دوستان سلام
ميتونم با شبكه كراس كه دوتا سيستم به هم وصل البته بدون سوئيچ؛ كانتر رو شبكه اي بازي كنم ؟
مرسي
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان سلام
ميتونم با شبكه كراس كه دوتا سيستم به هم وصل البته بدون سوئيچ؛ كانتر رو شبكه اي بازي كنم ؟
مرسي
بلی میشه . باید با کابل کراس دو سیستم رو شبکه کنید
توضیحات کامل در این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت : من فکر کردم نحوه شبکه کردن رو پرسیدید اما الان که دوباره سوال خوندم متوجه شدم شبکه کردیدپس به راحتی میتونید بازی کنید .
متسفانه تا حالا ندیدم . البته چند روز هست که دوباره کانتر رو شروع کردم
فعلا دو نفر هستیم برای کلن ! نمیدونم چرا این تاپیک سوت و کور شده و انگار کانتر دیگه طرفدار نداره !
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 02-07-2012 at 10:59.
خب چه جوري من هر كاري كردم نشد ؟
از بس بازی های چرت و پرتی مثل دوتا اومده تو کار
و طرفدارای کانتر رو دزدیدن
دیگه گیم نت ها هم حالو هوای قدیم رو ندارن
یادش بخیر اون قدیما می رفتیم گیم نت
همه کانتر بازی میکردن
البته من به warcarft توهین نمیکنم
چون اون هم مثل کانتر اصل و نسب داره
ولی دوتا یه مپ هست
و شرکت billizard این بازی رو اختراع نکرده
رفیق سیستم هات باید شبکه باشه
شبکه یعنی از هر سیستم دسترسی داشته باشی به اون یکی و فایروالت هم اجازه دسترسی بده
بعدش که این ها ردیف شد تو یک سیستم سرور میسازی از اون یکی سرچ میزنی تو بخش Lan اگه پیدا نشد دستی ایپی سیستم سرور رو بده
البته خیلی وقته اینطوری باری نکردم فکر کنم اگر هر دو نسخه کانتر یکی باشن کار نکنه اگر نسخه ات مخصوص نباشه
نسخه مخصوص که میشه لن بازی کرد اسمش Counter Strike ESWC هست که اتفاقا برای مسابقات ایران ساخته شده و مال 2010 2009 هست
سرچ بزنید راحت پیدا میشه دان کنید و حالشو ببرید
------------------------------------------------------------------------
اسم من هم DeV!L HunTeR هست شاید بشناسید
معمولا جزو فرگ های بالای هر مپ هستم یعنی 1 تا خیلی خراب شه 5 ولی چون زیاد دیگه نمیام رتبه ام جالب نمیشه و زیر 20 30 نمیره...
بچه ها من یه سری مسابقات کانتر استرایک برگزار کردم که اولین مسابقه هم 16 تیر است پس زود تر بیاید ثبت نام کنید
لینک تاپیک هم تو امضام هست
سلام خدمت دوستان گلم
من و چندتا از دوستام میخوایم کانتر رو از طریقه اینترنت شبکه ای بازی کنیم یعنی خودمون سرور بسازیم
تو نت سرچ کردم یه اموزش بود که از طریق برنامه hamachi بشه یه سرور ساخت خلاصه طبق اموزش ساختم و سرور هم برای دوستم اومد ولی نمیتونه بره تو سرور ارور سی دی کی میده
حالا خواهش من از دوستان اینکه ما رو راهنمایی کنند که :
1_این ارور سی دی کی رو چطوری برطرف کنیم
2_اگه راه حلی دیگه ای هست که بتونم سرور بسازم و دوستام بیان داخل سرور
بچه ها sxe من مشکل پیدا کرده هی میپره بیرون البته در سرورهای ایرانی کسی بلده کمک کنه اخرین اپدیت هم هستش
سلام
بچه ها من ای پی میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)