوب نمیدن نرید
نوشته شده توسط ebinem173
این به همون ضرب المثل معروف بر می گرده که می گه :
هرکس هرچقدر پول بده همونقدر آش میخوره .
ولی مشکل اینجاست که بعضی وقتها باید به زور آش ارزونتر خورد .
ebinem173
با اين كه از شركت داتك اصلا خوشم نمياد و به هيچ وجه مورد تاييد بنده نبوده و نيست. ولي طبق اعلام شركت آلماني فلگ، طرف قرارداد مخابرات، اختلات در ADSL تا 10 و 15 روز آينده كما بيش ادامه خواهد داشت و اين قضيه ارتباطي به شركتهاي اينترنتي ندارد. تمامي شركتها الان با اين مشكل دست و پنجه نرم مي كنند و متحمل خسارات سنگين شدند.
جالب اين هست شركتها به كاربرا مي فرمايند كه اگه مخابرات خسارت ما رو بده ما هم مدت قرارداد شما رو به تعداد دو برابر روزهاي خرابي اضافه خواهيم كرد. مخابرات (شركت زير ساخت) هم كه ميگه به ما ربطي نداره و مشكل از طرف شركت آلماني هست. در صورتي شركت آلماني 15 روز قبل از امكان بروز اختلات به مخابرات خبر داده بود. و مخابرات عزيز هم بدون هيچگونه اطلاع رساني عمومي و فراهم نمودن خطوط پشتيبان مناسب به هر نحو.... كاربراني كه زندگيشون به اينترنت بسته هست رو با مشكلات فجيح مواجه كرد.
از ياري رسانيهاي جالب مخابرات هم ميتوان به باطل نمودن جواز تجهيزات ماهواره اي و جمع آوري تمامي آنها از شركتهاي اينترنتي در تاريخ 1 تير ماه اشاره كرد كه در وضعيت كنوني ميتونست كمك بسياري براي حل مشكل حاضر خطوط ADSL باشه. انتقال بار به روي تجهيزات ماهواره اي در زمان مشكل خطوط فيبر نوري اقدامي بود كه شركتهاي اينترنتي تا قبل از جمع آوري اين تجهيزات انجام مي دادند.
والسلام.
نوشته شده توسط sa3er
سلام
دوست عزیز اینجا ایران است !
sa3er جان از توضیحات دقیق شما ممنونم پس ظاهرا همه شرکتها همین مشکل رو دارن
بله دوستان.
از اقدامات شرکت سپنتا:
منبع:کاربران محترم شبکه سپنتا
بعلت قطعی سراسری و عدم ارائه سرویس مناسب از سوی شرکت مخابرات از بامداد روز سه شنبه 1385/04/27 در بعضی مواقع کیفیت سرویس اینترنت شبکه سپنتا افت داشته است.
شبکه سپنتا به محض اعلان شرکت مخابرات مبنی بر حل کامل مشکل قطعی اینترنت، با توجه به اصل تکریم مشتری مشتاقانه دو برابر میزان استفاده کلیه کارتهای ساعتی و ماهیانه ثبت شده در اشتراک مشترکان فعال سایت سپنتا را در طول این مدت، به ایشان اضافه مینماید.
امیدواریم در ادامه فعالیت خود با ارائه خدمات بهتر، در رسیدن به هدفمان که رضایت شما کاربران محترم میباشد موفق باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب امیدوارم شرکتهای دیگه هم همین اقدام واقعا پسنديده رو انجام بدند.
نوشته شده توسط sa3er
سپنتا ، پیش رو در اقدامات پسندیده و بی همتا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)