تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 4105 اولاول ... 39979984988989589689789889990090190290390994999913991899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه
    این کسری مدرک تحصیلی کلا برداشته شد ؟
    بله دوست عزیز همه 21ماه
    امریه 24 ماه

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشند اگر بیوفتن تو مناطق مرزی یا عملیاتی از خدمتشون کمتر میشه.
    مثلا ما که تو نیرو دریایی ارتش بندرعباس بودیم خدمت واسه نیرو های جدید 19 ماه بود.

3. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اصلی ترین دلیل من واسه سربازی رفتن همین سند زدن بود که خدا را شکر آزاد شد ..... پس دیگه دلیلی نداره بریم سربازی !! نه ؟؟
    خارج رفتن ! , برخورداری از انواع حقوق های اجتماعی !!

5. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

تکلیفتو باید با خودت روشن کنی.کاش ما هم از این شانسا مثل شما داشتیم. اسمم احد هست نه عهد.
    ممنون احد جان
    شرمنده از بس فکرم مشغوله اسمتونو اشتباه نوشتم

3 روز مونده برم ، یه دفعه تو یه 3 راهی گیر کردم

ای کاش این شانسی که میگی یه جای دیگه ظهور میکرد

هر کدومم یه جوره

تا 10 روز پیش خیالم راحت بود

حالا این امریه دفاع وضعش چظوره
    مثل سایر امریه هاست
    یا برتریه دیگه ای یا ضعفی داره
    Last edited by AMIRHJ; 18-06-2012 at 01:53.

7. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت @behzad@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    San Andreas

پيش فرض

سلام
    منم سربازم والان درحال خدمت هستم.

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

جواب همو رو دادين الللللا ما!!!!!!!!سلام دوستان يه سوال داشتم خدمت گلتون دوستان شنيدم 3 برادري باز تمديد شده!من يه داداش كوچيك داررم كه دانشجويه و منم خودم سربازم . سومين نفرم و مي خوام داداشمو كه چهارميه معاف كنم.كسي مي دونه شرايط جديد چطوريه؟ من خودم اعزام مجددم و 4 ماه قبل خدمت داشتم و الانم اعزامي 1/2/91 هستم. يعني كلا 5 ماه خدمت ككردم حدوداً .حالا به نظرتون مي تونه داداشم دنبال كاراي معافيتش بره ؟ممنون مي شم بيشتر راهنمايي كنيد كه چي كار كنه با اينكه در حين تحصيله. يه مطلبي رو تو سايت نظام وظيفه خوندم اينه:سازمان نظام وظيفه به واجدین شرایط معافیت سه برادری در سال ۹۰ خبرداد: با مساعدت سازمان در باب این نوع معافیت ، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نیمی (۹ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پایان سال ۹۰ گذرانده و خدمت وی همچنان استمرار داشته باشد بعنوان برادر خدمت کرده محسوب شده و برادر چهارم وی درصورتیکه همچنان واجد شرایط این نوع معافیت باشد تا تاریخ ۳۱/۶/۹۱ می تواند برای ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) مراجعه نمایند ، همچنین در این نوع معافیت، کسرخدمت بسیج برادران خدمت کرده نیز بامدت خدمت آنان قابل تجمیع می باشد. ميگم من دنبال كاراي معافيت بسيج برم تا چند مدت جواب كسريم مي ياد.به نظرتون امروز كه 28/3/91 هست تا 31/6/91 مي ياد كه برم دنبال كاراي معافيت داداشم؟
    Last edited by a6543210; 18-06-2012 at 04:42.

داره خودمونی میشه sodoko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه
    من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه غیر انتفاعی هستم. دو روز مونده به امتحاناتم . آیا میتونم در این زمان انصراف بدم؟
    آیا دانشگاه در این زمان انصراف را قبول میکند؟ و اگه انصراف بدم تا قبل از کنکور دیگه لازم نیست دفترچه اعزام پست کنم؟
    چون تو دفترچه ثبت نام کارشناسی نا پیوسته اومده که دانشجویان مشمولی که یک بار انصراف داده باشند و از تاریخ انصراف آنها
    کمتر از یک سال گذشته باشد می توانند در کنکور شرکت کنند
    خواهش میکنم جوابمو زود بدید
    خیلی تشکر
    Last edited by sodoko; 18-06-2012 at 10:38.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگر انصراف بدين و خودتون پيگير نامه ي دانشگاه جهت انصراف براي گيرنده ي سازمان نظام وظيفه باشيد ميتونين اون نامه رو دستتون داشته باشيد و با اون برين نظام وظيفه.
    البته فكر كن وسط ترم انصراف نميدن! انصراف شما تا پايان ترم جاري حساب ميشه!
    ولي اگه برين خودتون پيگير داستان باشين و نامه رو شخصا ببرين نظام وظيفه بهتره چون دو ماه شايد طول بكشه كه نامه رو بفرستن!

اگر انصراف بدين با آخرين مدرك تحصيلي قبل از كارشناسي به خدمت اعزام ميشيد. فكر كنم يك سال هم فرصت هست تا غيبت نخوريد ! (‌قبلا 4 ماه بود. دقيقاً‌نميدونم)

عجله واسه چيه حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

اصلی ترین دلیل من واسه سربازی رفتن همین سند زدن بود که خدا را شکر آزاد شد ..... پس دیگه دلیلی نداره بریم سربازی !! نه ؟؟
    بله
    سند زدن به لحاظ زیاد شدن جعل آزاد شد
    ولی متاسفانه طبق قانون جدید سربازی که تا حدودی داره کم کم صدای مواد و تبصره هاش میاد فردی که خدمت نکنه از انواع حقوق اجتماعی از قبیل گرفتن وام، دسته چک، یارانه و حتی عدم ثبت عقدنامه و ثبت شناسنامه برای فرزند و خیلی موارد دیگه که احتمالا تا سال آینده متوجه خواهید شد، منع میشه !
    ضمن اینکه سختگیری بیشتری در مورد غیبت از خدمت هم قراره بوجود بیاد (که فکر کنم اومده)
    و طبق اون فرد غایب بعد از مدتی حکم سرباز فراری رو میگیره !
    درسته خدمت سخته و خیلی مشکلاتی ممکنه برای روح و روان و جسم انسان بوجود بیاره ولی از طرفی مزایایی هم که داره شاید تا پاین عمر طرف براش موندگار باشه و بدردش بخوره !

13. 3 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خدمت رو دور نزنين. با هزار تا تبصره و ماده اينا سعي به مافيت موقت گرفتن نكنين. ارزش نداره.
    من سربازيم تقريبا تمومه . ولي يكي از فاميلهامون بخاطر نميدونم دختر بازي و اين بساطا الكي رفت معافيت موقت گرفت تا دوسال ديگه (‌ كه برادرش درسش تموم بشه ) جالبه كه اونوقت هر دوتا برادر با هم اعزام ميشن!
    اولش سخته. شرايط جديد و اين حرفا .ولي كم كم ميشه عادت تا جايي كه روزهاي آخر وقتي دوستها هم دوره اي ها ميرن دلت ميگيره‌ يه جورايي!‌ وقتي تو جزو آخرين نفرات هستي كه با هم خدمتي ها و قبليتها بودين وقتي ميرن تازه دلت ميگيره كه تنها شدي ...
    يه جور آزمايش ميتونه باشه بايد طي بشه! هرچقدر هم زوري باشه!

15. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •