تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 1783 اولاول ... 3997998498898958968978988999009019029039099499991399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من تبریزم و اینترنت 2مگ مخابرات دارم و سرعتش هم 450 بود و شبا 9 گیگ رو بین 2-8 دانلود می کردم تا اینکه چند روزه زدن و سرعت شب ما رو لیمیت کردن به نصف یعنی 248 و شبا 5 گیگ دان میشه! با در نظر گرفتن اینکه من واسش ماهی 35 تومن مدیم، صرف نمی کنه. لذا از دوستان صبانتی و به خصوص اونایی که سرویس 2 مگ دارن، می خوام بی زحمت راهنمایی کنن که این سرویس ماهی 36 تومنی 2 مگ-5گیگ صبا شبا چند سرعت میده. در ضمن پینگ برام مهم نیست و فقط سرعت تو ساعات رایگان مهمه! و اینکه تا به حال شده صبانت یوزری رو به خاطر دانلود زیاد لیمیت کنه؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارس آنلاین نامحدودش خوبه یعنی 128 خط رو 1 مگ بسته میشه ماله من 130 دریافتی داره ولی از 20 گیگ دانلود که میگذره میاره رو 50 60 ولی بازم خوبه راضیم ازش
    های وب اهم اساسی از دینامیتش راضیم بنده 1 مگ بر ثانیه دانلود میکنم ولی چون دانلود شبانه نداره فقط با هاش بازی میکنم چون پینگش هم خوبه اما یک خط سومی هم هست که بیکاره میخوام یک سرویس روش بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم بچه های انجمن یه کمک بکنید لطفا تهران هم هستم مخابرات غریبی

3. 2 کاربر از TAHAGOODBOY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطفا بچه هایی که 1 مگ و 2 مگ دارن سرعت شبانه رایگانشون اعلام کنن

5. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من تبریزم و اینترنت 2مگ مخابرات دارم و سرعتش هم 450 بود و شبا 9 گیگ رو بین 2-8 دانلود می کردم تا اینکه چند روزه زدن و سرعت شب ما رو لیمیت کردن به نصف یعنی 248 و شبا 5 گیگ دان میشه! با در نظر گرفتن اینکه من واسش ماهی 35 تومن مدیم، صرف نمی کنه. لذا از دوستان صبانتی و به خصوص اونایی که سرویس 2 مگ دارن، می خوام بی زحمت راهنمایی کنن که این سرویس ماهی 36 تومنی 2 مگ-5گیگ صبا شبا چند سرعت میده. در ضمن پینگ برام مهم نیست و فقط سرعت تو ساعات رایگان مهمه! و اینکه تا به حال شده صبانت یوزری رو به خاطر دانلود زیاد لیمیت کنه؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی دوستان
    من نمیدونم قضیه چیه خط ام نمیکشه یا اونها اینجوری کردند ولی از همون روز اول سرویس چه روز چه شب سرعتم تا 450 میره بعد از 10 ثانیه یهو نصف میشه و همینطور باقی میمونه ولی اگه pause و start کنم دوباره همین طور میشه
    این پولی میدید و 5 گیگ دانلود خیلی هم به صرف است الان جاهایی دیگه با این پول اصلا نمیشه روزی 5 گیگ دانلود رایگان داشت نمونه اش اسیاتک

7. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من نمیدونم قضیه چیه خط ام نمیکشه یا اونها اینجوری کردند ولی از همون روز اول سرویس چه روز چه شب سرعتم تا 450 میره بعد از 10 ثانیه یهو نصف میشه و همینطور باقی میمونه ولی اگه pause و start کنم دوباره همین طور میشه
    این پولی میدید و 5 گیگ دانلود خیلی هم به صرف است الان جاهایی دیگه با این پول اصلا نمیشه روزی 5 گیگ دانلود رایگان داشت نمونه اش اسیاتک
    بله عمدیه و ربطی به خط نداره! مال ما هم تا 20-130 ثانیه رو 444 ـه ولی بعدش میشه 250!

ممنون از پاسخ شما

دوستان کاربر 1 مگی و 2 مگی صبانت هم همونطور که کاربر پست قبلی هم این سوال رو کردن، بی زحمت سرعت دانلود شبانه رایگانشون رو اعلام کنن.

9. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه های خوب صبا نت میزان رضایتتون رو از شرکت میشه بگید که اگه خوبه ما هم بگیریم لطفا سرعتاتون و دریافتیتون هم بگید با تشکر

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

برنامه ـشون خوبه لطفاً وقتشو زیاد کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

کسی در مشهد توی مرکز صابری (با پیش شماره 76) از صبانت اینترنت داره؟
    سرعت روزانه و شبانتون چطوره؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کاربرای صبانتی مشهد اللخصوص امگی 2مگی ها لطفا سرعت دانلود شبانه رو بفرمایید چنده؟ببینیم میتونیم از این های وب بکنیم بیام اونجا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه های خوب صبا نت میزان رضایتتون رو از شرکت میشه بگید که اگه خوبه ما هم بگیریم لطفا سرعتاتون و دریافتیتون هم بگید با تشکر
    با سلام
    سلام قبلا 512 برنزی اسیا تک داشتم تاروزی 170 مگ سرعت 60-70 بعد میومد رو 20 الان 128 نامحدود صبا نت دارم سرعتم 250 گفتن بعد 20 گیگ در ماه پایین میاد.فعلاً که راضیم بخصوص پینگش که خیلی خوبه من حداقل روزی 2 ساعت بازی آنلاین company of heroes می زنم.

15. 2 کاربر از javad.zidane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •